בעד או נגד עונה 3?

בעד או נגד עונה 3?

נאמרו פה הרבה טענות על העונה והנה הבמה להביע דעה: בעד או נגד עוד עונה? כל הדעות יתקבלו בברכה, אך- נא לשמור על שפה יפה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שבעד

גם אחרי העונה השניה (או שזאת היתה השלישית??) של ארץ נהדרת טענו שהתוכנית כבר לא כבעבר והם הוכיחו לכולנו שהיה מוקדם להספיד אותם. העונה הזאת לא היתה גרועה ואני חושב שקיבלנו בה מתנה נהדרת ולמתנה הזאת קוראים שני כהן שפשוט הראתה שמבחינתה השמיים הם הגבול. בקיצור... וווו...עוד עוד עוד עוד

mini25

New member
נגד המשך התוכנית

ולו מיפני שעשו שם קופה על חשבון דודו אותו שחקן שדודו נתן לו קרש קפיצה חיכה אותו בצורה נילעגת בלי שום בושה ולמה עשה כך? בישביל הרטינג מאז אני לא רואה את התוכנית וכשאלו אותו מדוע עשה כך השיב זה מההפקה חחחחחחחחחחחח דודו ירד עכשיו זהו .מה תעשו עכשיו ? רדו לי מהעניים .הייתם צריכים לפחות אתם לחשוב על הילדים שלא בושה וחרפה

enigma14

New member
מה הקשר?מה כולם מאשימים את שבוע סוף בהתאבדות

של דודו טופז?כיאילו הם היחידים שצחקו עליו.......למי שלא מכיר אפילו שזה היה לפני הפרשה היתה סדרה ביס שקראו לה "סלבס" זה תוכנית מצויירת שיורדים על מפורסמים ואותו הם הוציאו שם בתור אנס

MR Lordi

New member
בטח שבעד! אבל-

תהיה בעיה. כי בינואר רשת וקשת מתחלפים. והתוכניות של רשת יהיו בימים ראשון עד שלישי. (קצת מבאס
) ואם ירצו לעשות את שבוע סוף, זה כבר לא יהיה בסוף שבוע ויצטרכו לשנות את השם, לא? ועונה שלישית חייבת להיות! זאת התוכנית הכי מצחיקה שראיתי

למעלה