בס"ד בנות יקרות

בס"ד בנות יקרות

אני עומדת להתגרש פעם שניה,ואני יוצאת מדעתי אני צריכה המון המון כח יש לי 2 ילדים בני 13.5 - 3.5 נשמות טובות בלתי אפשרי להמשיך עם בעל שקרן,קמצן,פוחד ממני ומנסה לשלוט בכל תוקף אל תדברו איתו על כסף הוא מתחלף 360 מעלות,זה אסון,חובות אלמנטריים חשמל ,טלפון ,אוכל, וכו' - רק שכירות 2,500 ש" הוא משלם,תנו לי כח לעבור את זה פעם שניה עם 2 ילדים לבד ואני עשרה חודשים אחרי ניתוח קשה אני צריכה המון כח,עזרו לי מניסיונכם האישי תזכו למצוות

היי ורד חמודה

קודם כול אני מאחלת לך המון בהצלחה יקיירתי, אני גם התגרשתי פעם שניה ועם ארבעה ילדים. תודה לאל יצאתי מזה בשלום. חמודה את לא צריכה להצדיק את הגירושים אם זה לא זה אז זה לא זה ולא חשובה הסיבה. מה שיותר חשוב שאת תרגישי טוב עם עצמך, ובטוחה במה שאת עושה, והכי חשוב שלא תרגישי אשמה או שתהיה לך תחושת כישלון בגלל שזו פעם שניה, זה יכול לקרוא לכול אחד. אז תהיי חזקה, אני מאמינה שזה יעבור וכשתהיי אחרי את תרגישי הקלה בהצלחה

בס"ד תודה נשמה טובה

אין לך מושג איך עזרת לי,ירדה לי אבן מהלב תמיד חשבתי מה יגידו היום אני יודעת שאני הסובלת היחידה,ואני לא אמורה לסבול כבר 6 שנים שמא יגידו לי שאני כישלון,אני עוברת את כל האי שפיות הזו, ולא השכנים או החברות,פתאום כולם רוצים שלום בית ואני עומדת לקבל התקף לב ממנו,זה חיב להיפסק וזהו, תבורכי משמים,נתת לי דחיפה וכח תודה רבה רבה

אמא66

New member
היי ורד

במגזר החילוני זה די מקובל להפרד מחבר אחד או שניים לפני שמוצאים את הגבר שאיתו רוצים להזדקן. ההבדל היחידי הוא שחילוניים מחכים הרבה זמן עם הילדים ועם חתונות, ורוב הפרידות הן לפני שיש ילדים ולפני שמתחתנים, כך שזה לא נחשב לגירושין. אבל למעשה זה כן, כי לרוב נפרדים אחרי שכבר גרים ביחד כמה שנים. אז במקרה יצא לך להיוולד בסביבה שבה כל קשר רציני נגמר בחתונה וילדים, אבל זאת לא סיבה להתקע עם מישהו לא מתאים לכל החיים, וטוב שיצאת מזה. אם את יכולה - תעברי לגליל, לדירה שעולה בסביבות 1000 ש"ח לחודש, וככה גם ישארו לך עוד 1500 ש"ח לתשלומים אחרים, וגם תהני מסביבה טובה לילדים שלך. יש מקומות כמו כרמיאל או מעלות, שגרות בהם הרבה משפחות דתיות, והשכר דירה הוא לא בשמיים, וגם יש מספיק אפשרויות תעסוקה. שווה לבדוק את זה, לפני שהחובות ימשיכו להצטבר. שתהיי בריאה, ותמשיכי להיות חזקה!

../images/Emo24.gifורד היקרה,אומנם אני לא נשואה ולא ,,,,

חוויתי את מסגרת הנישואים אבל,,הנני מגדלת את שני ילדיי לבד,,ולפעמים זה עדיף, אני גם לא מנסה ליצור קשר כזה ואחר מכל מיני סיבות ואולי התרגלתי לבד לא יודעת ,, בנתיים לא פגשתי את ה,,ניצוץ שבלב,,וזה בסדר, כפי שאת יודעת עברתי לצפון לפני חודשיים כי קבלתי כאן דיור ציבורי ורק עכשיו אני מתאוששת ומתחילה להתרגל לאזור,לאנשים ובכלל קצת מתעודדת למרות השינוי המהותי בחיים מבחינה כלכלית ושקט,,,נוףףף,, זה קשה לבוא מעיר כמו חולון אחרי 9 שנים אבל,,,,,עשיתי טבלה של יתרונות וחסרונות ותנחשי,,,,, היתרונות גברו על החסרונות עכשיו לעיניניך,,,, אני מניחה שזה מאד קשה אבל יש לי שאלה,,יש דברים שלא מבחינים בהם בגבר לפני שנישאים לו??? כלומר,,אנשים משתנים אחרי החתונה,,?? ויופי שאת קמה ועושה צעד ומשנה דברים,הרבה אנשים מאד חוששים משינוי,,,אז יאאלה קומי ותעשי ותחשבי רק חיובי,,,,,חיובי,,,,,, הרבה כוחות,,, כולנו מתמודדות עם מצב כזה ו/או אחר,,כל אחת והאופי שלה,,אל תשקעי במרה שחורה כי זה לא תורם כלום,, שבת שלום לך,,ושיהיה לך שבוע נפלא,,, אני פה אם תצטרכי,, אילנה של ניתאי וליאם המופלאים,,,

ורד יקרה,שכחתי שאת ממגזר דתי אבל הכוונה טובה

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אשמח אם תסבירי שוב היכן הבעיה... לא ממש הבנתי אם הוא כן משלם או לא משלם (ומה בדיוק) בכל אופן, מחזקת אותך לימים טובים יותר

למעלה