בסדר, הוא כאן... המכתב להוצאת כנרת

בסדר, הוא כאן... המכתב להוצאת כנרת

לאחר הדיון שנערך בעניין בשבועיים האחרונים, ולרקע צלילי מחאה חריפים מצד גורמים מסוימים בפורום, ניסחתי את המכתב שיישלח להוצאת "כנרת", המבקש מהם להמשיך לתרגם את ספרי "עולם הדיסק". שימו לב שבמכתב הקטנתי ראש קצת, והחלטתי להתעלם מפריטי המידע שנודבו בדיון שנוהל כאן (כמו העובדה שהתחילו לעבוד על small gods והסיבה שלא תרגמו את eric). אתם מוזמנים, כמובן, להציע שינויים/ תוספות / השמטות, אם כח אני לא מתחייב לשלוח מכתב שכתוב בו מה שאתם תגידו
וכעת נותר רק להחליט אם לחתום בשמות פרטיים ומקומות יישוב, נניח, שזה נראה כמו מסר קבוצתי, או לחתום כמו שאני חתמתי בטיוטה שתובא להלן. הרשיתי לעצמי לאגד אותנו כגוף

המכתב

לכבוד "כנרת" הוצאה לאור שלום רב, זה שנים רבות שאנו, החתומים מטה, קוראים בשקיקה את ספרי הפנטזיה של הסופר הבריטי טרי פראצ'ט מסדרת "עולם הדיסק". לרוע המזל, ומסיבות בלתי ברורות, הפסיקה הוצאת הספרים "כנרת" לתרגם את הסדרה בשנת 2001, לאחר שהספר "אחיות הגורל" היה האחרון שראה אור בעברית. אנו מפצירים בכם להמשיך במלאכה החשובה של תרגום ספרי פראצ'ט לשפת הקודש, למען נוכל להמשיך בקריאת הסדרה ולמען יוכלו קוראים עבריים נוספים להיחשף אליה. נבקש להמשיך ולתרגם את הספרים לפי הסדר המקורי בהם פורסמו, הספר הבא בתור הוא "Small Gods", וכן הלאה. כמו כן, ראוי להזכיר את "Eric", אשר מטעמים בלתי מובנים דילגתם עליו כאשר תרגמתם את אחד עשר הספרים הראשונים בסדרה. בתקווה שתשקלו בחיוב את הבקשה, פורום מעריצי טרי פראצ'ט בישראל

אה, ושתי הערות אחרונות

1. לא הגזמתי, נכון? בקריאה שנייה זה נראה לי קצת ציני / מתגרה / מתנשא... נו מילא. טרי לא היה מצפה שנשלח משהו שונה. 2. אני חוזר לצבא ביום ראשון לשבועיים, ורוצה לשלוח את זה כבר מהבסיס, אז כדאי שתגיבו / תחתמו כבר היום...

DviRincewind

New member
נראה לי מעולה

אני חושב שיש טעם להוסיף משפט על זה שהספרים באנגלית נמכרים כמו לחמניות חמות. בכל אופן, איזה פרטים שלי צריך בשביל לחתום במכתב?

dino_din

New member
פרטים :

חשבון בנק וקוד סודי לכספומט... אנחנו נדאג לשאר :)

מי שמעוניין להיות חתום

שישאיר כאן הודעה עם שם ומקום יישוב. זה נראה לי מספיק. נ.ב. - אל תשלחו לי מסרים אישיים עם הפרטים, מערכת תפוז מסרים לא מוכנה לאפשר לי לפתוח אותם.

bokonon

New member
כמו שהבטחתי

אני חותם : רועי שובל , ראשון לציון . אני מקווה שזה מספיק . בכל מקרה אני לא בטוח שאתה צריך למהר ולשלוח את זה כמה שיותר מהר . לפי דעתי צריך קודם לנסות להשיג כמה שיותר חתימות . כי אם כנרת יתיחסו למכתב (ואני מאד מקווה שהם יתיחסו) הם יתיחסו אליו בגלל כמות החתימות שעליו ולא בגלל מהירות הגעתו אליהם . לפי דעתי כדאי לחפש עוד אנשים שיחתמו עליו בפורומים של תפוז וגם בפורומים של פורטלים אחרים .

מ א ג ר ט

New member
לדעתי

צריך לא לחתום "פורום מעריצי טרי פראצ'ט בישראל", כי זה נשמע (נקרא) מאוד רישמי. אנחנו לא בדיוק "בישראל" אנחנו יותר "תפוז".

ויימס

New member
אנשים, אני מתפלאה עליכם...

למה אף אחד לא אומר כלום על כך שהוא כתב שהאחרון הוא אחיות הגורל, והרי גם ראינוע, איש הקציר ומכשפות בחו"ל תורגמו (לא זוכרת מתי, אין לי ת'תרגומים בהישג יד)? בכל אופן, אחותי אוסרת עליי להגיד לאנשים את שם המשפחה שלי (כי הוא גם שלה, אתם מבינים). אז נטע מאריאל, טוב?

dino_din

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

המכתב בסדר גמור, כדאי אולי גם להוסיף צירוף ללינק כדי שיראו שבאמת יש מקום שמאגד את מעריצי פראצ'ט ואולי לחפש מקומות נוספים שבהם יש פורומים של פראצ'ט או פנטזיה בכלל... אגב, נראה לכם שכדאי לפרסם גם פה בפורום מד"ב (אני מזכיר את זה רק כי פורסמו פה שמות פרטיים ואולי לא כולם רוצים שיכירו אותם מחוץ לפורום). תהנה בבסיס :) סגן (במיל') דינו. >החטף 'שק<

שליחת המכתב תידחה

לאור הדרישה הגבוהה בקרב הקהל... הוחלט באמת לא לשלוח את המכתב כרגע, אלא לנסות להשיג חתימות רבות ככל האפשר. אני אפרסם אותו גם בפורומים נוספים, ואבקש לשלוח אליי שמות של תומכים. בעוד שבועיים, כשאחזור מהבסיס, אציג כאן את המכתב המתוקן ואספר לכם כמה אנשים חתמו עליו.

לכל מי שעוד לא חתם

עדיף שתשלחו לי את הפרטים במסר אישי, אם אתם לא רוצים לפרסם אותם בפורום. אני מזכיר לכם, שם מלא ויישוב. שימו את הפרטים בכותרת! ולא בתוכן ההודעה, מערכת "תפוז-מסרים" מעצבנת אותי בזמן האחרון, אני לא יכול לפתוח הודעות.

למעלה