בסופו של דבר מגיע גם תורי

• פותח הנושא Gs17
  • פורסם בתאריך

Gs17

New member
בסופו של דבר מגיע גם תורי../images/Emo4.gif

אני חדש בעניין הזה של הניהול ובהחלט אני רואה כמה קשה לנהל ולנסות להיות בסדר עם כולם
הקטע הוא שאני מרגיש שהפורום שהתחלתי לנהל (פורום הומור שחור), הוא פורום שנמצא בהחלט בתחתית מבחינת הרמה והאיכות, לפני כניסתי לתפקיד, ובהחלט היה עבר הרבה יותר מרשים לפורום. הבעיה היא שאני מרגיש שאני עושה את העבודה כרגע כמו שצריך ובאמת אני מצליח להגיע להדברות טובה עם רוב חברי הפורום, אבל אני מתקשה מאוד להגיע להסכם עם 2 מחברי הפורום שהחליטו שמותר להם כנראה לעשות מה שבראש שלהם. מבלי שרציתי, בתוך שעות מעטות מאז קבלת הניהול, נאלצתי כבר לחסום משתמש ותיק בפורום, שלא הפסיק עם התבטאויות לא לעניין. למרות שקיבלתי תמיכה רבה מהמנהלת השותפה שלי ולמרות הצדקה גם מצד אחד מהמנהלים של כל הפורומים, באמת שלא רציתי להגיע למצב הזה כבר בשלב כל כך מוקדם בניהול שלי
כמובן שמבלי שרציתי, הדבר גרר הודעות בפורום והאנשים לא כל כך מבינים שהודעות אווטינג בפורום הם לא במקום וכבר הסברנו לאותו משתמש עשרות פעמים שהוא מגזים. בנוסף, ישנו עוד משתמש שמנסה להתחכם עוד יותר וגם איתו אני קצר רוח וכבר דיברתי עם המנהלת השותפה בעניין, ונראה לאן זה יגיע. אוף זה פשוט מרגיז שאתה רוצה כל כך לעזור לפורום ובאמת לתרום לאיכות שלו, ואנשים פשוט באים ותוקפים אותך וחושבים שאתה מנהל שכל חצי דקה מוחק הודעה וכל חצי דקה חוסם (למרות שחסמתי רק משתמש אחד
). בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רבותי זה סתם הוצאת קיטור, ובהחלט אני לא אתן לסוררים בפורום להרוס לכולם, אבל בהחלט זה קשה על ההתחלה להתמודד עם המצב הזה בפורום

נראה לי

שיש איזו סתירה בין "הומור שחור" לבין "להתנהג יפה" - אתה באמת מתנהל על גבול דק מאוד. אם בהומור שחור שוחטים פרות קדושות (בילט אין בהגדרה), אני יכולה להבין איך מישהו לא מקבל זאת ש-outing זו פרה קדושה שדווקא איתה צריך להתנהל בזהירות. מה ני'יגיד לך? שרק יהיה לך כוח

Gs17

New member
יש הבדל בין הומור שחור

שבא לצחוק על ה"פרות הקדושות" כהגדרתך, לבין לצאת נגד מנהל, משתמשים וכו' וכאן מגיע הנקודה שבא אתה צריך לשחק עם החלטה קשה של להחליט אם היה כאן יותר הומור או שמה היה כאן יותר אווטינג נגד משתמש.

ToryMaster

New member
יומיים אתה מנהל?

בחיי, שזה תמיד ככה. מישהו זוכר את תקופת הניהול שלי בפורום ווסטלייף? יקירי, הם ירגעו, אתה - תשמור על העקרונות שלך.

למעלה