בעבר עידן התארח בפורום?
ה האור והתום New member 18/6/13 #3 הייתם רוצים שנקיים אירוח של עידן בפורום? לפני מספר שנים עידן התארח בפורום (הפורום לא היה רשמי בזמנו) ולא בניהולי... רגע, תגידו, הייתם מעוניינים שנקיים אירוח של עידן בפורום
הייתם רוצים שנקיים אירוח של עידן בפורום? לפני מספר שנים עידן התארח בפורום (הפורום לא היה רשמי בזמנו) ולא בניהולי... רגע, תגידו, הייתם מעוניינים שנקיים אירוח של עידן בפורום
O omribra2 New member 18/6/13 #4 ברוווורררררר!!! הבעיה היא שיש לי כל כך הרבה שאלות לשאול אותו ואני לא ידע ממה להתחיל!! אבל את יכולה לסדר שעידן יתארח אם הוא מתפנה מתישהו?(אבל הוא כמעט תמיד עסוק ) ואם לא עידן אז את יכולה לסדר שמאיה או דמתי יתארחו? בבקשה!
ברוווורררררר!!! הבעיה היא שיש לי כל כך הרבה שאלות לשאול אותו ואני לא ידע ממה להתחיל!! אבל את יכולה לסדר שעידן יתארח אם הוא מתפנה מתישהו?(אבל הוא כמעט תמיד עסוק ) ואם לא עידן אז את יכולה לסדר שמאיה או דמתי יתארחו? בבקשה!
R rickyariel New member 18/6/13 #10 את משעשעת האור והתום בוודאי שאנחנו רוצים, השאלה היא האם אתר הפורום לא יקרוס ממבול השאלות והתגובות
O omribra2 New member 19/6/13 #14 עידן הולך להתארח בפורום??????!!!!!!!!!!!????? אני לא מאמין!!!נוו בבקשה תספרי!!עכשיו השארת אותי במתח!!!! יש מצב הוא מתארח??
עידן הולך להתארח בפורום??????!!!!!!!!!!!????? אני לא מאמין!!!נוו בבקשה תספרי!!עכשיו השארת אותי במתח!!!! יש מצב הוא מתארח??