בס בבלון בבצוע האחים אריאל

אורגני1

New member
בס בבלון בבצוע האחים אריאל

כשותף לפרמיירה הצנועה לרישומי פחם במועדון הקטן ההוא בנוה-צדק? ומהערב ההוא בעליו הגאה של הדיסק, עם הקדשה אישית של מאיר ז"ל, התרגשתי לשמוע את גירסת האחים אריאל לבס-בבלון וברצוני לברכם על האומץ ולציין שעל פי דעתי הצנועה לא רק שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ אלא שאף הביא גרסה שהעץ היה גאה בה! כ"ירוק" בפורום, וכמעריץ גדול של מאיר ז"ל ויצירתו המופלאה והמיוחדת שאיתה הזדהיתי מהיום הראשון ששמעתי אותה מתנגנת ברדיו (שירי "חג ומועד...") אני רוצה להביע הערכה לבני המשפחה ולקוטנר וליהודה עדר , על האפשרות שאתם מעניקים לנו לחוות את יצירתו של מאיר עוד ועוד ולגלות שיש עוד "משוגעים למאיר" שמתרבים ונהיים צעירים יותר ויותר ככל שחולף הזמן, ומגשימים את צוואתו הרוחנית צעירה ותוססת ומלאת חיים,יישר כח. סליחה על הסירבול בהתבטאות אבל קטונתי, ורציתי לשאול היכן והאם ניתן לשמוע את "בס בבלון" בגרסת שחר ואודי אריאל מהערב האחרון במשמרות.ולסיום לומר לתרצה לשירז ולמשפחה ברכות על המפעל המקסים והמיוחד הזה.

תודה רבה

על המילים היפות, את הביצוע תוכל לשמוע שוב רק אם תפנה לגל"ץ ותדרוש שיעלו את השיר לשידור...אני בספק אם תצליח אך שווה לנסות.. מאחר ואין כוונה להוציא את המופע על דיסק, תוכל לבקר בבית אריאל ולצפות בגרסת הדיוידי שקיימת אצלינו במצב לא ערוך . ולא, לא תוכל לקבל עותק שכן גם ככה זה בטח יעלה לאינטרנט בעקבות עשרות האנשים שצילמו את המופע במצלמות פרטיות... אולי אפילו למישהו מהפורום יש ויסכים לשלוח לך..(אנחנו לא כועסים, סתם סביר שזה באיכות נמוכה) הצעה כללית ליושבי הפורום: להציף את הפקס של גלי צהל עם בקשות לשידור חוזר של המופע...(אין לי את הפקס)

אכן ביצוע נהדר

בעיניי הוא בוצע חלק כמחווה לחברי הקיבוץ, וזהו "אקט" יפהיפה של קשר למקורות ולשורשים. באמת כל הכבוד. הבנתי משהו חדש מהשיר ששמעתי אלפי פעמים, אך תמיד כשרואים רעיון חדש ישנה התרגשות מחודשת: "קיבלת משבצת הלא הנו תוציא ממנה המירב" תמיד ראיתי את "המשבצת" בתור משבצת בלוח השידורים בט(מב)לוייזיה - לאמור, קיבלת זמן אויר יקר, הוכח את שווי-ערכך פתאום חשבתי על "משבצת" כחלקה בשדה (בס בבלון), כנראה שזו הייתה הכוונה המקורית. קיבלת שטח (גם כן יקר), הוצא ממנו כמה שיותר תבואה וכמה שיותר רווחים. "גם כן" שטח (בלי להעליב) - ביצה... כל הכאבים מלבינים.

משמרותי

New member
נכון מאד אוריון!

בעיני,בתור אחד שאכן נאבק וחרק שיניים להוציא פרנסה מחלקת האדמה המכונה בס בבלון,השיר מתעד את קשיי אנשי משמרות בשנות החמישים והשישים. אבא של מאיר שימש כגזבר בחלק מאותן שנים...אגב הקליפ שמלווה את השיר,צולם בבס בבלון ע"י מאיר!

למעלה