בסתיו הזה יש הרבה דברים יפים לאישה

ƒire

New member
בסתיו הזה יש הרבה דברים יפים לאישה

ללבוש... אבל אני עוד לא ראיתי משהו כל כך אלגנטי ומושך כמו ההופעה המצורפת

עם כל הכבוד,

ויש.. אולי כשאני יפתח את שנות העשרים שלי-אני אלבש אלגנטי. זה אומנם יפה, אבל אם מישהי בת 16 תלבש את זה,היא לא תיראה טוב במיוחד.

ƒire

New member
זה באמת עניין מוזר...

שהגיל הממוצע בפורום "סטייל וסגנון" הוא גיל ההתבגרות, גיל שבו אנשים רק מתחילים ללמוד על המילים האלה...

LipStiK

New member
יש לזה סיבה..

לפורום קראו פעם "אין ואאוט" והוא נכלל בקגוריית פורומים לנוער... כששינו את השם, הורידו אותו מהקטגוריה, אבל החברים בפורום נשארו אותם אנשים. ובקשר להודעה הראשית- אני חושבת שזה סגנון מדהים כל עוד יודעים להתאים אותו לגיל ולמקום שיוצאים אליו. אני חושבת שבנות בגיל שלי (14-17) יכולות להתלבש אלגנטי כל עוד זה בהגזמה ונראות כאילו הן מתאמצות להיות בנות 20+. אני אישית התאהבתי בזה- אבל שוב, אני אקנה את הבגדים שיתאימו לי ולא יבגרו אותי..

SuGar and SpicE

New member
מסכימה לחלוטין...../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

וההופעה ששמת פשוט יפה
אבל שוב, כמו שנאמר פה, צריך להתאים אותה לגיל ולמקום שאליו יוצאים.

../images/Emo45.gif

לפי דעתי זה מאוד יפה (ואלגנטי) ודווקא הקטע האלגנטי נכנס לקטע עכשיו וגם בנות צעירות מתלבשות ככה ומשלבות את הסגנון לבגדי היציאה שלהם, לקזוא'ל וכו'... זה מאוד נחמד, אבל צריך לדעת לשלב את זה.

LipStiK

New member
דרך אגב..

לכל אוהבות הסטייל אני ממליצה לעבור על הקטלוגים החדשים של קוקאי וזארה... במילה אחת- מ-ד-ה-י-ם
קוקאי די יקרים, אבל בזארה יש מחירים סבירים בהחלט...

AmiTutiT14

New member
פאק

זה הכי יפה. אבל מוזר שאני תמיד לובשת דברים עונה לפני שהם הופכים לאופנה. כנראה יש לי חוש. אני מקווה שעכשיו הפרחיאדה לא תשתלט

Stripperella

New member
לא אהבתי../images/Emo4.gif

אין לי בעיות עם בגדים אלגנטים....אבל לא אהבתי את הדוגמא שבתמונה

הסגנון הזה יתפוס חזק בחורף...

הסגנון המחויט-אלגנטי: ז'קטים כאלו, חצאיות, נעלי שפיץ פתוחות... יהיה גם המון זמש... כך זה לפחות נראה בפריז, בכל חנות יש פריטים כאלו. הבעיה היא שהסגנון מיועד לצעירות (בגילאי ה20) ולדעתי יראה מעט מגוחך על בנות 16... מה גם שאצלנו לא יודעים גבול וזה יהפוך לאופנת שוק. אופציה נוספת היא, שהסגנון לא יתפוס בארץ כיוון שהמראה מתאים יותר למדינות אירופאיות.

למעלה