בעד ונגד במישפחתי,מדוע ולמה

antush

New member
בעד ונגד במישפחתי,מדוע ולמה

להוציא דרכון במיקרה שלנו הונגריה או כל מדינה אחרת?

ישRאל

New member
אני בעד,,,,בוקר טוב ושבת שלום

ביום שני אני נוסע לשגרירות לטפל בנושא הדרכון ההונגרי,,בעוד כשנתיים הונגריה ניכנסים לשוק האירופי ומחליפים את הפורינט באיירו ואז הדרכון הופך באופן אוטומטי לדרכון אירופאי,,לא מזיק שיש,,

B T1

New member
שרוליק-כאשר תחזור מההונגרים...

תעדכן אותי בבקשה.(איזה מסמכים דרושים?) לפני הדרכון צריך להוציא אזרחות. מה, למה, כמה וכו´

o r i t h

New member
אם אפשר את כולנו גם אני רוצה לדעת

פרטים ומה נותן הדרכון

ישRאל

New member
אין בעיה BT אבל אתה יכול להתקשר

לשגרירות,,ויש שם ניתוב שיחות,ובהקלטה אתה מקבל את כל האינפורמציה ואומרים לך בדיוק מה צריך ,,הנה המספר,, 5291347 03

B T1

New member
תודה-שרול. יש לי את הטלפון וגם...

הכתובת, מה שרציתי לדעת האם ההונגרים לא עורמים קשיים מיותרים למבקשים אזרחות. לא יודע אם סיפרתי לך, אבל אני ברחתי מהונגריה ב-1956 בזמן המרד. לא היה לי אזרחות הונגרית, כי הייתי קטין. לכן המקרה שלי מעט לא סטנדרטי.

kropacsek

New member
נו פרובלם...

ישRאל, אמא שלי עזבה ב-57, כילדה וכשאני רציתי אזרחות, היא הייתה צריכה "לחדש" את האזרחות שלה. כך לפי ההונגרים בשגרירות - היא מעולם לא וויתרה על האזרחות ההונגרית שלה.

ישRאל

New member
אני כניראה נוסע מחר 16/12

אם אתה רוצה להצטרף אז בשמחה,,,אמסור לך את הטלפון שלי במסר

קרן משם

New member
אבל זה בדיוק הקטע

למה תצטרך בכלל דרכון הונגרי? הרי לא יהיו גבולות שמצריכים דרכון בתוך אירופהההההה אישית אני אהיה רשאית לדרכון בעוד פחות משנה וחצי (מחכה לזה אבל לא ברור לי למה....אולי כי לכל משפחתי יש) ומעברים לאוסטריה ושאר ירקות יהיה חופשי בכל מקרהההההההההההה

טומי*

New member
כל אחד שיעשה את הטוב לגביו...../images/Emo9.gif

אני אישית לא זקוק לזה,אין לי תוכניות לא להונגריה בטח לא להשתקע שם כפי שהרבה ישראלים עשו כן.גם לגבי האיחוד האורופי אין לי תוכניות. מכיר כמה וכמה ישראלים שגרים בהונגריה קנו שם דירות בזול,בזמן שעדיין היה בזול,מקבלים את הקצבה שלהם של הבטוח לאומי ו/או הפנסיה שלהם מהבנק בארץ וחיים שם כמו מלכים קטנים.לי באופן אישי לא היו תוכניות כאלה אף פעם.טוב לי פה אני ישראלי ציוני.

snowe

New member
אני גאה להכירך

באמת ולא בצחוק כיום אין הרבה אנשים ובודאי לא הדור הצעיר שכל כך מעריץ ודבק במדינתו. וכשאני לעיתים מצהירה משפט זה "ציונית ואוהבת את המדינה שלי..." יש כאלה שמסתכלים עלי בחצי חיוך... גם לי אין כל צורך לתעודות להונגריה ביי דורית

antush

New member
מה היתרונות בדרכון זר?חסרונות לא

לא ניראה לי כי יש

reuven4u

New member
אני בעד!

זה יכול לעזור אז למה לא? זה כאילו אתם זכאים לתואר ראשון - אבל אתם לא תקחו את הדיפלומה. נכון - אתם עדיין יודעים הכל - אבל לפעמים צריכים מסמכים. לי הדרכון ההונגרי עזר, הייתה תקופה שבעבודה שלי היה איזה פרויקט שם, אז כמובן שאני נשלחתי.... היה כיף!

reuven4u

New member
לנסוע יכולתי, כן-

אבל ישראלים בלי דרכון הונגרי -אפילו שהיה להם סבא הונגרי , ידעו את השפה- היו צריכים להוציא אישורי עבודה. זה לקח להם כ6 חודשים עד שנה...

למעלה