בסיפור שלי עם נחשים . שלום שלום.

צחקן

New member
בסיפור שלי עם נחשים . שלום שלום.

ב"ה בוקר טוב לכולם (סליחה על ההתפרצות). בתור חובב טיול שהיה לו שדדה ליד הבית שני מטר. אם אתם מכירים את פ"ת. ברחוב דוב ימני פינת מבצע קדש, היה שה עד שיום אחד הנחיתה עמותה קרוואנים והכה את המקום לשוקק חיי בני אדם במקום שוקק נחשים ועקרבים וזחלים על שנתים על ארב ע על שש ועל שמונה על עשר ועל שתים עשר ועל ארבע עשרה ועל שש עשרה וכו'... בכל אופן, פעם אחת הלכתי שם אם אחי הגדולים ובת של השכנה. אני ובן היתי קטן והיתי תמיד אחרון והזה שלא היה בקצב. אני נםלתי מבול עץ שהיה שם הבת של השכנה היתה לידי וראיתיאותה צוועקת לי נחש! נחש!. הנחש ניצל ובנתיים אעשה בי שני חורים אבל למזלי הבול עצ נפל עלוי והרג אותו. אני לא יודע להסביר את גודל הנס אבל הנחש הזה היה צפע ארץ ישראלי. ככל הנראה. אז לכל מי שמגדל נחשים נא להזהר. לכן אני כיום, לא אוהב נחשים (מה גם שהם מוזכירים בספר בראשית בצורה לא כל כך טובה או ליתר דיוק צורה רעה. ויש כלל כזה "אוי לו לאדם שהקישו ערוד ואוי לו לערוד שפגע ברבי חנינא בן דוסא. כידוע, רבי חנינא בן דוסא עמד בשדה והתפלל . תלמידיו הזהירהו מפני הערוד אך הוא המשיך בתפלתו וכשבא הערוד להקישו נפל הערוד ומת על רגלו. כמדדומני ערוד הוא נחש. מסופר סיפור אחר, שהזמינו את רבי חנינא בן דוסא למקום, ובא נחש והרג בן אדם . בא רבי חנינה לאותו מקום , ובא הנחש אליו ומת הנחש. ואז הוא אמר את הכלל "לא שהנחש ממתית אלא החטא". ועוד מספרים, כי גם אם נחש על עקבו לא יפסיק אבל אם עקרב על עקבו יפסיק להתפלל שעקרב יש לו זכות בחירה אם לעקוץ או לא ולנחש אין כי נחש עושה שליחות. עד כאן
.

liorplot

New member
הפיוז שלך קצר הא....

נסה בבקשה, בשביל שתיווצר כאן ב"ה, אווירה נעימה בפורום, קצת להחזיק את עצמך... בשבילך ובשביל כולם...

naja

New member
בוא נעשה עסק.

אם אתה חושב שאני גורם לאוירה לא נעימה אז תתעלם מההודעות שלי ואני במקביל אתעלם מההודעות שלך. ככה לשנינו יהיה פה כיף. ד"א עדיף פיוז קצר על פיוז שרוף....

liorplot

New member
אני בהחלט חושב

הערות כמו האחרונה, יכולות להוריד את הרמה של הפורום, ולהעכיר את האווירה, בדיוק כמו שקורה כאן עכשיו... אם הייתי נכנס לפורום ותיק לא הייתי מעיר לך על זה בחיים. אבל זה פורום חדש, ואני חושב שלכולם כאן יש אינטרס שהוא יהיה מוצלח. יש בפרדס פורומים מעולים, עם אווירה מצויינת וכבוד הדדי, ויש כאלה על הפנים. ההבדלים ביניהם מתבטאים בהערות דוגמאת זו שהערת, ובגילויי חוסר סובלנות אחרים למיניהם. קרא גם את תגובתי למעלה... וד"א, פיוז קצר = פיוז שרוף מהר יותר... לא עדיף שיהיה פיוז ארוך יותר, שגם יחזיק יותר זמן לפני שישרף? ?

barakroni

New member
אווירה נעימה?כנס

אווירה נעימה תמיד יש כאן אבל שאתה רואה הודעה כמו של הצחקן?לא חבל על זמן האוויר שביזבזנו בקריאת ההודעה?לדעתי שילך לשכב על כביש ויחכה שמשאית תעבור ולדעתי על תתעמת עם אנשים שמבינ ם בחיות שכולנו מגדלים תלמד מהם ותחכם בהצלחה חבר.

liorplot

New member
מסכים שההודעה של הצחקן

הייתה לא במקום. בכלל לא במקום... אבל עדיין, אפשר להתייחס בכבוד לאנשים. לדעתי פגיעה בכבוד של אדם באופן ממוקד, כמו שעשה naja, היא גרועה מביזבוז של כמה שניות של כל אחד מחברי הפורום... אתה יכול להסכים איתי ואתה יכול גם שלא... ובעניין השני, לא התעמתתי, אם תעבור על השירשור שאתה מדבר עליו טוב טוב, תראה כמה לחוץ הבחור... משום מה הוא החליט שלא הבנתי מה הוא כותב...

gaichuk

New member
כנראה שבלבלתם את הצחקן עם "טרול"

וזה לא המקרה. הוא ילד (כבן 10) וראיית עולמו בהתאם... אני מאמין שהצלחתם לשים לב גם לסממני שטיפת מוח... על כל פנים,לא תמיד צריך להתייחס,ובמידה וכן,ישנה דרך. את החריפות כדאי לשמור ל"טרולים" האמיתיים. (דוגמא לפורום שלא הצליח לשמור על דרך ארץ ותרבות דיבור, וכתוצאה,גם נראה כך,זה פורום דגים (לא דייג!)).

חברים

בנאדם כותב סיפור אדיוטי סתם כי משעמם לו ותראו למה הוא גורם!. אני בספק אם הוא בכלל נכנס לפורום לראות איזה שירשור יפה הוא פיתח הוא בטח היה גאה בעצמו. תנסו לעסוק בנושא של הפורום ופחות במה שמסביב כולם צריכים לתרגל שפה יפה וסבלנות זה בטוח אני לא כל כך מכיר פורומים אחרים כאן אבל אני יודע איך אני רוצה שהפורום הזה יראה וזה בלי קללות ועצבנות יתרה. נסו להתעלם מהשירשור הזה ולא להגיב אליו יותר כנראה שבפעם הבאה שתהיה הודעה כזאת אני צריך למחוק אותה ישר בלי קשר לכמות התגובות שהיא מקבלת כדי למנוע ריבים. עוד משהו מישהו פירסם בפורום אתמול או לפני יומיים תמונה פורנוגרפית משעשעת אבל עדיין פורנוגרפית והיא נמחקה על ידי אני מבקש לא לפרסם כאלו תמונות בפורום לא צריך בעיות עם אף אחד. תודה מראש יונתן.

למעלה