בסוף לא הלכתי אתמול ../images/Emo10.gif
זאת אומרת כן הלכתי, לאיזה מבנה שרשמו את השם שלו "בית הקשתות" אבל בבית הקשתות לא היה איש במודיעין, ואף אחד מהשומרים לא ידע איפה זה, ודיברתי קצת בספניולית עם עוד אנשים שחיכו שמישהו יבוא ויגיד להם איפה תהיה הפגישה, והם אפילו הבינו אותי, ונורא שמחתי, שהיה לי עם מי לדבר, ושלא שכחתי. חזרו אלי מלא מילים שחשבתי שכבר שכחתי. לא שוכחים שפת אם כל כך מהר, אפילו אם לא מדברים בה יותר מנניח 7 שנים.
אחרי שככה דיברתי איתם איזו חצי שעה ועוד 5 דקות, נסעתי חזרה למעוני הדף.
היום בערב כדי להצחיק את עצמי אספר לעצמי סיפורי ג´וחא, מתוך ספר מקסים (אז מה אם הוא לילדים???, וחוץ מזה כולנו קצת ילדים) של שלמה אבס, הוא לא כתב, הוא ליקט וערך. ככה זה בסיפורי ג´וחה. הם לא רשומים בשום מקום, רק עורכים ומלקטים אותם. אז בעצם, זו גם המלצה על הספר. שמו "תעלולי ג´וחא, לקט וערך: שלמה אבס, איר: דני קרמן. ויש סיפורי ג´וחא (גם מלוקטים וערוכים) גם בספר של הגב´ מתילדה כהן סראנו, הספר שכבר המלצתי עליו פעם. זהו
לעצמי.
זאת אומרת כן הלכתי, לאיזה מבנה שרשמו את השם שלו "בית הקשתות" אבל בבית הקשתות לא היה איש במודיעין, ואף אחד מהשומרים לא ידע איפה זה, ודיברתי קצת בספניולית עם עוד אנשים שחיכו שמישהו יבוא ויגיד להם איפה תהיה הפגישה, והם אפילו הבינו אותי, ונורא שמחתי, שהיה לי עם מי לדבר, ושלא שכחתי. חזרו אלי מלא מילים שחשבתי שכבר שכחתי. לא שוכחים שפת אם כל כך מהר, אפילו אם לא מדברים בה יותר מנניח 7 שנים.