בעד ונגד HTC LEGEND לעומת HTC DESIRE

zividan

New member
בעד ונגד HTC LEGEND לעומת HTC DESIRE

שלום רב לכל מומחי הפורום, אני שוקל לרכוש את אחד מהמכשירים הנ"ל לאחר שירדתי ממכשיר ה-HERO. בהנחה שהכסף לא משחק תפקיד (ולא, לא זכיתי בלוטו), מה עדיף? אשמח לקבל חוות דעת על שניהם, מה שכן, הבנתי של-DESIRE יש תמיכה בפונטים עבריים לעומת ה-LEGEND שעדיים אין לו. תודה למשיבים, זיו

bitom

New member
מאוד פשוט: הלג'נד יותר יפה, הדיזייר יותר אופה

מעבר לזה מערכת ההפעלה שלהם זהה (אנדרואיד 2.1 עם ממשק סנס), ולכן התמיכה בעברית (שלא קיימת כרגע) זהה בשניהם. המפרט של הדיזייר פשוט יותר חזק משל הלג'נד.

zividan

New member
תודה אבל האמנם?

נכון ששתי מערכות ההפעלה זהות אבל בדיזייר המעבד הרבה יותר חזק. לטענת החנות שבדקתי בה את שני המכשירים (טלפונית), דווקא לדיזייר יש עברית וללג'נד לא. האמנם???

bitom

New member
למיטב הבנתי זו אותה מערכת הפעלה.

כמו שתריץ windows XP (סתם לשם הדוגמה) על מחשב עם מעבד 2GHZ ו 4GB זיכרון, או על מחשב עם מעבד 3GHZ ו 8GB זיכרון (ושוב, סתם לשם הדוגמה). אותה מערכת הפעלה תעבוד מן הסתם יותר מהר על המכונה החזקה יותר, אבל היא תעבוד גם על החלשה. לדעתי היתרון של הדיזייר יתבטא בהרצה של כמה ישומים במקביל, או בפעולות בזבזניות משאבים (משחקים עם הרבה גרפיקה או השד יודע מה). לגבי העברית - קטונתי מלהביע דעה חד משמעית, וכנראה שיש כאן חכמים ממני, אבל למיטב ידיעתי זו בדיוק אותה מ"ה, ולכן אני לא רואה סיבה להבדל - בכל מקרה, בקרוב ניופאן אמורים להתחיל יבוא מסודר של שניהם, ולכן לשניהם תהיה עברית מהקופסא.

BravoMan

Active member
ייתכן מאוד שבחנות אתה דיבר השואל המקורי

ידעו איך להשיג root על Legend או שהיה להם כבר אחד פתוח, אבל לא ידעו לעשות זאת על Desire. בכל אופן, כדאי לבדוק לגבי אפשרות root למכשירים באתר www.xda-developers.com ומשם התקנת עברית היא עניין פשוט של העתקת קבצי פונט והתקנת תוכנת מקלדת מה-Market.

nimrod m

New member
זמן סוללה?

כל המעבדים המהירים האלו ומסכי הענק שלם זוללים סוללות מאוד מהר. אפילו המיילסטון שלי בקושי מחזיק מעמד יום שלם בלי טעינה (ואם הGPS פעיל -- הרבה פחות מזה)

HypeRoy

New member
אז למה לא להמתין עוד קצת וללכת העל המפלצת

המתקרבת לזירתנו HTC EVO ? צריך להיות מכשיר מדהים..... אך אם נמתין ונמתין, לעולם לא יהיה מכשיר. כי כאשר הEVO ייצא, כבר יתחילו לדבר על יורשו. נושא העברית לדעתי אינו פונקציה - עקב כך ששני המכשירים הולכים להיות מאד נפוצים, מהר מאד תמצא קישורים רבים ונוחים לביצוע ROOT למכשירים, ומשם הדרך סלולה להוספת פונטים בעברית. גם אם הDESIRE יותר חזק, ההבדלים הם כאלו שלא תשים לב אליהם כמשתמש ממוצע. DESIRE = NEXUS ONE בתוספת הSENSE של HTC, וטרקר אופטי יותר חביב. אם וידאו חשוב לך, הייתי הולך על הDESIRE. אם סגנון ומכשיר יפהפה הוא שתרצה (פלוס יותר עמיד) אז הLEGEND. אבל עזוב אותך, תמתין לEVO.... עזוב את הEVO, חכה לEVO2.... רגע, ואולי היורש של היורש של היורש של הHERO ?..................

Ccyclist

Well-known member
הEvo יצא ביוני-יולי, מחליפיו רק בחג המולד.

יש הבדל בין להמתין חודשיים-שלושה למשהו מאותו הדורר אבל קצת יותר טוב לבין להמתין עוד חצי שנה ועוד שנה וחצי על מכשיר מיושן. הבעיה היא החוזה הסלולרי. אם אתה קונה דרך מפעילה סלולרית אתה איתם לשנתיים - שלושה, ואז ההמתנה הקצרה היא ההבדל בין מכשיר שיתיישן הקיץ למכשיר שאולי יהיו טובים ממנו בעוד חצי שנה עד שנה.

zividan

New member
הענין פשוט ../images/Emo13.gif

המכשיר החדש יוצא לי בהפרש של משהו כמו 650 שח. עדיף.

למעלה