בעד או נגד: תשלום מס על הסלולארי

d@r121

New member
בעד או נגד: תשלום מס על הסלולארי

אז לאחר שבכנסת שלנו העבירו את הצעה שכל מי שמקבל סלולארי מהעבודה ישלם קנס של 30 ש"ח בואו לקבוע האם אתם בעד או נגד בעד: יכנסו עוד כספים לקופת המדינה נגד: למה מי מת שאני אשלם 30 ש"ח על משהו שקיבלתי בחינם? הדילמה: האם חברי הכנסת פטורים מתשלום הקנס\מס\נטל ד
ר

פלסטיק

New member
זה לא רק זה...

הסלולרי הוא לא תמיד צ´ופר הוא גם כלי עבודה אז אולי בעד ונגד אחר? בעד: להעביר 30 שקל שמתוכם אולי 5 ילכו למטרות טובות והשאר לבטלנים וטובות הנאה למקורבים לצלחת נגד: לקנוס אדם על זה שהוא מעיז לעבוד

זה בכלל לא קנס....

מה הנשים עוברים עבירה על זה שיש להם טלפון סלולרי ולכן צריכים לשלם קנס? התשלום הזה נקרא אולי מס אבל בטוח לא קנס. ואני חושב שכדאי לתת את התשלום הזה, הרי באמת זה נטל לשלם אבל מי שמקבל מכשיר בחינם בעצם לא משלם לא על המכשיר ולא על השיחות, לכן לא יזיק לשלם 30 שקל.

ועוד משהו

הרבה אנשים שמקבלים טלפון סלולרי מהעבודה זה אנשים בדרגות גבוהות (אני לא מתייחס ברגע לזה לחברות שליחויות וכאלה) כמו מנהלים של חברות ומחלקות שונות, לכן הם מקבלים משכורת גבוה ולא יפריע לשלם 30 שקל.

פלסטיק

New member
זה לא עניין של אם יפריע להם או לא

אתה כבר החלטת למישהו אחר אם מפריע לו שישלם מס על טלפון או לא... קודם כל השילטו שלנו מנסה לסחוט מכסימום את השכירים. מתחילים ברמת הפרינציפ 30 ש"ח ואחרי כן זה כבר יעלה. למה לא יגבו כסף לא רק מעבודה? נניח רווחי הון? למה ממסים כל דבר ששיך לעבודה? הציבור איננו טיפש ובסופו של דבר מוצא פתרונות. אני אתן לך דוגמא: אצלנו סגרו את החברה (ישראלית) ופתחו חברה "חדשה" (רשומה באי קיימן). כל התרגיל הזה רק בשביל להוציא את הכסף מידו הארוכה של סילבן שלום (באופן חוקי כמובן) ככה אנחנו יכולים לרדת מהארץ באופן כלכלי בלי לרדת מהארץ באופן פיסי. חצי משכירי החברה גם כן פתחו חברות במקלטי מס, במקום שכירים הפכו לעצמאים כדי לא לשלם מיסים שונים ומשונים, במקום משכורת פשוט משלמים לחברה שלהם (עוד פעם, הכל חוקי). ככל שימציאו יותר מיסים משונים כאלה על עבודה יותר יהיה כדאי לאנשים עובדים ללכת לפתרונות האלה. דרך אגב גם נציב מס הכנסה לשעבר התראיין ברדיו ואמר שהוא צופה שזה מה שיקרה כי זה מה שהגיוני לעשות. אז מה נראה לך עדיף, אנשים שישלמו מיסים הגיוניים למדינת ישראל או מדינה שתגרום להם לשלם מיסים בשוויץ? דרך אגב, לי אין סלולרי מהעבודה...

MaD-d0g

New member
חוץ מזה...

זה לא 30 שקל בדיוק.. זה מתחלק לפי רמת השכר.. רק מי שמשתכר יותר מ 20,000 ש"ח בחודש משלם את מלוא ה 30 שקלים הללו... ואני לא חושב שזה עד כדי מפריע לו...

yosimatza-c4u

New member
השאלה השאלתית היא ../images/Emo35.gif

האם זה כולל את החברות הסלולאריות ותחשבו על זה שכן כל עובד מתוך החברה יצרתך לשלם על (טובת הנאה) שהיא בעצם העבודה שלו

פלסטיק

New member
את זה אפילו לא הייתי מנסה לפתוח ../images/Emo13.gif

תאר לך ש: יבקשו מעובדי חברת חשמל לשלם מס על חשמל החינם שלהם מעובדי אגד מס על נסיעות שלהם ושל ילדיהם עד גיל 18 אולי מחברי כנסת על הטיפול הרפואי חינם להם לילדיהם ולנכדיהם, תקציב הטלפון שלהם (שלושת אלפים שקל לחודש דומני), בתי מלון (שלוש מאות דולר לשבוע), ביגוד (אין לי מושג כמה, וכל השאר. דרך אגב גם לחברי כנסת יש פלאפון על חשבוני וחשבונך. מעניין איך הם יוציאו לעצמם פטור מתשלום. יש לי הצעה לעוד מסים, מי שמקבל מחשב נייד מהעבודה מי שגולש מהעבודה מי שגולש על חשבון אינטרנט מהעבודה מי שלוקח שאריות אוכל מהעבודה לכלב

למעלה