בסוף השבוע הזה: הפנינג בגלריה שלוש
נ ניק מניקל New member 31/7/03 #2 ומי כבר ראת פיצ'חדזה החדשה? ובא לו לדבר על זה? ובכלל מזמן לא הייתה פה סקירת גלריות תלביביות , אפי לתשומת ליבך זה שאת עסוקה בחומר שלך - לא מקנה לך פטור
ומי כבר ראת פיצ'חדזה החדשה? ובא לו לדבר על זה? ובכלל מזמן לא הייתה פה סקירת גלריות תלביביות , אפי לתשומת ליבך זה שאת עסוקה בחומר שלך - לא מקנה לך פטור
ק קטיפ New member 31/7/03 #4 yטרם הספיקותי....אולי הערב,יש גם פת יש הערב, חמישי גם פתיחות בצילום במוזאון..... אולי אקפוץ......הערב מה אתה עושה באמנות,ניק? מניקל??? אשמח...
yטרם הספיקותי....אולי הערב,יש גם פת יש הערב, חמישי גם פתיחות בצילום במוזאון..... אולי אקפוץ......הערב מה אתה עושה באמנות,ניק? מניקל??? אשמח...
נ ניק מניקל New member 1/8/03 #7 היית בפתיחה אתמול? הפורום הזה מתחלק לחסויים וגלויים. כרגע נדמה לי שאני בחסויים באחוות גברים מבודדת עם אמק
היית בפתיחה אתמול? הפורום הזה מתחלק לחסויים וגלויים. כרגע נדמה לי שאני בחסויים באחוות גברים מבודדת עם אמק
ק קטיפ New member 1/8/03 #9 כן,ניקל הייתי אמש ******../images/Emo65.gif היית...?????? במה אתה יוצר?????, אני צלמת כפי שכבר צעקו כאן..... אשמח לראות לך את האתר....אם יש....שחרר כיתוב, אתה ניקל שגלש פעם בוואלה?????????....)),?????? אני קטיפ כמו אז. קטיפונת~~~~~~
כן,ניקל הייתי אמש ******../images/Emo65.gif היית...?????? במה אתה יוצר?????, אני צלמת כפי שכבר צעקו כאן..... אשמח לראות לך את האתר....אם יש....שחרר כיתוב, אתה ניקל שגלש פעם בוואלה?????????....)),?????? אני קטיפ כמו אז. קטיפונת~~~~~~
נ ניק מניקל New member 1/8/03 #8 אני חושב שיש בעיה של לכידות בחומרים וחבל שמשהו לא נכון שנעשה באוצרות - מחבל למאיר .