בסטד הוציאו עכשיו שני סינגלים חדשים

hadardit

New member
בסטד הוציאו עכשיו שני סינגלים חדשים

3Am ו- thunderbirds are go! (אני יודעת שזה נשמע שם מוזר לשיר אבל זה בגלל תוכנית לילדים שהייתה פעם באנגליה עם בובות מריונטה כאלו אז זה קטע מהפתיחה של התוכנית, ולתוכנית קראו טנדרבירדס)

DesertRose7

New member
ב 26/7

ליתר דיוק.. היו םהייתה הופעה של 3AM בטופ אוף דה פופ ויש שידור חוזר בעשרים ל2 והקליפ של טאנדרבירדס כבר רץ באמטיוי היטס!

fight star

New member
וואלההה?

אוף.. איך אני אף פעם לא ראיתי את זה עדיין? באסות.. ראית את זה בsneak peek הוא ב"להיטים גדולים"? כי אני כל הזמן על הערוץ ועדיין לא ראיתי... איזה כיף, עכשיו עם שני הקליפים באסטד יציפו את היטס! חחחח

DesertRose7

New member
אין לי משוג ממש..

אבל מתחילים לשדר את זה בכלל.. בכל התוכניות האלה של הקליפים ברצץ.. יש להם הרבה שמות! שכחתי.... קיצר... תרבצי קצת מול היטס בטוח יהיה!!!

13 u S t 3 D

New member
זה סינגל 1

שני שירים בפנים.. יותר מ-2..חח הרשימה היא- CD 1: 1. 3am [Live From Tour] 2. Thunderbirds Are Go CD 2: 1. 3am 2. Thunderbirds Are Go 3. Runaway Train 4. 3am [Acoustic Version] 5. Thunderbirds Are Go [Acoustic Version] 6. Enhanced Section 7. Poster DVS: 1. 3am [Audio Track] 2. Thunderbirds Are Go [Audio Track] 3. Crashed The Wedding [Live Audio From Tour] 4. Crashed The Wedding [Video - Live From Tour] 5. Thunderbirds Are Go [Video] 6. Footage From Japan

DawnR

New member
מגניב.....

למי שלא ידע, Runaway Train זה השיר שצ'ארלי עשה אודישן בשביל להתקבל לבסטד.
של Soul Assylum אם אני לא טועה. יכול להיות שזה חידוש לזה או שזה שיר חדש רק אם אותה כותרת אבל אני מהמרת על חידוש... בד"כ יש להם איזה חידוש בבי-סייד. שחר.

למעלה