בעד העסקה--נגד האנשים שנגד העסקה-ויש לזה סיבה

בעד העסקה--נגד האנשים שנגד העסקה-ויש לזה סיבה

אני לא כל כך זוכר אם זה היה בסוף שנת 93 או תחילת שנת 94 מה שאני זוכר שבשירות הסדיר שלי יום אחד גבול הצפון התמלא משטרה צבאית. הסיבה היתה החזרת 400 מחבלים מלבנון לישראל. מחבלים שגורשו ללבנון חזרו לישראל באדיבות ממשלת רבין ז"ל -פרס כאות מחווה לראיס יאסר ערפאת שהוחזר בזמנו לעזה. אחרי החזרה של 400 מחבלי החמאס היו מלא פיגועים בארץ בחסות ראינסטי ואה-זהאר שהגה את רעיון הפיגועים,שתי המחבלים האלה היו בלבנון והוחזרו לישראל ושוחררו מהכלא. המבצע שלהם היה "המהנדס -יחיא עייש". לבסוף חטפו את נחשון וקסמן ז"ל והבקשה שלהם היתה קטנה לעומת הבקשה של החמאס של עכשיו -שחרור אחמד יאסין ועוד 4 אסירים מהחמאס. הממשלה סירבה בתוקף--ואיבדנו-את נחשון וקסמן ז"ל ואת סרן ניר פורז ז"ל קצין סיירת מטכ"ל. אחמד יאסין שוחרר--בשל פשלה של המוסד בירדן . טלבנאום שוחרר בשל קרבתו למשפחת שרון. אצל גלעד שליט פתאום קמים בעם היהודי אנשים כואבים שהיקרים שלהם נרצחו בפיגוע ומסרבים לשחרור המחבלים,אותם מחבלים שחיים בכלא ונהנים מאוכל טוב ולימוד באונבירסטה הפתוחה. ויש עוד אנשים שהם חלאות אדם-האנשים האלה טוענים שבשביל חייל אחד לא צריכים לשחרר את המחבלים כי --זה יביא לחטיפות נוספות. את רון ארד לא שחררו מכיוון שממשלת פרס -ורבין ז"ל שהיה שר בטחון בשנות ה80 סירבו לשחרר מספר מחבלים מועט לשחרור רון ארד כי חשבו שזה יכול למנוע חטיפות נוספות בעתיד. מה שהיום הוכיח כי לא נכון. ממשלות ישראל משחררות כאהבת נפשם את המחבלים רק כשזה תלוי באנטרס האישי שלהם. לי יש אנטרנס אישי לשחרר את גלעד שליט-ולא משנה מה המחיר!!!!!!!! הוא חייל ישראלי שחי וחייבים לעשות הכל כדי לשחרר אותו. לא ישחררו אותו--האמונה והערכים במערכות הממשלה וצה"ל יאבדו לנצח. המחבלים סיכויים גבוהים מאוד שהם יעלמו מהעולם הזה כשהם חיים בחוץ לא בתוך כותלי הכלא שהם חיים ונושמים

איזה מן תגובה זאת?

ממש לא יודע כיצד להתיחס לתגובה שאתה רושם "חזראיל" כשאר למדינה שלי קוראים ישראל. ואני מזמן שירתתי במדינה הזאת..ועדין משרת במילואים. ***יהודי אחד שווה אלף ערבים-לשחרר את גלעד שליט***

המתוק26

New member
התרגום של תגובתך הוא

שאתה מתנגד למדיניות של הפקרת שבויים, כלומר אתה מתנגד לכך שישראל תהיה חזיראל , כלומר מדינה המפקירה את אזרחיה בחזיריות

יותר גרוע מזה...

אני מתנגד לכל ההתנהלות של המדינה שלנו שמיום ליום נהפכת להיות יותר מושחתת בלי ערכים של כבוד לאדם. תאמין לי שאם היה מדובר בטלנבאום 2 אחד שמקורב למשפחת נתניהו או אחד שהיה מקורב למשפחת אולמרט-או לציפי לבני.גלעד מזמן היה משוחרר ועוד היו מענקים כמה מחוות לפלשתנאים וזה אחרי שהם היו משחררים יותר מ1000 מחבלים. הגיע הזמן להודות בפנים--המדינה שלנו מושחתת עד היסוד. כל מחבל שיש לו דם עד הצוואר--חייב לקבל עונש מוות. דראני והשיי"ח עובד -היו צריכים לקבל עונש מוות על לקיחה בשבי טייס ישראלי. הגיע הזמן ליישם עונש מוות למחבלים. רק זה יעצור את חטיפת החיילים ולא התנגדות לכל מיני משא ומתן ,איבדנו כבר חייל כזה-רון ארד שהיה משוחרר תמורת 40 מחבלונים.לא ישוחרר גלעד.... אם זה יקרה חס וחלילה-בעוד 20 שנה גלעד שליט יהיה שווה הרבה מליוני דולרים כדוגאמת רון ארד.

המתוק26

New member
אני מסכים איתך,וחושב שהעם צריך הנהגה

שתלחם לשינוי המצב הקיים היום במדינה בכול התחומים, שהוא מצב של מדינת "חזיראל" במקום ישראל (יש לי זכויות יוצרים על הביטוי:) פקידים בירוקרטים הם חלק קטן מהתופעה,אשר מתחילה בעצם בשיטת המשטר,שלא ממש נותנת ביטוי לרצונו של העם בכול החלטה חשובה, ולכן יש צורך בשיטה חדשה, בה ישפיע רוב העם ,באמצעות הצבעה באינטרנט באתר מאובטח ובאמצעות קוד וסיסמא חד פעמית שלא ניתנים לזיוף, אחרת... זה רק עינין של זמן עד שכול אחד מאיתנו יהפוך לקורבן של שיטת המשטר הנוכחית, אני מתחיל לארגן קבוצת לחץ לכיוון הזה , מי שאיתי מוזמן לצור קשר

למעלה