בנרים מיוחדים לקירות

arc55

New member
בנרים מיוחדים לקירות

אני מחפשת חנות בה ניתן לרכוש בנרים מיוחדים לקירות - זה לחדר תינוקת וכל הבנרים עם הדמויות המצויירות והקישקושים לא נראים לי. איתי איפה שהוא בנר שנראה כמו פס עבה של תחרה לבנה- מישהו מכיר? שמע ? יודע?

eidoaizen

New member
למה לא לנסות עם שבלונה?

את יכולה לעצב במחשב את ההדפס המדוייק של התחרה שאת רוצה, להדפיס על שקף, לגזור את כל החורים וייצא לך מדהים! אם את צריכה עוד עזרה את מוזמנת לשלוח מייל.

נועה בת

New member
אפשר גם להדפיס על נייר מדבקה , A4

לתכנן לעצמך את התחרה , ואת הרקע לתחרה יהיה מודפס, מותאם לצבע הקיר רעיון התחרה מקסים בעניי

eidoaizen

New member
את צודקת!

אבל הדפסה על מדבקה לא נראית (ברוב המקרים) אותו הדבר כמו צביעה, יש סיכוי שבמגע עם מים זה יתקלף מדובר גם בחומר יקר יחסית (דיו למדפסת + מדבקות A4) ועדיין צריך לגזור את כל החורים אחד אחד שזה אומר הרבה עבודה. חבל על המאמץ, עם שבלונה תוצרת בית, זה גם זול גם פשוט וגם מהיר..

EndlessLove123

New member
קניתי שלל בורדרים

דרך אי ביי ( http://www.ebay.com ) פשוט יופי של דברים! נכון שלפעמים קצת יקר יותר כי מחייב משלוח לארץ, אבל מצאתי דברים מדהימים!! מומלץ בחום,ועם הרבה סבלנות, המבחר שם מטורף

arc55

New member
אני לא ידעתי שebay

עושים משלוחים מחוץ לארה"ב - מה הפרוצדורה של משלוח לארץ?

EndlessLove123

New member
ebay זה אתר מכירות פומביות

בעיקר, שבו כל אחד יכול בעצם להציע כל דבר אפשרי כמעט (החל מעפרון וכלה בבתים ורכבים) למכירה. יש מספר מוכרים שלא רוצים לשלוח מחוץ לארה"ב, אבל גם לא חסרים כאלו שמוכנים. יגלה לך בסוד שלפעמים שאלתי כאלו שכתבו שלא שולחים מחוץ לארה"ב אם יסכימו לשלוח בכל זאת, והם אכן הסכימו... לגבי הבורדרים - יש כמה מוכרים "גדולים" שיש להם מבחר די עצום ושולחים לכל העולם. מה שאת צריכה לעשות הוא לשלוח בקשה למוכר שיברר לך כמה יעלה משלוח לארץ - אם נראה לך את משתתפת במכירה ומשלמת את המחיר + דמי המשלוח, ואם לא, אז לא....

arc55

New member
תודה - זה נשמע מעניין אבל

איך מעצבים הדפס של תחרה במחשב יש אתרים מיוחדים? בעיקרון אני מתכוונת לצבוע את החצי התחתון של הקיר בפסים עבים ושווים של לבן ואופוויט ולמעלה אפ וואיט ואז בינהם בורדר של תחרה. כאשר על החלק העליון של הקיר יתעופפו להם פרפרים ציבעוניים ויפים ( יש לי שבלונה של פרפרים) אז כך שרק חסר לי הבורדר

lank

New member
../images/Emo68.gifעיצוב ויצירה של שבלונה

אפשר ליצור שבלונה לבד. השלבים הם: על נייר לבן מציירים את הצורה שרוצים. אפשר להעתיק מתמונה או להכין לבד. מומלץ לצייר בעיפרון ואח"כ לחזק בטוש דק. לוקחים את הציור שהכנתם לחנות בה יצלמו במכונת צילום ויעבירו את הציור לשקף. מומלץ להכין כמה צילומים כאלו ( אם אינני טועה, צילום על שקף עולה 1 ש"ח לערך ). בעזרת סכין חיתוך ומספרים עם קצוות חדים ( כמו מספרי ציפורניים ) , גוזרים ויוצרים את החורים הפנימיים. וזהו השבלונה מוכנה!!! בהצלחה

arc55

New member
נראה לי שיהיה קצת קשה להעתיק

ולחתוך דוגמא של תחרה....

doram44

New member
יש מ פות ניילון וגם בד כלה..

ישנות עם דוגמת תחרה יש גם לקנות סרטי תחרה אמיתיים. * אפשר על הניילון להשתמש כשבלונה להדביק לקיר במסקינטייפ אפשר לעבוד עם מכחול ואפשר גם לרסס... אחר כך להסיר . * את אלה של הבד לעצלנים אפשר לטבול בדבק או להדביק לקיר אחרי ריסוס בספרי דבק על צד אחד כשמודבק.. לרסס את הכול בגלזורה שקופה . * אפשר גם לצבוע מעל זה יתן גם טקסטורה וגם דוגמא.. * יש חומר לאנשי הלאכת יד שנותן סוג של נפח ומילוי (חנויות תחביב) אפשר למרוח בשפכטל על הקיר להדק את סירטי התחרה לחכות שטיפה יתקשה או יתיבש ולהסיר.. תווצר דוגמה תלת מימדים נגטיבית של הסרט.. * אפשר גם להכין פס עץ ברוחב סרט התחרה. אורך נגיד מטר , להצמיד ולהדביק את סרט התחרה וחשוב שתהיה בולטת מאוד .. ואז לעבור כול פעם עם מברשת עדינה ולצבוע את התחרה ואחר כך לעבוד כמו עם שבלונה של דפוס.. ללחוץ את פס העץ והתחרה לקיר ולהרים.. בקו ישר. תווצר הדפסה של הדוגמה על הקיר.. * לחרוצים נורא. יש דרך להכין שבלונה מספוג חתוך אבל נראה לי טירוף.. אני חושבת שהיה לי הכי קל להדביק סרטי תחרה אמיתית לקיר והייתי בוחרת את הסרטים הרחבים כאלה של 10 סמ' או משהו.. . שיש הבדל גוון בין הסרט לקיר הקיר ציבעוני והסרטים לבנים.

mini4

New member
אפשר ממש להדביק תחרה ולצבוע מעל

ראיתי בתוכנית טלויזיה של עיצוב יצא מדהים

למעלה