בסבך החיים

שש

New member
בסבך החיים

בסבך החיים מבעד לקני הסוף בתוך הסבך הצפוף מאזין לציפורי השיר ולקולות הברווזים שם יושב לי בשקט הנפלא והראש פנוי למחשבה על החיים הבריאות והעבודה על הילדים והאישה ובחיוך ממזרי עובר לחשוב על האהבה זו שנרקמת לה ואני ממש מאבד שליטה שומע מילים הממיסות מילים היוצאות מליבה שבחיי השגרה נעלמו ואינם בגלל השחיקה ושואל עצמי כיצד ולמה איך החיים עוברים מבעד ולא ממשיכים באותו הצעד מה לעשות שלא נעשה ובינתיים נהנה שוקע בעולם נפלא חולם מדמיין אותה כל כך נעים בסבך הזה עם ציוץ ציפורי השיר והברווזים

מי היה מאמין

איך אהבה כזו מחזיקה מעמד, איזה כיף ואיזה אושר, כמה אנרגיה היא נותנת, לא ישנה לא אוכלת (בתקווה שגם הוא צם) רק חושבת עליו, על האהוב עם החרוז, הכל יכולה

שש

New member
תעייני דף אחד או שניים אחור

למתכון של סופגניה לדיאטה אם יש לך עצה אני אתחיל בדיאטת כסח אחרי הסוף שבוע,אחרי חנוכה,אחרי פורים,אחרי החתונה ,אחרי פסח אחרי הנסיעה לחו``ל,אחרי החופשה השנתית הופ כבר הגיע ראש השנה אבל למענך אוותר על כל תענוגות החיים אפילו אעבור למנזר השתקנים

neomi

New member
nbzr va,ebho???

לא יקירי, אל תותר על מנעמי החיים, תמשיך לחיות, תמשיך להינות, וחלילה לך מלשתוק, הרי מה שאתה אומר ומה שלך יוצא, זה פנינים יקרות זה יהלומים נקיים, שלתוכי חודרים ואת רוחי מרוממים אהוב יקר שלי תמיד בנישמתי

neomi

New member
מנזר השתקנים??

לא יקירי, אל תותר על מנעמי החיים, תמשיך לחיות, תמשיך להינות, וחלילה לך מלשתוק, הרי מה שאתה אומר ומה שלך יוצא, זה פנינים יקרות זה יהלומים נקיים, שלתוכי חודרים ואת רוחי מרוממים אהוב יקר שלי תמיד בנישמתי

שש

New member
אז תקבלי אותי כמו שאני?

ותהאבי אותי גם בעודף משקלי הרי דיאטה לפני החנוכה לא ממש מתקבלת על הדעת אבל בשבילך רק סופגניה אחת מתוקה

חיננית

New member
ממש רואה לנגד עיני הציור המופלא

זה לקוח מציור .ככ פסטורלי, נכון שש? הסבך ,הסוף, הברווזים, הציפורים?-----מה צריך יותר הבנאדם, רק אהבה אהבה כל הזמן!! אני חולם על נעמי? שיר יפה מאד .

למעלה