בסיס בצורת עיגול מעל עוגה

טל שחר4

New member
בסיס בצורת עיגול מעל עוגה

האם יש להכין מראש ואז להדביק?עם רויאל אייסינג או מים מספיק?או באותו רגע לאחר ציפוי העוגה? מהי הדרך הכי יפה לחיתוך העיגול? ניסיתי ע"י קערית אבל נדרשתי לעבור עם סכין ולא יצא כזה ישר אז הוספתי דשא. מהו העובי הרצוי לרידוד הבצק שמעל? ז"א העיגול? שאלה נוספת בעניין, איזה חותכן זה שמעטר מסביב לעיגול יש כאלו עם פרפרים או בכל מני צורות אחרות, כזה שמעטרים עם מסביב לעוגה? ואחרונה...סגירות לעוגה מדביקים עם רויאל או מים? תודה על הסבלנות

net the jet

New member
מספיק להכין לפני ההנחה. אני חותכת עיגולים עם

חותכנים או רינגים. לא מבינה על איזה חותכן שאלת.... סגירה אפשר עם מים.

בסיס עגול

האם את רוצה להניח את הבסיס (טופר) באופן שאפשר יהיה להסיר אותו לפני חיתוך העוגה? אם כן, כדאי להכינו מבצק פיסולי (בצק סוכר עם CMC) לייבש היטב לפני ההנחה על העוגה, ולהדביק בעזרת מעט דבק CMC (מים עם קמצוץ CMC). אם אין לך חותכן או רינג לחתוך בעזרתו את העיגול, אפשר להשתמש בקערית או צלחת. את הסכין החדה יש להצמיד לשולי הצלחת בניצב למשטח העבודה ולחתוך. לגבי החותכן לסגירה - אם תעלי תמונה נוכל לזהות את החותכן. יום נעים!

טל שחר4

New member
תודה לכן על התשובות

אילו ידעתי לגבי החותכן לא הייתי שואלת...אין לי מושג איזהו? אני יודעת שהרבה מניחות דוגמא כזו מעוטרת מסביב לטופר למשל פרחים או פרפרים. השערה שלי אולי זוהי דוגמת רצף לאורך ואז אולי מניחים מסביב לעיגול? אולי סרגל או משהו אחר?

net the jet

New member
את מתכוונת למשהו בסגנון הזה?

עיגול שמסביבו פרחים או לבבות או משהו אחר ? פשוט קורצים עיגול ומסביב מדביקים פרחים או לבבות או כל מה שבא לך.

טל שחר4

New member
צורות רצף מחוברות כמו שרשרת

של אותה צורה שחוזרת על עצמה. נטע תודה על המאמץ להבין ולתת מענה לכל אחת. פשוט מדהימה. ותודה

את מתכוונת למשהו כמו בתמונה המצ"ב?

אם כן, מדובר בסרגלים. אם תרצי אצרף תמונה שלהם.

funcake1

New member
אודליה, אשמח לראות את הסרגלים

מעניין אותי לדעת האם הם "חותכים" משניח הצדדים או שרק מהצד של הדוגמא, ובצד השני צריך לחתוך לבד (לחתוך ארוך וישר=אתגר עבורי
)

funcake1

New member
נראה לי שמצאתי באתר של מותק

הם קוראים לזה "סרגל סליל", ויש בכמה גדלים, מגיע בסט של 4 דוגמאות. זה זה?

למעלה