בסופארפארם היום ג'יד ב10 ש"ח

בסופארפארם היום ג'יד ב10 ש"ח

אני קניתי בחולון קניתי 5 מהלקים החדשים שכבר הרבה זמן תכננתי עליהם

devilz

New member
לאוהבות מחזק תפוח

29.99 ביומיים הקרובים בסופר פארם (ניראה לי למחזיקי לייףסטייל)

real muslim

New member
אני מאוהבת בסופרפארם

והנה הרכישות שלי מהיום, וכולם כולם כולם במבצע [חוץ מהגרפיטופ, שמעתי עליו הרבה דיעות מגוונות וקיצוניות עכשיו אני אנסה על אחותי נראה מה ייצא]

poynter

New member
wowwwwww!!

תתחדשי
יצאו לי העיניים את 247 של לייף יש לי הוא מיוחד לאללה, את תהני ממנו ואם זה גם מחר - מחר אני שם!

real muslim

New member
תודה../images/Emo13.gif

דווקא על 247 התלבטתי לא ידעתי אם הוא בשבילי, בזמן שהתלבטתי אחותי לקחה מהמדף ושמה לי בעגלהXD יצאו לי העיניים שם, למזלי עברתי איזשהו מבחן בציון גבוה והיה לי תירוץ לחתיכת קנייה הזו
לכי על זה ותהני

b o t t e n

New member
טוב שאת מהצפון, ככה אנחנו במרכז ניצלנו ויש

לנו מה לקנות מחר
תתחדשי ותהני. ויופי שאחותך מוכנה להיות שפנת ניסיונות.

G r o k e

New member
אהובתי ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

מקווה שתהני פה איתנו ועם השטוייע'ס ! ותעלי עוד כמה תמונות של עיצובים שעשית.. אהבה שלי
..

real muslim

New member
הנה אחד החדשים

זה שהתאהבתי בו, לא רציתי למרוח אותו-רציתי להתחתן איתו!

danra

New member
נכנסתי היום לסופר פארם

בהסתדרות בירושלים. חשבתי שאראה משהו מעניין במסגרת חגיגות לייף סטייל או מה שזה לא יהיה. היו שם כמויות בלתי אפשריות של אנשים עם תורים בקופות כאילו מה קרה. הצצה חטופה לא בישרה לי על מבצע שמעניין אותי, בדרך החוצה הצצתי במדפי הלקים. היחידים שמעניינים אותי אורלי - מבחר עלוב כרגיל, סאלי הנסון לא קיים שם. ברחתי. אם יהיה לי כוח אכנס בלילה לסופר פארם ליד הבית בת"א, שם תמיד אני מוצאת משהו לקנות....

נופ ר

New member
בדיוק מה שעשיתי אתמול

בלעכס הסופרפארם הזה חיפשתי לק של אורלי והמבחר עלוב ושלא נדבר על האבק על הבקבוקים איכס לפחות קיבלו ממני 30 ש"ח על אדוויל

בזכותך התחדשתי בשלושה נוספים ../images/Emo3.gif

היה מבחר ממש יפה סניף שהייתי בו.מבצע שווה.

poynter

New member
גם אני התחדשתי!

סיפרתי לאמא על המבצע והנה היום מונחים לי על השולחן שני ג'יידים חדשים! אחד סגול-אדום-חום שמחליף צבעים כזה עם נצנוצים קטנים בזהב והשני אפרסק כזה מתוק מתוק עם ברק ורוד ונצנוצים סגולים..ממש מיוחד איך אני שמחה

למעלה