היה אורטופד כללי לכל מכאוב? או כמו היום, אורטופד לכף רגל/יד, אורטופד גב תחתון, אורטופד ברכיים, ועוד?
חורזת באהבה Well-known member מנהל היום ב- 15:08 #1 היה אורטופד כללי לכל מכאוב? או כמו היום, אורטופד לכף רגל/יד, אורטופד גב תחתון, אורטופד ברכיים, ועוד?
דיברגנט חדש Well-known member היום ב- 15:14 #2 נכתב ע"י חורזת באהבה: היה אורטופד כללי לכל מכאוב? או כמו היום, אורטופד לכף רגל/יד, אורטופד גב תחתון, אורטופד ברכיים, ועוד? לחץ כדי להרחיב... גם היום יש לך אורטופד כללי לכל מכאוב, אך אם את רוצה מישהו בעל התמחות יותר נקודתית, את הולכת אליו.
נכתב ע"י חורזת באהבה: היה אורטופד כללי לכל מכאוב? או כמו היום, אורטופד לכף רגל/יד, אורטופד גב תחתון, אורטופד ברכיים, ועוד? לחץ כדי להרחיב... גם היום יש לך אורטופד כללי לכל מכאוב, אך אם את רוצה מישהו בעל התמחות יותר נקודתית, את הולכת אליו.
חורזת באהבה Well-known member מנהל היום ב- 15:22 #3 נכתב ע"י דיברגנט חדש: גם היום יש לך אורטופד כללי לכל מכאוב, אך אם את רוצה מישהו בעל התמחות יותר נקודתית, את הולכת אליו. לחץ כדי להרחיב... הלוואי והיה כך. הלכתי לאורטופד כללי, שלח אותי לאורטופד כף יד, אורטופד כף יד שלך אותי לראומטולוג, והראומטולוג חזרה לאורטופד כללי, יוצאת בהרגשה ש 3 רופאים עשו על גבי קופה ברבעון. התייאשתי וותרתי על עוד ביקור חוזר אצל האורטופד כללי.
נכתב ע"י דיברגנט חדש: גם היום יש לך אורטופד כללי לכל מכאוב, אך אם את רוצה מישהו בעל התמחות יותר נקודתית, את הולכת אליו. לחץ כדי להרחיב... הלוואי והיה כך. הלכתי לאורטופד כללי, שלח אותי לאורטופד כף יד, אורטופד כף יד שלך אותי לראומטולוג, והראומטולוג חזרה לאורטופד כללי, יוצאת בהרגשה ש 3 רופאים עשו על גבי קופה ברבעון. התייאשתי וותרתי על עוד ביקור חוזר אצל האורטופד כללי.