בסיס בצורת עיגול מעל עוגה
האם יש להכין מראש ואז להדביק?עם רויאל אייסינג או מים מספיק?או באותו רגע לאחר ציפוי העוגה? מהי הדרך הכי יפה לחיתוך העיגול? ניסיתי ע"י קערית אבל נדרשתי לעבור עם סכין ולא יצא כזה ישר אז הוספתי דשא. מהו העובי הרצוי לרידוד הבצק שמעל? ז"א העיגול? שאלה נוספת בעניין, איזה חותכן זה שמעטר מסביב לעיגול יש כאלו עם פרפרים או בכל מני צורות אחרות, כזה שמעטרים עם מסביב לעוגה? ואחרונה...סגירות לעוגה מדביקים עם רויאל או מים? תודה על הסבלנות
האם יש להכין מראש ואז להדביק?עם רויאל אייסינג או מים מספיק?או באותו רגע לאחר ציפוי העוגה? מהי הדרך הכי יפה לחיתוך העיגול? ניסיתי ע"י קערית אבל נדרשתי לעבור עם סכין ולא יצא כזה ישר אז הוספתי דשא. מהו העובי הרצוי לרידוד הבצק שמעל? ז"א העיגול? שאלה נוספת בעניין, איזה חותכן זה שמעטר מסביב לעיגול יש כאלו עם פרפרים או בכל מני צורות אחרות, כזה שמעטרים עם מסביב לעוגה? ואחרונה...סגירות לעוגה מדביקים עם רויאל או מים? תודה על הסבלנות