בסיס??

Hadardasit69

New member
בסיס??

טוב אז אני כל הזמן רואה כותבים פה על להתחיל מבסיס וזה וזה..ואני מתההההההה לצייר גראפיטיי חח חלווםם חייי.. ואין לי מי יודע מה הכי כישרון ציור מיוחד.... אז ניסיתי להתחיל בבסיס...אז רק תגידו לי אם זה בסדר...ואם לא אז מה לשפר ובלה בלה. אני יודהה לכם מאודד!! זה 3 דברים שעשיתי לא משו כל כך אבל..מה אתם אומרים בתור התחלה? לא רואים משו כי צילמתי את זה במצלמת אינטרנט..

fuckin shit

New member
תשובה

תקשיבי הבנת את הרעיון....עכשיו אפשר להתקדם מספיק אם המרובע והתלת מימדי עכשיו תתחילי להיכנס לאתרים (מעמוד הקישורים של הפורום) ולהסתכל על תרבות הגראפיטי בעולם בתור מתחילה...מותר לך לקחת רעיונות מעבודות קיומות ולהשתמש בהם בסופו של דבר תתחילי לפתח סגנון משלך ותוכלי להפסיק להשתמש ביצירות של אנשים אחרים תנסי עכשיו בתור השלב הבא לצייר קצת יותר עגול\שפיצי\חצי זה לא ממש משנה העיקר שלא תשארי תקועה על המרובע... אההה ועוד דבר תחשיבי גם על כינוי או מילה כלשהיא שמתאימה לך וכשאת מתאמת על הסקיצות תרשמי את המילה המסוימת שלך...ככה תוכלי להתאמן על אותיות מסוימות ולא על מלא מלא אותיות ומילים...תתרגלי לאותיות שלך ואז בעתיד זה יעזור לך (את יכולה עדיין לכתוב עוד מילים אבל אני מציע שלא הרבה)

Smartaman

New member
מה??

למה להגיד שטויות את צריכה להמשיך לעבוד על האותיות האלה עד שהן יהיו פרופוציננליות עם בסיס מושלם... צריך להמשיך לעבוד על זה לפחות 3 4 חודשים אפילו שזה יכול להיות משעמם... אל תקשיבי למה שאנשים אחרים אומרים אם זה לא מה שאני אמרתי לך... אחרת את לא תגיעי רחוק עם זה תנסי לשחק עם הזויות והגדלים אבל לא יותר מזה

Steezo

New member
חחח

אני חייב להודות שאתה די משעשע... זה מוזר... באוז אומרים לאנשים להתאמן על בסיס הרבה יותר מזה וכולם שם מבינים את זה ועושים את זה בשתיקה... כנראה בארץ כמו בכל דבר אחר משנים דברים שיהיו יותר קלים... כנראה שלישראלים אין ממש עצבים לעבוד על משהו כדי שיהיה טוב... הם צריכים ישר להתקדם ולכער קירות... בכל מקרה, אם שאלת את עצמך, אני מלקק לקינגס ועובד על בסיס... כי אין לי כשרון וככה מתקדמים.. ככה כל הקינגס למדו... גם להם אין כשרון כמו שאתם יודעים... והם בחרו בשיטה מטומטמת... לעבוד על הבסיס או משהו...

fuckin shit

New member
זאת דרך אחת...

ככנ אני התקדמתי לא לכולם זה בא בכישרון ולא לכולם יש ראש הכי יצירתי בעולם אבל לאט לאט אחרי שכבר קולטים תרעיון אפשר לעבוד לבד אם דף ולא אם עבוה של מישהו אחר מול הפרצוף שלך אתם לא נראה לי הבנתם אותי לא משנה העיקר הכוונה

fuckin shit

New member
חוצ מזה...

שנמאס לשמוע בסיס בסיס בסיס כל היום! תפתחו פורום לבסיס ! אפשר להתקדם לא יקרה כלום! אז אל תשגעו את כולם אם הבסיס נראה לי קלטו תרעיון

enwhysea

New member
גם אתה ../images/Emo151.gif לא קטן

אני לא מבדר על הקטע של הבסיס... זה כבר הסכמנו לא להסכים... אני מדבר על זה שהגישה של הבן אדם... חרא "אל תקשיבי למה שאנשים אחרים אומרים אם זה לא מה שאני אמרתי לך... אחרת את לא תגיעי רחוק עם זה" = גישה דפוקה... של מצתדק. ממש לא יפה, לא נעים.. ולא דרך לדבר עם אנשים. בקשר לבסיס או איך ללמוד, כל אחד והדעה שלו. הקיצר, כנראה שלא הבנת אותי נכון,.. כי אני בטוח שאתה לא חושב שצורת הביטוי הזאת נכונה או תקינה בפורום של אנשים "בוגרים" שרוצים רק לקדם את ה אומנות שלנו.

