בסוף גם אני הגעתי עד...כאן!

בסוף גם אני הגעתי עד...כאן!../images/Emo122.gif

שלום לכולן... שמי ליאת, אני אמא אוטוטו 3 חודשים. החלטתי שהיום הוא היום האחרון בוא אני נותנת את התירוץ(בעיקר לעצמי) בטח שאני שמנה= אני אחרי לידה... שלא תבינו לא נכון, מעולם לא הייתי אישה רזה, היתה לי תקופה שאפילו "גדלתי פרא" מתוך הזנחה לשמה, הגעתי למשקל של 100 קילו על 160 ס"מ לאורך... אני טיפוס נהנתן, חלק נכבד מהנהנתנות שלי כפרט ושלנו כזוג הוא המסעדות!!! ושלא נדבר על זה שאני חובבת בישול(ואף למדתי את זה פעם כמקצוע). אבל האכזבה הגדולה שלי היא האי יכולת להיות דקה בלי משהו בפה...(טוב נו, קצת הגזמתי, חמש דקות) אני בבית עם הקטנה, ערה מחמש בבוקר, לאחר בקושי ארבע וחצי שעות שינה, עייפה, האוכל מחזיק אותי ערה-או שזאת פשוט פסיכולוגיה בגרוש לשמה! אחרי "רק על עצמי לספר ידעתי"...החלטתי שכאן מקומי(או שכן או שלא), אל תשלחו אותי למרכזי תמיכה למינהם-אני לא מתחברת ל"צרת רבים" וה"ווי לאב יו הזה" המדיה הזו מתאימה לי בהחלט! טוב, מאיפה לעזאזל מתחילים??? 160(עדיין לאורך) על 82 קילו...(עליתי 16.5 קילו בהריון)(אחרי שהורדתי ועליתי-4.5 מיום הלידה)... זקוקה לעצות! תודה רבה...

קלריסה

New member
את נשמעת לי אחלה גברת ../images/Emo13.gif

יודעת ליהנות מהחיים. ברוכה הבאה בצל קורתנו המפואר

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מאחר ואינך מניקה הייתי מציעה לך כמה דברים: הראשון לנסות להתקבל לדיאטנית של קופת חולים (מאד יכול להיות שבעקבות ה-BMI) את החישוב המדוייק תעשה לך רופאת המשפחה תזכי לקבל דיאטנית כמעט בחינם - אם את שייכת לכללית זה עולה 12 ש"ח ל-3 חודשים. דבר שני - נסי למצוא לך איזה שהוא סוג של התעמלות - אפילו הליכה מתונה עם עגלה לטיול עם הילד שלך הינה התעמלות אבל אם את בוחרת בטיול עם עגלה לפחות צריך ללכת 30 דקות. לגבי מזון - שוב בינתיים עד שתראי דיאטנית נסי להוריד שטויות מהתפריט ושטויות הכוונה : למתוקים, לכמות גדולה מדי של לחם ומאפים, לחטיפים של הילדים, פיצוחים וכו'. והאוכל לא מחזיק אותך ערה - זה באמת שטות. מה שמחזיק אותך ערה זה הבן שלך או שהגעת לכזו רמה של עייפות שאת כבר מעבר למשבר השינה. אבל באמת מאד חשוב שתנסי לישון בשעות שהילד נותן לך ולא תעשי כלום בבית בשעות האלה. נסי גם אם את מאלה שחייבים כל הזמן משהו בפה כמו שכתבת שיהיה לך כל הזמן בהישג היד - ארגז עם ירקות חתוכים ולידו את יכולה להכין לך מטבל: כף אבקת מרק (איזה שבא לך) + קופסא שלמה של גבינה לבנה למריחה (אני עושה את זה עם קופסא שלמה של סקי 5 אחוז (500 גרם גבינה). לי זה מספיק לבערך יומיים. ובהצלחה הגעת למקום הנכון. נשמח מאד אם תשארי איתנו ותדווחי לנו איך הולך לך. אפילו כשלון אינו נורא רק צריך לקחת אותו בפרופורציה. המון המון בהצלחה.

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

כל דרך ארוכה מתחילה בצעד קטן קדימה... תתחילי עם להגדיר מספר ארוחות ביום (אפילו 6) ולאכול כלום ביניהם. זה יכניס אותך למוד הנכון. שמחה שאת איתנו

קטיה 007

New member
ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

ובהצלחה כמוך גם אני אחרי הלידה ירדתי אך עליתי כל מה שירד קטיה

חן123

New member
ברוכה הבאה

העצות שלי: א להוריד שטויות ב. מאחר וקשה לך לא לאכול להוריד פחממות פשוטות, הקרבה פעמים זה שובר את מעגל הרעב ג. דיאטנית של הקופה. ע"פ המדדים שנתת את זכאית לדיאטנית במימון הקופה, למה לא לנצל את זה? בהצלחה חן

טיפוטף

New member
ברוכה הבאה

נשמע לי שעשית כבר כברת דרך ארוכה. שיהיה בהצלחה! לדעתי הכי חשוב להכניס את עצמך למסגר סדירה של פעילות גופנית כלשהי. אפילו הליכות.

חן-חן על קבלת הפנים החמה..../images/Emo140.gif

אך מה שבאמת כרגע אני זקוקה הוא לאיזשהוא תפריט לאכילה! אני עדיין עם ריקושטים מהלידה-כאבי גב רבים, ורגליים מתנפחות לאחר עמידה כך שהפעילות הגופנית שלי מתחילה ומסתיימת בעבודות הבית ובהרמת הקטנה...

למעלה