הרב לא צריך להתנות תנאים, אלא לדאג לשלום אזרחי המדינה.
שקר, הוא לא התנה ואמר שהוא ישמור על ההנחיות ללא תלות בחוסר אחריות הפושעת של המפגינים.הרב לא צריך להתנות תנאים, אלא לדאג לשלום אזרחי המדינה.
סגר מחא היה עוזר, אבל הפוליטיקה הרסה לנו את המדינה.
אני לא מבינה איך בתי כנסת והכותל המערבי עומדים בשורה אחת עם הפגנה...
בושה לאביו, ממש בושה.
ראינו את תוצאות ההפגנות גם בארץ וגם בארצות הברית. חייבים לעשות סגר סגר.אז שלא יסגרו! שכל אחד ידאג לעצמו!
ספרי לשבדים, עכשיו האמריקאים מקנאים בהם.ראינו את תוצאות ההפגנות גם בארץ וגם בארצות הברית. חייבים לעשות סגר סגר.
לא רלוונטי לכלום. בשבדיה לא היה את ההפגנות ההמוניות ואין שום דרך לדעת מה היה קורה שם אילו כן היו.ספרי לשבדים,
לא היו הפגנות כי לא נתנו להם סיבות להפגנות, אפשרו להם לשמור על חירותם! זה מה שצריך לעשות בכל מקום!לא רלוונטי לכלום. בשבדיה לא היה את ההפגנות ההמוניות ואין שום דרך לדעת מה היה קורה שם אילו כן היו.
זאת כמובן מעבר לכך שאיש עוד לא יודע לומר היכן שבדיה בדיוק תתמקם בסופו של דבר בטבלאות התחלואה.
בכל מדינות אירופה שמחייבות מסכות יש התגברות בתחלואה, בכל אלה שלא - אין. ארה"ב עשתה סגרים כדי להימנע מלהגיע לשיעור התמותה שבשבדיה - בעקבות זאת חצתה אותו בגדול. שבדיה תתמקם בסופו של דבר במקום טוב בהרבה מזה בו היא נמצאת עכשיו. שבדיה צדקה לאורך כל הדרך.לא רלוונטי לכלום. בשבדיה לא היה את ההפגנות ההמוניות ואין שום דרך לדעת מה היה קורה שם אילו כן היו.
זאת כמובן מעבר לכך שאיש עוד לא יודע לומר היכן שבדיה בדיוק תתמקם בסופו של דבר בטבלאות התחלואה.
אל יתהלל חוגר כמפתח.בכל מדינות אירופה שמחייבות מסכות יש התגברות בתחלואה, בכל אלה שלא - אין.
הקב"ה לחש את זה על אוזניך, או שאנחנו סתם מנחשים שדווקא עניין X מתוך 50 אפשרויות היא הנכונה?בעקבות זאת
אתה כבר מכיר את דעתי על נבואותיך. מאז שנפגשנו בקומונה לראשונה, לא זכיתי לראות אף לא אחת מהן מתגשמת (וזאת לא הגזמה). בעניין הזה לא אניח אוטומטית שגם כאן זה יהיה המצב, שכן בניגוד אליך אני מודע לעובדה שאין לי (ולאף אדם עלי אדמות) את התשובה לשאלה הזאת. אבל בכל זאת.שבדיה תתמקם בסופו של דבר במקום טוב בהרבה מזה בו היא נמצאת עכשיו. שבדיה צדקה לאורך כל הדרך.
ספר אתה לשבדים! בדיוק במהדורת החדשות האחרונה דובר על גל של עליה בתחלואה בשבדיה בימים האחרונים, שגורם להם להחמיר את ההגבלות!ספרי לשבדים, עכשיו האמריקאים מקנאים בהם.
כשהפחד משתלט על המוח הוא נוטה לפעול הפוך ממה שצריך.
להחמיר את ההגבלות הלא קיימות שלהם? עליה מ5 מתים ליום ל6 מתים ליום? נו באמת...ספר אתה לשבדים! בדיוק במהדורת החדשות האחרונה דובר על גל של עליה בתחלואה בשבדיה בימים האחרונים, שגורם להם להחמיר את ההגבלות!
למה אתה שואל אותי? לא אני המחליטה בשבדיהלהחמיר את ההגבלות הלא קיימות שלהם? עליה מ5 מתים ליום ל6 מתים ליום? נו באמת...
לא נמאס לך מהדמגוגיה? השבדים יושבים על המדוכה ולא ממש יודעים מה לעשות..ספרי לשבדים, עכשיו האמריקאים מקנאים בהם.
כשהפחד משתלט על המוח הוא נוטה לפעול הפוך ממה שצריך.
בארה"ב עשו סגרים כדי להימנע מלהגיע למצב של שבדיה, עכשיו המצב בארה"ב גרוע בהרבה מזה של שבדיה. הסגרים רק מזיקים.ברור שבעד. כל מי שלא מתבטא מתוך אג'נדה חייב להיות בעד ההגיון הכל כך מתבקש ופשוט הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.