Steezo

New member
אם תסתכל על רוב ההודעות של

האנשים תראה שהוא צודק... משהו מעלה תמונה של משהו מעוות בלי בסיס או צורה כלשהי ואפילו החצים והתלת מימד לא נכונים "נראה לי יפה, תמשיך ככה ותנסה לפתח יותר סגנון"... תעשה לי טובה...

enwhysea

New member
עזוב אותי צודק...

אני מדבר על זה שיש לבן אדם גישה של ילדון מתנשא. גם עם כל הכישרון בעולם, וכל הידע בעולם, יש דרך להגיד ולהעביר דברים. בשביל ללמד, צריך יותר מסתם לדעת.. צריך גם לדעת לדבר. מבין?

Smartaman

New member
מבין

למה אתמרתי את זה? כמו ש- steezo אמר אם יקשיבו לדברים שאחרים אומרים אז היא באמת לא תגיע רחוק שמע, אני לא הולך לריב עוד פעם, אני נשאר בפורום הזה רק כדי לעזור למתחילים מי שלא רוצה להקשיב לי שלא יקשיב, בסוף נראה את התוצאות

enwhysea

New member
לא מחפש לריב...

(למרות שזה ארוך ומשעמם, תנסה לקרוא הכל, אפילו פעמיים לפני שתענה מהר.) תראה, כל אחד יש לו את הגישה שלו, וכל אחד לומד בצורה אחרת. יכול להיות שהדרך שלך הכי נכונה בעולם, יכול להיות שלא. לא אתה ולא אני יודעים מה הכי טוב, ואם בטעות אתה חושב שאתה תמיד תודק.. אז זה בעיה... לא בשבילי אבל בשבילך. תנסה להבין שיכול להיות שאתה טועה, יכול להיות שאתה צודק אבל לא בשבילה. אני מסכים שצריך בסיס, אבל אני למשל לא מסכים עם זה שצריך לעבוד על אותיות מופרדות 4 חודשיים. אני גם לא יודע שזמן זה מה שקובע.. כל אחד קצב הלימוד שלו שונה... אני ראיתי אנשים דופקים סקץ ברמה בין-לאומית על השבוע הראשון, וראיתי אנשים עובדים 5 שנים, 200 מחברות, ואפילו תאג בסיסי לא מסוגלים לעשות כמו שצריך. וזו דעתי... אני לא בא להגיד שאתה טועה, אני בא להגיד שיש לנו ניסיון שונה ודעות שונות, וככה זה בחיים, יש יותר מדרך אחד ללמוד לקרוא, אז בטח שיש כמה וכמה לכתוב. אז שאתה אומר למשהו/משהי שאם היא לא תעשה בדיוק כמו שאתה חושב היא תיפול... אני חושב שהגישה שלך פשוט לא נכונה, והאמת שלא תתקדם בחיים הרבה כשאתה חושב/מתנהג בדרך הזאת (לדעתי) בסופו של דבר אין לי משהו נגד הדעות שלך או של Steezo או כל אחד אחר כאן, מה שמציק לי זה הצורה שאתם מבטאים אותם. תהיו בוגרים... תהיו Mentors ולא סתם Show-offs. כי יש כבוד למי שיודע, אבל יש פי 100 כבוד לי מי שמלמד. Peace, Out

Smartaman

New member
אממ...

אני לא בטוח שהבנת מה הכוונה שלי לעבודה על בסיס אני לא אמרתי להתאמן על אותיות מופרדות במשך 4 חודשים... אני אמרתי לעבוד על אותיות בסיסיות במשך 4 חודשים (ואפילו יותר) ברור שצריך להתאמן על זויות, גודל וכו'

fuckin shit

New member
אני מתנשא?!

אולי ככה זה נראה אבל ממש לא אני מאמין שאני יודע על מה אני מדבר כי ככה אני עבדתי בהתחלה ועבדתי לבד אולי לבד זו הדרך הכי טובה לעבוד בלי העצות של הפורום הזה

enwhysea

New member
מי בכלל דיבר עליך?!

תנשום, תרגע, תספור עד 10... ותלמד לקרוא שירשור

Znepsner

New member
אפשר גם קצת אחרת

לא תמיד צריך לעשות בסיס בתור "אותיות שמנות" זה יותר אימון על פרופורציות.

למעלה