בנק ידע בנושא חלקי חילוף

gal-b

New member
בנק ידע בנושא חלקי חילוף

שלום לכולם, הייתי מבקש להציע בזאת קישור כלשהו או שיוקצה מקום באתר של רון לצורך חילופי ידע בנושאים טכניים (שאלות ותשובות, "איך לכייל לוח מכשירים?", טיפולים תקופתיים, החלפת חלקים בלויים וכו...) וכן כתובות של ספקים המסוגלים לטפל או למכור חלקים אלה (מוטות כן-נסע, מוטות אלומיניום, חלקי מכשירי קשר, מצנחים וכו...) דרך הפורום הכללי הגישה מעט מסורבלת וגם אם מישהו פעם פרסם- לך חפש על פני עשרה עמודים... היה טוב אילו הידע הספציפי היה מרוכז. בתודה גל

ronga

New member
"לא עוצרים שור בדישו..."

גלבי שלום הרעיון כמובן יכול לעזור לכולם והוא מתקבל בברכה אני שמח שאורי אירם "התעקש" לעזור כאן ולאסוף לאורך הפורום מידע מדיונים שחבל שיעלמו... לאחר איסוף המידע נוסיף לאתר את התוכן בצורה מרוכזת תודה רון

ckoby

New member
חלקי חילוף ושיפוץ כלים

לכל המעוניין: במושב ינוב ניתן להשיג את כל חלקי האלומיניום וכמו כן קורות ביטחון לכל הכלים וניתן גם לשפץ כלים שניזוקו. למעוניין ניתן לפנות לניסים כהן במייל: [email protected] מצורפות תמונות של כלים שונים לפני ואחרי שיפוץ.

ronga

New member
חבל על הזמן .... איזה תמונה

אין כמו מראה עיניים... מזכיר לי שבסדיר לא היה לי רצון לרתק חיילים (בייחוד עולים חדשים או מקרים דומים) אחרי 3 שבועות שלא ראו את הבית... מצד שני עבירת בטיחות זה דם! לכן חייבתי אותם להתייצב במקומות כמו בית לוינשטיין לכמה שעות ככה שיראו ויפנימו! אני מתפלא שאף אחד לא ביקש את הסיפור מאחורי התמונה, אז הנה אני מבקש (אין צורך בשמות)... ואם יש עוד סיפורים, אז בכבוד... עם עובדות לא מתווכחים תודה רון

למעלה