בסריקה שעשיתי היום, שבת קודש, התברר

G ove r n o r

New member
בסריקה שעשיתי היום, שבת קודש, התברר

לי כי הודעה שזכרתי כי נכתבה ע"י "שומע אותכם", ובה טען כי יש לו תשובות של הרב סגל (?) לטענות דעת-אמת, וכי כל המעונין מוזמן לבקשן ב- e-mail בכתובת מסוימת שאיני מסוגל להיזכר בה - נמחקה ע"י המומחה שלנו לשפות טבעיות. אני סבור שהטענה כי יש תשובות לקושיות מסוימות, אולם הן תינתנה רק במסר פרטי, היא עדות וראיה לחולשת תשובות אלה, שכן הטוען זאת אינו מאמין, כנראה, ביכולת התשובות לשרוד את ערעורי. מחיקת תשובתי הוכיחה לי כי צדקתי. איני קשור לארגון כלשהו, אולם אני מועיד (מאתגר) את "שומע אותכם" לפרוש לפנינו את תשובות ר' סגל, למען אוכל לרסקן ולטחנן לאבק דק פורח באויר, ולזכות את הבריות. מובן כי אם איווכח כי דברי ר' סגל נראים לי מדברי - אודה בכך. איני פאגאן/עכו"ם יהודי. כמותכם... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

כל אחד מוזמן לבקש את התשובות

ןלקבלן והסיבה שאני לא כותב אותם כאן זה משתי סיבות 1) אין לי זמן לבזבז כאן במיוחד לא עם כאלה שלא מחפשים אמת אלא לקנטר אנחנו זמן מועט לפני הגאולה וצריך לעשות דברים יותר חשובים מאשר לבזבז אותם על אנשים מתים. 2) התשובות הם ארוכות בהרבה נושאים (כל השתי קבצים מכילים 130 בערך עמודים) ובנוסף מי שרוצה יוכל לפנות אלי לאימייל או לעיין באתרים להלן: http://www.beith-din.com/daatindex.htm וכן: http://planet.nana.co.il/daasemes/ כמובן שגוברנור שיש לו זמן בשפע לבזבז (18 שעות ביממה מול המחשב) יכתוב הנה הפרכתי וכולי א' שיראה הפרכה ל כמות חומר העצומה שבאתרים הנ"ל ב' למי יש זמן להשוות לטענות של אחד שמחפש רק לשקר ולהטעות את הציבור? אם אתה erez zon או משהו אחר תפנה אלי או למנהלי האתרים הנ"ל תוכל לקבל הסברים לשאלות שלך אבל באופן כללי חבל לבזבז את הזמן בשביל אחד שלא חס על זמנו עצמו.

G ove r n o r

New member
אל תשכחו לקרוא שוב

את הפרכותי לאחר מכן. תווכחו בנקל עד כמה הן קולעות וממוטטות... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

תחזור על אותם שטויות

למי יש זמן לבזבז עליך? אחד שלא מחפש אמת ומקלל רבנים וקורא להם שמות של נאצים אתה יודע בעצמך שאלו לא הפרכות אלא טענות אישיות שלך שלא שאלת אותם כלל את מנהלי האתרים הנ"ל ולא כל רב מוסמך אחר. כי אתה לא מחפש אמת אלא להטעות את הקוראים כאילו אתה מפריך מישהו או משהו לא לכולם יש 18 שעות בימממה לבזבז את החיים כמוך אולי תתחתן תעשה עם עצמך משהו מועיל?

G ove r n o r

New member
"תחזור על אותם שטויות"

ממש הוצאת מלים מפי. "מקלל רבנים וקורא להם שמות של נאצים" טעות. זהיתי ליצן מסוים כיורשו של גבלס. המדובר, כמובן, בצואת הכלבים, אמנון יצחק. אמנון יצחק הוא מנהיג כאריזמטי של קהל-שוליים (אוכלוסית-גומחא). יש בו בשדון המרקד משהו המדבר במיוחד אל המשקעים הדלוחים ביותר בכור החברתי, אלה המצויים אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בקרקעית. אנקות ההתפעלות שאתה עד להן, באתרו, למקרא שטויותיו המופרכות בהבל-פה של בוגר-תיכון, מעידות על איכות קהל זה. אמנון מכיר ויודע שלעולם לא יוכל לחרוג מגבולות גומחא זו, והדבר מעבירו על דעתו. התוצאה של אבדן עשתונות זה הוא סרט כגון "הרצל והציונות", תוצרת חברת קש של "שופר" בשם "אצבע משולשת - הפקות". "כי אתה לא מחפש אמת אלא להטעות את הקוראים כאילו אתה מפריך" הפרכה טובה אינה ארכנית. היא מסירה את אבן הראשה מן הטענה המותקפת, והטענה המותקפת מתמוטטת לגל אבנים. "אולי תתחתן תעשה עם עצמך משהו מועיל?" אולי אמנה לך סוס שיבעל אותך באחוריך ותרגע? - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

פלסטיק

New member
אני יכול להפריח את הכל

הקבצים הינם בגודל 50GB כל אחד כך שלא ניתן להכניס אותם לפורום או לשלוח בדואר אלקטרוני. אבל תאמינו לי שההפרחה היא מוחלטת וסופית
.

השם אוהב אתכם!

כתבתי כבר את האתרים כדי למצוא את התשובות למעוניין כל אחד מוזמן לבקש את התשובותו שומע אותכם ו ןלקבלן והסיבה שאני לא כותב אותם כאן זה משתי סיבות 1) אין לי זמן לבזבז כאן במיוחד לא עם כאלה שלא מחפשים אמת אלא לקנטר אנחנו זמן מועט לפני הגאולה וצריך לעשות דברים יותר חשובים מאשר לבזבז אותם על אנשים מתים. 2) התשובות הם ארוכות בהרבה נושאים (כל השתי קבצים מכילים 130 בערך עמודים) ובנוסף מי שרוצה יוכל לפנות אלי לאימייל או לעיין באתרים להלן: http://www.beith-din.com/daatindex.htm וכן: http://planet.nana.co.il/daasemes/ כמובן שגוברנור שיש לו זמן בשפע לבזבז (18 שעות ביממה מול המחשב) יכתוב הנה הפרכתי וכולי א' שיראה הפרכה ל כמות חומר העצומה שבאתרים הנ"ל ב' למי יש זמן להשוות לטענות של אחד שמחפש רק לשקר ולהטעות את הציבור? אם אתה erez zon או משהו אחר תפנה אלי או למנהלי האתרים הנ"ל תוכל לקבל הסברים לשאלות שלך אבל באופן כללי חבל לבזבז את הזמן בשביל אחד שלא חס על זמנו עצמו.

G ove r n o r

New member
מובן שיש לי הפרכות פשוטות ואלגנטיות

לכל טענה. אנא פנו אלי בשאלות מעל דפי הפורום. "אנחנו זמן מועט לפני הגאולה וצריך לעשות דברים יותר חשובים מאשר לבזבז אותם על אנשים מתים" אין גאולה עבורך. אתה תטולטל בכף הקלע לנצח. נכון שעד היום לא נתקלת במישהו שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך, את זה שאתה מתהלך כמת על האדמה ? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מתים... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

פלסטיק

New member
ולי נראה לך שיש עודף זמן?

שאני אתחיל לחקור באתרים שלך כאילו היו איזשהו תנ"ך לחפש את התשובה? אם אתה רוצה לענות או להעלות טיעון תעלה, אין לי עניין לבטל את זמני בחיפושי תשובות באתרים לא נודעים

למעלה