המועדף שלי זה "אגוזי".זה חמוד בעיני. אין לי התנגדות שיישאר תמיד.
אגב, אוהבת את הפרסומות העכשויות של שטראוס (שקנתה את עלית") לממתקים הישנים עם קריצה לכל התלונות הקבועות:
טוויסט יבש, טורטית בטעם מוזר וכו'.
הפייבוריט שלי מילדות היה ועדיין "טעמי".
אני התקיימתי על אגוזי בצבאהמועדף שלי זה "אגוזי".
עדיין קיים ?
כן. תמיד הפריעו לי האגוזים להנות. עד היום שונאת שדוחפים אגוזים בבראוניזהמועדף שלי זה "אגוזי".
עדיין קיים ?
נהדר. אני אקח את האגוזים, את את כל השאר.כן. תמיד הפריעו לי האגוזים להנות. עד היום שונאת שדוחפים אגוזים בבראוניז
זוכרת שכשאבי היה חוזר ממילואים, היה לו צ'ופר קבוע לכל ילד. לאחיי אגוזי וטורטית ולי טעמי.
אגוזי?המועדף שלי זה "אגוזי".
תארגני כמה ואני מתחייב להדגים לך.אגוזי?
איך? איך אפשר לאכול את החטיף המתוק, הדביק הזה, שעטוף בשוקולד חלב?
ראה תשובתי בשרשור השניתארגני כמה ואני מתחייב להדגים לך.
חמוד מאוד, לייק גדול ממניאבל הבנין שומר ומשמש כעת את תלמידי אחת המגמות בבית הספר הגבוה שנקר.
באחד הימים עברתי ליד המבנה ונשימתי נעתקה.
מבנה המפעל הישן של עלית קושט לכבוד חגיגות המאה של רמת גן.
לעומת הבניינים שדקל נור התלוננה על כיעורם, הדבר הזה יוסר.
אנחת רווחה.
אז רמת גן חוגגת ואתם? עדיין חוגגים חנוכה?
צפה בקובץ המצורף 69500 צפה בקובץ המצורף 69501 צפה בקובץ המצורף 69502
מה ההבדל ביןחמוד מאוד, לייק גדול ממני
חוגגים חנוכה? כבר לא, אפילו הצלחתי (כולי תקווה) לשחרר את שאריות הדונג ממעמקי המחזיקי נרות (יש לזה שם בעברית?)
לעומת זאת, כאן חוגגים חג המולד ואוטוטו נובי גוד.
השעטנז של חנוכריסמס ממש היה מגעיל בעיני, אני מבינה שהרעיון היה להצהיר על אחדות, בפועל, סתם עוד מקום לקונפליקט
ראיתי בפייסבוק (אמיתי לגמרי) מישהי שמתלוננת שהעץ גדול יותר מהחנוכיה.
אבל העיר נראית נפלא, לעלות בשדרות בן גוריון לכיוון מקדש הבאהאים זו חוויה ממש מדהימה
הבנתי שמחר, הסופש האחרון בחג של החגים וערב נוביגוד סוגרים כבישים בחצי העיר, אני מ׳כפת לי, במילא לא הוזמנתי לאף מסיבה ובמילא #2 גם אין לי מה ללבוש.
זה לא כך כך מכוער.זה לא כלכך מכוער.
זה קישוט שהוא הומאז' לכל הממתקים שעלית יצרה אי פעם.
אייזה לא כך כך מכוער.
הומאז' חמוד וקולע למטרה.
אבל, לטעמי (ולא החטיף) זה טוב לתקופה קצרה. לא הייתי רוצה לגור מול הממתקיה הזו לאורך שנים. רועש בעיניים.
אם התכוונת לאיזור עלית, אני לא גרה באיזור של עלית.איי
את גרה במקום הכי יפה ברמת גן, שבקרוב יחסמו לך את הנוף מגדלי ענק ליד ביה"ס. איך את מסתדרת עם התנועה האינסופית, כבישים עמוסי תנועה שממש קרעו את האזור.
ברחוב הקטן שבו אני גר, בכניסה אליו בנו אחד בן 7 קומות עם חנייה פנימית, ושדדו 2 מקונות חנייה. באמצעו בנו עוד בינן בן 7 קומות, הכניסה לחניון לא תופסת מקומות חניה. בסוף הרחוב - מצד אחד ישנו מבנה סופר עם אזור פריקת סחורה פתוח לרחוב, מה יש? מזל שאת אזור הזבל סגרו בדלת ברזל, כך מונעים מאתנו את ריחות גן העדן והזוהמה הנלווית [כולל הם נדרשים לנקות את האזור היטב!] מולו בנין ענק הנבנה זה עתה, ואין יודע מהיכן תהיה הכניסה אליו, לחנייה. לפי הנראה והיותו בצד שמאל של הרחוב, ככל הנראה עוד 2, 3 מקומות חנייה ייגזלו.אם התכוונת לאיזור עלית, אני לא גרה באיזור של עלית.
אבל לא לדאוג. ברחוב הקטן שבו אני גרה, במגרש אחד, שבו היה בית פרטי אחד ובמגרש שני, בו היה מבנה של 3 קומות= 6 דירות, בונים כעת 2!!! בניינים בני 7!! קומות כל אחד. הטירוף בעיצומו ואח"כ כטירוף התנועה. אולי אברח משם.
אני תמיד טענתי שהשיר שגוי.
זה לא הסוף של רמת גן אלא ההתחלה, כפי שמעידה העובדה שהמספרים בדרך ז'בוטינסקי מתחילים במפגש עם ת"א ועולים כאשר ממשיכים לתוך רמת גן.
ההפך, זה טוב ששירים לא מחוייבים לאמת. כי העניין שיש אנשים, בלי לציין פה שמות ובלי לרמוז על אף אחד, שאין להם בחיים בעיות. החיים שלהם טובים ואין להם על מה להתלונן. ואנשים כאלה, לא אומר שאני מכיר מישהו כזה ספציפי, בגלל שאין להם בעיות הם יכולים מרוב שמשעמם להם להיעשות מעצבנים. ואז הם נטפלים למשל לאשה, שאני לא אומר שהיא במקרה פולניה, ובתור כזו אין לה סבלנות לאנשים בלי בעיות שנטפלים אליה רק כי הם במקרה נשואים לה.האם יש מחוייבות לאמת/מציאות בשירים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.