בס"ד בנות יקרות

בס"ד בנות יקרות

אני חייבת לשתף אותכם אתמול התגרשתי מבעלי אחרי 6 שנים,אני מדוכאת מאוד ומיואשת,אני בהלם לא יודעת איך לקבל את זה, אני בוכה הרבה אבל לא היתה ברירה,בעל קמצן ושקרן ועוד לגלות שהוא בוגד בי ממתי שהתחתנו ,אני מאוד מאוד פגועה נפשית וזקוקה דחוף לכח ועידוד, אני ממש מיואשת מהחיים וירד לי כל הביטחון העצמי תזכו למצוות

פקידונת

New member
לפני הכל, קבלי ../images/Emo24.gif אמיץ !!!

מה שאת מרגישה, מלווה כל אחת שמתגרשת...ולא משנה ממי שהיא מתגרשת. ההרגשה הזאת, שפתאום אנחנו "לבד"... הרי היינו לבד כבר הרבה זמן קודם, אבל ככה עובד המוח שלנו... שמעתי מחברות שהתגרשו, שהרגישו אותו הדבר. את יודעת? אני הרי התגרשתי מאסיר מושחת. הייתי אמורה להרגיש שנגול לי סלע מהלב... אבל, לא - - - למחרת ה"גט", הסתובבתי הרוסה ומפוחדת, בוכה וחרדה בדיוק כמוך. מה שיחזק אותך, זו הידיעה הברורה , שעכשיו יותר טוב. אין בגידות...אין שקרים... זהו...נהיה רגוע. וכמובן: יום יומיים, והדיכאון יחלוף כלא היה. תפרשי כנפיים, ותעופי!!! אוהבתותך!!!

EFRATY10

New member
תשמחי שנגמר פרק רע וקשה בחייך.קחי את

הזמן שלך,ובסוף תשתקמי ותכירי מישהו חדש בעזרת השם.אשמח לשוחח איתך.

עליזה 63

New member
ורד היקרה האם

אחרי הגט הלכת לים לטבול רגלים וידים על מנת להתחיל דרך חדשה ויותר מוצלחת בע"ה. הבכי הוא טוב כי את מנקה מעצמך את הישן על מנת לקבל חדש. בהצלחה והכל יהיה בסדר תראי.

בס"ד בנות תודה רבה

על כל העידוד אחרי הגירושים שלי אתמול,אני קוראת את ההודעות שלכם ולא מפסיקה לבכות גם מעצב וגם משמחה שיש נשמות כאלה בעולם שמנסות לעודד ולתת כח, ולדעת שאני לא לבד כמובן עם בורא עולם עם הילדים שלי ואתם שתזכו למצוות ממש ריגשתם אותי,
ה' יברך אתכם אמן

למעלה