בסופרמרקט...

בסופרמרקט...

אני לא לוקחת עגלה כשאני בסופרמרקט, כי לא תמיד יש וממילא בדרך כלל אני קונה מעט מאוד כך שאין בזה צורך.
היום עמדתי בתור לקופה כשבידיי 4-5 מוצרים לא כבדים - פיתות, ופלים וכדומה. האיש שעמד לפניי ראה אותי, הזיז את הקניות שלו כשני סנטימטרים קדימה וסימן לי להניח את מה שיש לי על המסילה. במקום שהוא פינה לי בקושי היה אפשר להכניס חצי אצבע, אבל מתוך נימוס שמתי משהו קטן ושמרתי עם יד אחת שלא ייפול. אז הוא הסתכל עליי במין חיוך חברי ומרוצה, התקרב מעט, חטף לי מהידיים את כל המוצרים שהחזקתי אחד אחד ודחף אותם על המסילה, תוך שהוא מועך את האוכל שלי לתוך האוכל שלו. זה קרה כל כך מהר שלא הספקתי להגיב, ולבסוף הוא הביט בי באותו חיוך זחוח, אמר "עכשיו יותר קל, לא?" וטפח על כתפי בידו המיוזעת.

EdisonGirl

New member
נשמע כמו ציטוט מלקט סיפורי אימה

אני תמיד דואגת למחיצה ברורה בין הדברים שלי לאלו של מי שלפניי בתור, בעיקר כדי לעשות לקופאית חיים קלים יותר

וחוצמיזה, אני מסדרת ממש יפה את המוצרים שלי על המסילה. אין סיכוי שאתן למישהו להרוס לי, או אפילו לעזור. זה הרי חלק מהכיף, לא?

זה לא כמו, זה סיפור אימה...

והוא לא ממש שאל אותי, הוא פשוט בא ועשה מה שעשה...

גם אני תמיד שומר על מרווח ביני לבין אלו שלפניי ואחריי (עד כמה שאפשר, כי לפעמים מאחוריי יש כאלה שרק רואים שהתפנה חצי סנטימטר ומתחילים להעמיס...) ומסדרת הכל יפה וקומפקטי...

EdisonGirl

New member
זו אשמתך

שהיית מנומסת והנחת מוצר אחד. הוא חשב כנראה שאת מרגישה לא נעים לגנוב לו את המקום על המסילה והרגיש צורך עז לסייע. אני במקומך הייתי מלכתחילה אומרת "לא, תודה"

Light18m

New member
לדעתי אם היא הייתה גבר

אף אחד לא היה מפנה מקום לדברים בסופרמרקט

einat162

New member
הזוי- אבל כל עוד הוא לא פגם בשום מוצר

(לא שבר ביצים, מעך קרמבואים וכו') לא נשמע כ"כ גרוע.... אולי טיפה הזוי, אבל לא כ"כ גרוע.

Purple Mushroom

New member
איש טוב שכוונתו טובה

כנראה שלא ראה מנקודת מבטך.
אני לא הייתי עושה זאת בחיים.

אני מקפיד ללכת לסופרמרקט, (מגה בעיר, בצוותא), במרכז העיר, מידי שבוע, לאחרונה הוזז לי יום השופינג משני לרביעי.
ותמיד לוקח עגלה, קונה עדיין בתווי קניה. (מקווה שהשנה זה ישתנה, התווים, למזומן, וגם הסופר ממרכז העיר עם 2 קווי אוטובוס מככר רבין, לסופר ליד הבית).
למרות שזה ממש הכרח לעשות קניות בסופר. (בעיקר לפינת קפה, ומוצרי חלב).
עדיין יש בראשי את המחקר שפורסם בסוף הניינטיז בתוכנית לילה גוב, שיש סיכוי למצוא את אהבת חייך בסופר, בעיקר בשעות הלילה המאוחרות,
זה גם למה כ"כ אהבתי את am:pm, שפתוח גם בשעות הקטנות של הלילה, בכל מיני מצבים שגרתי בהם, והיה לי תקציב מזומן לעשות קניות בסופר זה, ב-2 מקומות בהוסטל שגרתי, אחד קרוב לסניף של פינסקר אלנבי,
ואחד קרוב להרצל, ליד פלורנטין.

חחחח אשכרה גרמת לי ממש לצחוק!!

פשוט גדול
המחשבה היחידה שעולה לי בראש זה - אל תהיי נחמדה לאנשים הזויים בסופרמרקט

למעלה