בסוף עשינו את הבלתי אפשרי

levona

New member
בסוף עשינו את הבלתי אפשרי ../images/Emo13.gif

אההא... כן כן (הינהון)... עשינו את זה.. מי שזוכר...ת... נכנסתי לכאן לא מזמן ושברתי קצת את הראש "איך עושים את זה"?
הבת רצתה להופיע עם אמא (איתי) בחגיגת הבר-בת מצווה שלה ושל אחיה בריקוד- ריקודי בטן והדגישה ממרום גילה הצעיר: "אבל שלא יהיה שיר בערבית "! ולאחר דין ודברים נבחר השיר "כמו תפילה" של מדונה...(ועוד ברמיקס... שתבינו)
אמא (אנוכי) שברה קצת את הראש איך עושים את זה... ובשיתוף המעגל תופים שהכניס אותם לאולם וליווה את כל הערב, ישבו ארבעתם בחצי עיגול (המתופפים כן)?
עם הדרבוקות ונתנו את הטון והקצב כשאמא לבונה והבת אצו להחליף תלבושת ואני רוצה לומר שזה יצא.. מ-ד-ה-י-..ם! ברור שהתרגשתי (מה זה התרגשתי? לאאל'ה) כאשר הדי ג'י הכריז על כניסתינו לרחבת הריקודים ומעגל האנשים הלך וגדל לצפות בשילוב של ריקודי-בטן על רמיקס של מדונה עם ארבע דרבוקות (מופרע הא)?
.. החברה שלי פשוט בכתה מהתרגשות.. והחברות לכיתה של הבת לא מפסיקות להחמיא לה על הביצוע המדהים כשהן פעורות פה, זה יצא הרבה מעל ומעבר ממה שציפתי, אה כן.. ההתרגשות עברה כבר עם הצעד הראשון... ברור שנשאלנו אם לקחנו שיעורי ריקוד משותפים
(אה לא.. זה כשאמא לבונה לומדת ב"ערבסק" ומתאמנת ורוקדת בבית אז הבת רואה שומעת ולומדת)
מכאן למעשה הרעיון שלה להופיע יחד. בכל אופן, תודה על התמיכה העידוד והעצה של "עד שלא תנסי לא תדעי"

סטפניה1

New member
מדהים!!!!!!!

אבל למה שמת תמונות כאלה קטנות , אני ניסיתי לראות אתכן מקרוב ולא הצלחתי שימי עוד תמונות שנראה. אני מקווה שכשלי יהיו ילדים אני גם ארקוד איתם ככה ויהיו בבית כל היום ריקודים כמו שזה נשמע אצלכן האתר שלי עם האבא העתידי...

ליילה 1

New member
ל ב ו נ ה!!! אין עליך, כל הכבוד

אני רק יכולה לתאר לי את הקסם של הריקוד המשותף הזה ואת ההפתעה שעשיתם לאורחים.. מסירה בפניך את הכובע.

jadi5

New member
לבונה כל הכבודדדדדדדדדדדדדד

ללבונה ולבת היקרות... כל הכבוד...... את פשוט תותחית וגדולה מהחיים.... אכן, עד שלא מנסים לא יודעים - כמה פתאום הכל יוצא וכמה חושבים שלא זוכרים.......ועוד הבמה הראשונה בפני המשפחה ובאירוע שמרגש לכשלעצמו....... המשיכי לשמוח ולשמח - ולללמווווודדדדד -

dvd2000

New member
אני ידעתי שזה יהיה פשוט מגניב ו ../images/Emo59.gif../images/Emo6.gif

שתיכן מקסימות ומהתמונות ניראה שנתתם הופעה " ביג טיים " וגם " שואו טיים " פשוט אתן ניראות מדהים בתמונות . וזה רק מעיד שצריך לזרום עם הדור הצעיר כי הדור של היום יודע בדיוק מה הוא רוצה ואיך הוא רוצה : ) ומאוד יפה שעשיתן שיתוף פעולה ביחד והופעה משותפת , שיהיה במזל והלוואי שתעשו מופע משותף בחתונתה של ביתך : ) ולבת המקסימה של לבונה כל הכבוד על התעוזה וההופעה אתן פשוט ניראות מיליון דולר : ) שיהיה לכן המשך שבוע מקסים ושתפתיעו אותנו בעוד הופעות משותפות עם ניחוחות של המערב ושילובים מעניינים

tlingit

New member
וואו, בטח שזוכרות. איזה יופי זה יצא ../images/Emo2.gif

מקסים לגמרי, ומהתמונות ממש אפשר לראות כמה מדהימות הייתן
איזה יופי שהלכת על ה"לא נודע" ועם ההסכמה לרקוד על מוסיקה "מוזרה" לך בעצם זכית בהרבה יותר ממה שחשבת... את חלק מזה כבר ראית בהכנות ובאירוע וסיפרת לנו ונדמה לי שגם היה בכל החוויה הזו ותוצאותיה שחרור גדול מאד בשבילך, והרבה חופש
, לא? ממש יופי
ושלא נשכח:
שתמשיכי לראות הרבה נחת

איזה מקסימות אתן!!!../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

בטח החוויה הייתה מרגשת ומעצימה לך לבונה ולבתך. נראית יפהפיה ממש. כל הכבוד!!

י ע ל י ק

New member
WOW ../images/Emo45.gif

אתן נראות פשוט נפלא, זוהרות ומאושרות והצילומים מעבירים היטב את תחושת הריקוד והשמחה. כל הכבוד

ללבונה - יש לי רק הזהרה אחת בשבילך:

ז ה י ר ו ת ז ה מ מ כ ר !!!!! ברגע שטועמים את הטעם - רוצים עוד ועוד !!! קבלי את ובתך - קולללולוווווווווווווווווווווווו בראוו - כל הכבוד על האומץ ועל ההתגברות על המכשולים ! וזה נשמע מדליק מדונה עם מעגל מתופפים ! בברכה תמרה

keren alfasi

New member
וואו!!! מקסים ומרגש

כל הכבוד על האומץ!!! באמת עד שמנסים לא יודעים... זה בטח נורא מרגש, וכייף שיש ביחד עם הבת. ויפה בעיניי שמצאת את הדרך לרקוד על המנגינה שלה! כל הכבוד לך על הגמישות והפתיחות!! ושיהיה במזל טוב!!!!!! קולולולולולולולולווולולו........

ווי, ווי, ../images/Emo124.gif ל-ב-ו-נ-ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התרגשתי
התרגשתי
התרגשתי
אני אוהבת את מה שאת עושה, ואת הדרך שבה את עושה זאת
אשרי הבת שזכתה, ומזל טובים רבים לבת-מצווה
רק טוב
שוש

מברוק לשתיכן../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

איזה כיף זה לעשות את הבלתי אפשרי אה?
כל הכבוד על התעוזה , אתן נראות מדהים מאחלת לכן שריקוד השמחה המשותף ימשך עוד ועוד
סיגל

קונקי1

New member
../images/Emo106.gif כל הכבוד, איזה יופי וכמה שמחה והתרגשות

מזל טוב , לבונה
מאחלת לשתיכן אושר ובריאות

למעלה