בסיסי טירונות

• פותח הנושא ano
  • פורסם בתאריך

ano

New member
בסיסי טירונות

מישהו יכול להגיד לי איפה נמצאים בסיסי הטירונות של גבעתי,נח"ל,גולני ו צנחנים. ואם מישהו יודע לאן מיועדים האנשים שמתגייסים בין ה7-9 לאוגוסט. תודה

עוד מעט

New member
אני יודע חלק...

צנחנים זה בסנור.. ליד שעם , עזה. גבעתי זה ליד מצרים..ככה אמרו לי אין גיוסים קרביים בתאריכים האלה...

אמיר גל

New member
ל- ano

בסיס הטירונים של צנחנים הוא בסנור שבמרכז הארץ בסיס הטירונות של גבעתי הוא בקציעות שזה אחרי באר שבע מרחק של בערך חצי שעה מאילת ולא ליד מצרים כפי שאמרו מקודם אמיר.

maor_ya

New member
בקשר לגבעתי

אז אנחנו בבסיס בא"ח בקציעות (ליד גבול ישראל-מצריים) - שם חודשיים טירונות ואח"כ עוד חודשיים טירונות וחודשיים אימון מתקדם (סה"כ 4 חודשים) בהר קדם (או משהו דומה) צנחצים זה בסנור ליד עזה... ולכל הסגולים: עדיף-אחות-זונה-מאח-צנחן !!!!!

Orbi

New member
כמה שטויות...

בסיס הטירונות של הצנחנים הוא סנור, שבשומרון, ליד שבי שומרון, ולא ליד עזה כפי שנכתב, בסיס האימון המתקדם שלהם הוא בחמאם שליד הבקעה. הנח"ל נמצאים בתל ערד ועדשה, גבעתי בקציעות.

אמיר גל

New member
חחחחחח..מאור גדול!!!!

אבל ממה שאני יודע זה לא בדיוק ליד מצרים זה יותר קרוב לאילת מאשר למצרים תגיד אתה משרת בגבעתי? אמיר.

avipe

New member
אז ככה

קציעות (ששם נמצא בא"ח גבעתי) זה שעה מבאר שבע ושעה וחצי שעתיים מאילת...זה די קרוב לגבול עם מצרים...

אמיר גל

New member
ל-avipe

יש לי שאלה: איך המפקדים שלך בגבעתי? הם מפקדים טובים או שהם צורחים עליכם כמו כולם? אמיר.

avipe

New member
אז ככה

המפקדים טובים ונחמדים..זה רק מפקדים של הטרום טירונות הם לא יהיו בטירונות והם לא צועקים ואין דיסטאנס ואין כלום..הכול סבבה אנשים בסדר גמור.....חברה טובים..כול הערסים המגעילים נשארו בבקו"ם...("לא מתפנים..רק גולני..") ויותר טוב שכך...

אמיר גל

New member
ל-avipe

יש לי עוד שאלה: רציתי לדעת האם לקחת איתך את הנשק לשבת הראשונה ואם לא אז מתי ייתנו לך אותה? אמיר

benayun

New member
לאמיר גל...

אחי לוקחים את נשק שבת שנייה.... ככה לפחות זה אצלנו בנח"ל

avipe

New member
נשק

מקבלים נשק בשבוע השני (ביום שני הקרוב) ויוצאים איתו ביום שישי בשבת השנייה..

רן!

New member
הבסיס של גולני הוא

בבקעת הירדן והוא נקרא בא"ח 1 (בסיס אימונים חי"ר) פלס בעבר בסיס האימונים של גולני היה בזק אבל אחרי מאורעות אוקטובר הוא הפך להיות בקו האש ולכן החליטו לסגור אותו(גם כך אחרי חודשיים של טירונות בבזק היו עוברים להתאמן בפלס).

למעלה