בעבר הלא רחוק שאלתי על עיסוי

מיכל153

New member
בעבר הלא רחוק שאלתי על עיסוי

שיאצו וכמובן ענו לי. היום סוף סוף קבעתי תור לאבחון ברפואה משלימה דרך קופ"ח. האם אני צריכה לספר לרופא את כל הסיפור (לחץ נפשי,כאבי גב וכו´) או כדאי להשאיר לו את האבחון ללא רקע ? אמרו לי להביא תוצאות בדיקות או צילומים רלוונטים. מה נהוג ? בתודה מיכל153

היי מיכל :)

מטפל טוב ידע כבר לשאול את השאלות הנכונות. אל תנסי לבחון את המטפל. זה מיותר. הצעתי לך, תעזרי לו לעזור לך עד כמה שיכולה. ככל שתצליחי להתמסר למטפל - הטפול יהיה יעיל ומהיר יותר. ( אל תתדאגי מטפל טוב לא ינצל את זה לרעה ) היתרון העצום בשיאצו זה שאפשר להנות וגם לעבור טיפול אנטנסיבי. נצלי את זה :) בברכת בריאות טובה תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

מידע למטפל - כמה שיותר

יש, אמנם, מטפלים ש"שואלים את הגוף" - אבל כל מה שתוכלי לספר, יעזור. לא צריך להעמיס על המטפל את כל קורות חייך
, אבל אם יש משהו שנראה לך רלוונטי - ספרי. לגבי צילומים, חשוב להביא לא רק את הצילום עצמו אלא גם את מסקנות הרדיולוג (נייר-מחשב המצורף לצילומים). ותהיי בריאה!

מיכל153

New member
תולדות חיי - התכוונתי בגדול כמובן

הדברים שאף אחד לא שוכח : דאגות לילדים (מתח וטיפול- הגדול לקוי למידה בגיל 13, הקטנה בת 2.7 שלא מדברת והקטן בן 8 חודשים עם פיזיוטרפיה), אמא שאני בכסאח איתה כמעט כל הזמן, כאבי גב, עייפות כמעט כל הזמן ולא אפרט כאן יותר. זה מיותר אולי. ביי מיכל153

מיכל153

New member
אני מקווה באמת שלא ינצל לרעה, למרות

שאי אפשר לעשות הכללה, ודרך קופ"ח אולי יש יותר פיקוח והם יותר מפחדים. הייתי פעם אצל הומאופט וגם דיקור סיני, זה בקושי עזר. תודה, מיכל153

בהחלט לספר

התסמינים שלך הם אבן דרך באיבחון , לפעמים אנשים נותנים אינפורמציה חשובה על עברם שלא תמיד המטפל יכול לראות , בטח לא בטיפול ראשון או באיבחון. חשוב שתגידי באיבחון שאת רוצה טיפול במגע אחרת יכול להיות שיומלץ לך על טיפול כמו דיקור ( לא שזה לא טוב אבל הבנתי שאת מעונינת בשיאצו..) ככל שתתמסרי יותר הטיפול יהיה טוב יותר תהני יעל

מיכל153

New member
יכול להיות גם רפלקסולוגיה, או

משהו אחר כמו דיקור.אני לא רוצה לבטל שום דבר שיכול לעזור,(יש אומנם טראומה מאותו מטפל- אולי כירופרקט כמדומני שהכאיב מאוד), אבל בנוסף אני רוצה ויודעת שיעזור שיאצו. תודה ואדווח מה קרה!! ביי מיכל153

תהיי בריאה מיכל

חשוב לספר כל שיש לך מטפל וכן להביא מידע מבדיקות שעברת ברפואה המדעית. כאשר הולכים למגידים למיניהם לא מספרים להם דבר כי מצפים שהם יגידו. כאשר את הולכת לטיפול ברפואה המשלימה, גם אם לא תמיד את צריכה לספר, גם אם חלק מהמטפלים הפכו עצמם ל´מגידים´, עדיין חשוב להתייחס אליהם כמדריכים העוזרים לך ולגופך להתעורר לתהליכי הריפוי העצמי ולא להתיחס אליהם כלי אזוטרי או מיסטי. ברכות לבביות, אסתיה

למעלה