``בסוף של יום

``בסוף של יום

אחרי הכל נאמר שלום ובינתיים על המסך נופלות שבעים ושתיים בתולות מהשמיים בחוץ סופה שואגת, אבל בבית שקט שולחן ערום כיסא עקום ובטן מתהפכת. כמה שאני אוהב אותך`` פורטיס סחרוף. אתם חושבים שכל אחד חווה אהבה אמיתית אחת? או יותר? כמה פעמים אמרתם אני אוהב/ת והתכוונתם? כמה פעמים רציתם להגיד ``אני אוהב/ת`` ולא אמרתם?

זכוכיות

New member
קשה לי לענות על זה,

את יודעת איך זה שהזמן עובר, והדברים קצת מתכהים. אז אמרתי בעבר "אני אוהבת אותך" והתכוונתי, מנק' המבט שלי היום, אחרי שחוויתי אהבה אמיתית (ואולי בעוד כמה שנים אני אפקפק גם באמיתותה של זאת?) נראה לי ש"הגזמתי" או "שיכנעתי את עצמי" או אי אילו דברים. לפעמים כשאני ממש מתאמצת אני זוכרת איך בכיתי והתייסרתי משברון לב (כשאתה בן 15 הכל הרבה יותר דרמטי
) ולרגע נדמה לי שדווקא היום אני עושה לעצמי שטיפות מוח. בקיצור, לא יודעת. אבל את שי אני הכי אוהבת בעולם :)

ללא נושא

אני עוד לא אמרתי לבחור שאני אוהבת אותו. אמרתי לחברים, חברות, למפקד שלי.. אבל לגבר.. עוד לא קרה.. אני קצת קשה במילים.. אני מעדיפה להראות.

נועם m

New member
הממ..

אני חושבת שגם לאהבה יכולות להיות רמות עומק שונות, וזה דבר שיהיה הרבה פעמים תלוי גיל או מצב נפשי באותה עת. גם אם האהבה השניה שלי הייתה עמוקה ובוגרת מהראשונה, היא עוד לא שוללת את הראשונה, מהסיבה הפשוטה שגם אני התבגרתי והשתניתי. נכון לאותו גיל, זה היה המקסימום שהייתי מסוגלת אליו. שלוש שנים אחר כך הייתי מסוגלת לחוות דברים בצורה שונה לחלוטין, אבל זה לא אומר שהאהבה הראשונה הייתה פחות "אמיתית". בסופו של דבר, ההגדרות שלי ל"מה זאת אהבה" לא השתנו עם השנים. (ממרומי 18 שנותיי...
)

wolfv

New member
קודם כל - ציטוט יפה :)

אני חושב שלכולנו היו המון הזדמנויות לחוות אהבה אמיתית. הבעיה היא שהמון פעמים אנחנו לא מנצלים את ההזדמנויות שניקרות בדרכינו, ונותנים לנסיבות למנוע מאיתנו משהו אדיר. מישהי, שבזמנו נמנעתי מלהגיד לה "אני אוהב", פעם אמרה לי - "אם אתה לבד, זה כי אתה בוחר להיות לבד וכי אתה מרוויח מזה איזה שהוא רווח משני". וזה כל כך נכון. הרבה יותר קל להאשים את הנסיבות ולרחם על עצמנו, מלקחת אחריות ולבחור בזוגיות ואהבה.

ללא נושא

נכון, מאוד קל להאשים את עצמנו.. לבכות ולהתמרמר.. אני חושבת, שהיום, בהשוואה לפעם, מאוד קשה להכיר אנשים.. והרבה יותר קשה לסמוך עליהם. אז במקום מסויים זה לא בחירה להיות לבד..

עתודאית

New member
אהבה אמיתית

אני מאמינה שעכשיו אני חווה אהבה בפעם השניה... אני מאמינה שאדם יכול לחיות חיים שלמים בלי לאהוב ויכול כל יום להתאהב במישהו אחר, תלוי באופי! כמה פעמים אמרתי אני אוהבת אותך והתכוונתי? מלאאא בעצם בכל הפעמים שאמרתי (והיו הרבה) לא היו פעמים שרציתי להגיד ולא אמרתי..

למעלה