בסוף יום

דורית1310

New member
בסוף יום

והנה ,אני אישה מאוד עסוקה ולפעמים כמו היום נכנסת הביתה בעשר בערב אחרי הרצאה מדהימה ובקיצור יום עמוס פעילויות ,אבל חברים בסופו של יום אין עם מי לחלק חויות רשמים וכל מה שקשור ברגשות ואני לא יודעת אם זה מציאותי או שאצל כולם זה ככה בכל אופן קשה ככה ולי זה חסר

לי בא

New member
אני מניחה

שרובינו מרגישים ככה.
מגיעים בערב הביתה ואין עם מי לחלוק את חוויות היום יום.
אז עכשיו את כאן, אמנם עולם וירטואלי, אבל את יכולה לחלוק את החוויות שלך כאן, איתנו.

דורית1310

New member
חפירות

את יודעת מה עצוב ? שיש בן זוג אבל אין איתו כמעט שיתוף ,אלא רק קשיים או איזה יום יומיים של רגיעה ,פשוט אין לו יכולת נתינה לפעמים אני בת מזל ויושבת עם הבת הגדולה שלי שהיא מדהימה אלי. היום למשל הייתי צריכה לגלות אסרטיביות במיוחד בעבודה וזה קשה לי במיוחד לנהל אנשים תחתי,אבל רק חיזוק של קולגה נתן לי את ההרגשה הטובה שזו לא התנשאות אלא כך עובדים,

לי בא

New member
כל כך מכירה את זה

בגלל זה אני גרושה באושר,
זוכרת את הבדידות הזוגית הזאת,
שבעיני יותר נוראית מהבדידות של הלבד.
גם לי יש ילדים, אך הם קטנים ולא ניתן לשתף אותם ברגשות ובמחשבות,
ובנוסף הם מציבים לי אתגרים לא פשוטים.
לפחות יש לך סיפוק בעבודה? את עושה משהו שאת אוהבת?
חפשי איפה שטוב לך ושם תשקיעי,
למה את לא יוצאת עם חברות? אין לך חברה שאפשר לחלוק איתה סיפורים וחוויות? בכל מקרה אנחנו כאן לכל חפירה,
לקרוא אתכם עוזר לי להתמודד עם הבדידות שלי,
התחושה של הביחד.

דורית1310

New member
כבר טוב יותר

אוהבת את עבודתי וגם יש שמחה מהילדים ששינו תוכניות ונשארו לחגוג איתי את סדר טו בשבט . יש מזור בפורום הזה

פריאל12

New member
היי דורית

מוכרת עד כאב התחושה שאת מתארת...
שיהיה יום מקסים.

skali74

New member
היי דורית ואני חשבתי כשאמצא אותו את האחד

שיהיה איתי ,וידאג רק לי ,אפסיק להרגיש ולהיות בודדה .שיהיה מישהו שירצה להקשיב ולהתעניין בי ובאיך היום שלי עבר ,
ועכשיו את מספרת את ההפך.
מהצד שלי אצלך הכל נראה מושלם ,

לי בא

New member
אין תעודת ביטוח

יכול להיות שהאחד שיגיע יהיה מתאים ויכול להיות שלא.
זוגיות זו עבודה, לאורך שנים, אין קסם.
מאמינה ויודעת שאם עובדים על הזוגיות יחד, היא מצליחה.
אל תאבדי תקווה יש אנשים שנמצאים בזוגיות טובה, ויש כאלה שלא.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אלך טיפה יותר עמוק..

אני מאמין שלכל אחד ואחד יש את החלק השני שמחכה ..

החוכמה לדעת מה טוב לנו באמת..לבטל את הרצון לבטל את ההדפוס החוזר וההתנייות שיש לנו מילדות ..וכן יש תבנית כזו..לא בוחרים סתם ככה הכל מהשפעות..

ואז או אז ברש צלול ונקי אפשר למצוא את החצי השני של הנשמה שלנו..:)

דורית1310

New member
זוגיות

זוגיות זה ענין של מזל,בשהוא אוהב אותה אז הוא יותר ישקיע וככה היא או שבאמת יש את ענין העבודה על עצם ההשארות יחד

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אין מזל...והמזל הולך עם הטובים...

גם ביהדות מכירים שיש תבניות על פיהם בוחרים בני זוג..לטוב ולרע...

גם בפסיכולוגיה זה כך..( עכשיו אני מדבר כמי שלמד דידקטיקה )...

זה לא מזל זה בחירה בלתי מודעת שיכולה להיות מודעת אם מקבלים את הכלים הראויים , לצערי בביצ ספר רגיל לא מלמדים דברים כאלה..

במדרשות וישיבות מלמדים..לכן הידע החשוב הזה לחיים חסר ברבים..

אם יודעים לזהות את זה ..אתן דוגמא אבא שלתטן,פושר דרשן הישגים.. ..ילדה עדינה ביישנית ושקטה ...זו התבנית שהילדה התמודדה עימה..גדלה בלי היכולת ממש להשפיע על אביה כי הוא אביה הבינה שזה לא עשה לה הכי טוב...
בבן הזוג שתחפש היא עשויה להגיע לאדם כמו אביה בדיוק...מהטעם הפשוט..מה שהיא לא יכלה להתעמת איתו (אביה) היא תנסה לתקן אצל הבחור...אפשר להבין לאן מערכת יחסים כזו עשויה להוביל...

עכשיו אילו היא יודעת את זה..את מה שכתבתי כרגע..ודבר פשוט אחד ננוסף אי אפשר לתקן אחרים..והיא גם לא צריכה לתקן...אז היא תוכל למצוא את מה שהיא באמת צריכה בחור רגיש מתחשב ומעניק מרחב יחד עם עידוד לצמיחה...
וכן אפשר במידה רבה להשפיע על הלב עם השכל..ככתוב היגיון ליבי לפנייך השם...ההיגיון מעל הלב...
כן בלב יש את הרגש שמוביל להתאהבות ...אך אם ההיגיון מונע ממנו להתאהב במה שלא רצוי...היצר החזק של אהבה יחפש מישהו אחר..שתהיה התאמה ביןנו לבן מה שההיגיון מבין שצריך..
זה לא מושלם ולא בטוח מאחה אחוז הצלחה , יחד עם זאת זה מצמצם מאוד את הסיכוי להפגע או להכנס למערכת יחסים לא מתאימה..
במיוחד אם גם הצד השני עבר את תהליך המודעות והייישום הזה..

יש על זה הדרכה שלימה ..זה ככה על רגל אחת...ושוב חבל מאוד חבל שלא מלמדים את זה כישורי חיים חשובים...

עכשיו אחרי כל זה..יש את השם מזווג הזיווגים , שאנו בוחרים נכון לפי ההדרכה הזו ..מקבלים מה שנקרא מזל לזוגיות:) (וגם זה על קצה המזלג הבאתי)..

ברוכה הבאה דורית

כואב לקרוא את מה שאת מספרת

חבל לחיות ככה
צריך לאזור אומץ ולעשות שינוי
לפנות לעזרה מבחוץ

למעלה