בנקסי בבית לחם סתם חשבתי אולי זה יעניין פה כמה אנשים
B beergood New member 4/12/07 #2 אחלה בנקסי חבל רק... שהוא וכל אומן שהוא, שבא ל"ארץ הקודש", בא לעשות ביד על החומה הזאת(כולל הבחור ההוא מפינק פלויד) ומשווא אותה לחומת ברלין.
אחלה בנקסי חבל רק... שהוא וכל אומן שהוא, שבא ל"ארץ הקודש", בא לעשות ביד על החומה הזאת(כולל הבחור ההוא מפינק פלויד) ומשווא אותה לחומת ברלין.
S Swanskee New member 4/12/07 #3 וואו בנקסי היה בארץ... אני יודע את זה כל כך הרבה זמן, ורק עכשיו אני קולט את זה!!!
K kros32 New member 4/12/07 #4 מה כולכם נדלקתם בנקסי הזה סתם שמאלני הומו ועם כל הדברים האלו שהוא עושה על חומת ההפרדה עדיף שלא יחזור לארץ רק מוציא לה שם רע
מה כולכם נדלקתם בנקסי הזה סתם שמאלני הומו ועם כל הדברים האלו שהוא עושה על חומת ההפרדה עדיף שלא יחזור לארץ רק מוציא לה שם רע
G GRIND New member 4/12/07 #9 שמעו בנקסי רייטר שוחט והכל אבל אני נגד מה שהוא עשה בארץ ובגלל אני עם קרוס או מה שהוא לא כותב
K kros32 New member 5/12/07 #11 אין לי מה להגיד בנקסי יש לו דברים קטלנים והוא סוס והכל נכון פשוט הדברים שהוא עושה....אני נגד זה, מאוד נגד זה ובמיוחד בגלל שעוד הוא עושה אותם! הוא בכלל איזה בריטי שלא קשור לחיים
אין לי מה להגיד בנקסי יש לו דברים קטלנים והוא סוס והכל נכון פשוט הדברים שהוא עושה....אני נגד זה, מאוד נגד זה ובמיוחד בגלל שעוד הוא עושה אותם! הוא בכלל איזה בריטי שלא קשור לחיים