בס"ד בנות יקרות

בס"ד בנות יקרות

רציתי יעוץ מניסיונכם האישי,אני בהליכי גירושים כבר כמעט שנה, לפני שנה הוצאתי את הבעל מהבית זה כבר היה בלתי אפשרי להמשיך להיות ביחד,בעל קמצן נוראי,שקרן קנאי פנאטי,לא יציב לא אחראי, שונא את הבן הגדול שלי מהבעל הראשון שנאת מוות,עד כדי כך שהוא אמר לי או אני או הוא,העפתי אותו כמה שיותר מהר,עברו כמה חודשים והחלטתי לנסות שוב העלתי אותו כמה שבועות ,והתברר לי שבאותם שבועות בגד בי והלך עם אישה אחרת,אמר בגלל שרבנו והוא היה במשבר נורא מסכן,כל מי שרב עם אישתו הולך לאישה אחרת, אני אישה חרדית כמו שאתם יודעים,התייעצתי עם הרב ,והוא ענה שאם הוא היה רצוף למעלה מחצי שנה מחוץ לבית והלך עם אישה אחרת זה גבר שאין לו אישה ויש לו דחפים,אבל להיות איתי שבועיים בזמן הטהרה ולמחרת ללכת עם אישה אחרת זה נורא ואיום,בגלל שרבנו ,זה מה שכאב לי באמת שהייתי איתו כמה שבועות ביחד כולל הכל,מגעיל את הנשמה,והיום הוא אומר לי שאם ידעו בביטוח לאומי שהוא גר אצלי כמה שבועות יבטלו לי את המזונות,בגלל שאני עדיין נשואה פסקו מזונות גל לי וגם לילד והוא אף פעם לא עמד בכל התשלום, חלק משלם ביטוח לאומי וחלק הוא ולגבי שאר המזונות לפי החשק שלו, הוא אומר שהוא יכל להלשין אבל לא רצה לפגוע בי,זה התודה שהוא ישן והתקלח וכיבסתי לו ובישלתי לו,ממש גר לכל דבר ונתן רק 2,500 ש"ח לחודש שזה השכירות וכל היתר אף פעם אין לו כסף, האם אני צריכה לפחד שמא ידעו בביטוח לאומי שגרנו כמה שבועות ביחד? הוא אמר שאמרו לו שיקחו לי את המזונות רטרואקטיבי כלומר מחודש 9/06 יכול להיות דבר כזה,זה כאילו הוא שילם מזונות לעצמו כמה שבועות ועוד הוא מנסה להפחיד אותי,גר בבית בחינם חוץ משכירות הכל על חשבוני תעזרו לי בבקשה ,זה דחוף לי אני ממש לחוצה תודה רבה רבה תזכו למצוות

m i c h a l i

New member
חבל שאת שואלת אחרי

המעשה. לשאלתך: כן. הם יכולים לגבות ממך חזרה רטרואקטיבית. האם הם יעשו זאת? לא יודעת אבךל את צריכה לקחת בחשבון שכן. לא ממש מעניין אותם אם האבא הוא בוגד/קמצן/שקרן את קיבלת מהם כסף בזמן שהוא גר איתך יחד. בפעם הבאה כדאי לחשובטוב טוב לפני שעושים צעד כזה.

בס"ד מיכלי תודה רבה

יקירתי שחזרת אליי,הערת את תשומת ליבי שבת שלום ומבורך לך ולכל הפורום

גם אם הם יחליטו לקחת

אחורה את התקופה שגר איתך הם לא לוקחים את זה בבת אחת אלה מורידים באחוזים מכלל הקיצבה. אני חושבת שאת לא צריכה לפחד מהאיומים שלו שזה יהיה הדבר האחרון שיפחיד אותך מקסימום תקבלי במשך תקופה מסויימת 200 ש"ח פחות לכול היותר. אז אל תתני לא ל"שחק" בך בהצלחה

למעלה