אז ככה, עוזי ומודל'ה,
עכשיו האגודה, אחרי שחפרה בורות באדמה ותקעה את הפגרים, הלכה לנוח ולקרוא עיתון.
וככה כתוב בעיתון "ידיעות אחרונות" עמוד 8 על אירועי השליחות הקטלנית אתמול במספרה הנקראת "בנק".
"זהבה שפירו, דודתו של אבנר (מנהל סניף הבנק שהאדון שוורצנגר הפך אותו לפגר) שהתה עימו אתמול בבוקר בסניף. ביקשתי הלוואה, היא אומרת, והוא שלח אותי לסניף אחר וסידר לי הלוואה לחתונה של הבן שלי, ובכך הוא הציל את חיי, סיפרה בבכי. אני נכנסתי לסניף כמה דקות לפני הירי. לא היה שם מאבטח. זו הפקרות".
הפקרות, הא? האגודה תגיד לכם עוזי ומודל'ה מה זאת הפקרות.
הפקרות זה כשמנהל סניף בנק יושב במשרד שלו עם הדודה שלו ומסדר לה הלוואה לחתונה של הבן שלה, בזמן שבחוץ יושב ומחכה סרן בצה"ל, בעל צל"ש על תיפקודו בפיגוע, שאין לו מה לאכול כי הבנק עצר לו את האשראי בגלל חוב של כמה אלפי שקלים, ומנהל הבנק לא מוכן לאשר לו למשוך כמה מאות שקלים כדי לקנות אוכל. אבל לדודה שלו הוא מסדר הלוואה לחתונה של הבן שלה, כדי שהאורחים בחתונה יוכלו לאכול ולשתות כמו חזירים על חשבון ההלוואה מהבנק. אתם הבנתם את זה, עוזי ומודל'ה?
בכלל, יכול להיות שהאדון שוורצנגר צריך לעשות סיבוב בכמה מוסדות שבהם ההפקרות חוגגת, שבהם דורכים על מי שאין לו מה לאכול ומחלקים כסף לחזירים שקרובים לצלחת, כדי לעשות סוף לכל ההפקרות, לכל השחיתות, לכל החזירות, לעושק ניצולי השואה, לביזת כספי ילדים, לחלוקת כספי העניים לטייקונים, למנהלים שישנים בטיסה על מיטה שעולה חצי מיליון שקל, ועוד כהנה וכהנה מעשי הפקרות וחזירות שבגללם הכל כאן הפוך.
כמה המלצות לשוורצנגר: המוסד לפידוח לאומי, הרשות העליונה לגביה מאביונים (כן, כן, מודל'ה), קפוט חולים, הרשות לאכיפת החוקן (תשאלו את הפרקליט המלומד מה זה), לשכת היועץ אחיתופל, ועוד כמה מוסדות ששום דבר טוב לא יכול צאת מהם.
כל סיבוב כזה של שוורצנגר יסדר לאגודת הקברנים עוד עבודה.