בעד חוק סינון אתרים
הצביעו עכשיו

בעד חוק סינון אתרים../images/Emo124.gifהצביעו עכשיו

בעד חוק סינון אתרים http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=bead

גלבטרון

New member
למה בעד? נגד!

חוק זה הינו הפרה בוטה של חופש הפרט! ומעניק לקבוצה קטנה של אנשים קיצונים בעלי דעות קדומות להחליט מה מותר ומה אסור לפי רצונם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=2015 להלן קישור לעצומה נגד הצעת החוק שמנסה לשלול את ערכי הדמוקרטיה ומנסה לקחת את החופש מידי האזרחים.

../images/Emo31.gif אסור לנו לקבל תופעה כ"כ משחיתה

בחברה שרוצה להיות מתוקנת. יש להלחם בתופעה הזאת בכל אמצעי. "זכותו של כל אדם בוגר לעשות כרצונו" - לא כשמעשיו מפוררים את החברה, ניקח לעצמנו את הזכות להגן על אנשים מפני עצמם.

גלבטרון

New member
איזו תופעה משחיתה?

פורנוגרפיה? פורנוגורפיה נועדה לאנשים מבוגרים שבוחרים מרצונם החופשי לעשות בה שימוש. אתה אולי לא אוהב אותה אבל אין לך שום זכות להתייחס לכל אדם שכן רוצה גישה אליה כאל עבריין. מין זה לא דבר רע! אני לא יודע מה הרקע שלך, לפי עמדתך ותגוביתיך אני יכול לשער שהוא דתי-חרדי (אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה) אבל זה שחינכו אותך למין זה דבר רע לא אומר שכל אדם שחושב אחרת מימך הוא פושע נתעב. גם אני טוען שבארץ יש באמצעי התקשורת והפירסום הרבה מאוד 'סקס' ושהדבר איננו ראוי ויש למתן אותו - אבל מי מיתון ללאסור זו הגזמה פרעית. חסימת כללית באינטרנט לא תפחית את המיניות המוגזמת שבפירסומות הטלויזיה! הצעת חוק אומרת שש"ס (משרד מטעמם) תחליט אילו אתרים יהיו חסומים ואלו אתרים לא יהיו ואדם יצטרך להזדהות כמו עבריין כדי להיכנס לאתרים שהוא רוצה ופרטיו יעברו לרישום ולתיוק במשרדי הממשלה. האינטרנט לא זהה לשידורי הכבלים. בכבלים יש ערוצים למבוגרים בלבד שנפתחים ראשית ע"י בקשת הלקוח בזיהוי פרטים אבל יש בטלויזיה רק מס' ערוצים מסויימים שמספרם (מס' הערוץ) ידוע, מופעלים עליהם חסימות שונות ופרטי הלקוח לא מועברים לממשלה. באינטרנט מציאת/הגעה לאתרים מתבצעת ע"י מנועי חיפוש (אלא אם כן אחד יודע את הכתובת המדוייקת לכל אתר ואתר שאליו הוא רוצה להגיע). מנועי חיפוש עובדים על בסיס הקשר מילים. עם החסימה הכללית הזו תופעל אתה תצטרך להזדהות על כל פרטיך , שירשמו ויעברו לאותה מח' בניהול ש"ס ורק מישום שרצית שהבת שלך תשוטט באתר של הלו קיטי - שזה אתר לילדים אבל נחסם כי התוכנה חסמה אותו בגלל המילה קיטי. היום אלה יהיו אתרי פורנו, מחר אתרים של ובעד הומואים ולסביות, מוחרתיים, כל אתר שמתנגד לכפיה דתית וכך הלאה והלאה עד שהמצב יהיה זה לזה שבספר "1984". אם חברי הכנסת באמת היו רוצים לטובת האזרחים הם היו צריכים בהצעת החוק הזו לקבוע שעל ספקיות האינטרנט לתת ללא תשלום נוסף את מערכת החסימה למי שיבקש! ולא להפעיל מערכת חסימה כללית אוטומטית לכל אזרחי המדינה, שכידוע לך לא תפעל כמו שצריך, לא תהיה אמינה (כי כל יום נפתחים אתרים חדשים) ותכריח כל אזרח שמעוניין בהסרת לזיהוי כאילו הוא פושע ושפרטיו ירשמו ויתויקו בממשלה כמו איזה עבריין נתעב. כדי לשנות את החברה קודם כל יש להתסכל על עצמנו! יש לחנך לשינוי מהבית ודרך הגנים, בתי הספר היסודיים, התיכוניים, הצבא והתנהלות החברה. אין דבר שהוא "רע" כשלעצמו אלא אם הוא בא בהגזמה. גם החינוך של הקהילה החרדתית הוא לא בריא והוא מהווה סכנה לחברה. ההפרדה הלא טבעית הזו בין כגברים לנשים, השתיקה כאשר פשעים מתרחשים, הדעות הקדומות שעוברות בה. חסימת האתרים הזו לא תתרום לדבר פרט להגברת השנאה, התייחסות מפלה כלפי אלפי אם לא מיליוני אזרחים במדינה ושלילת חופש הפרט. חברי הכנסת שהציעו את ההצעה הזו לא רוצים בטובת העם הם רוצים לכפות את הדעות שלהם ואת הערכים שלהם על העם! אלה אותם אנשים שחושבים שהומאים גורמים לרעידות אדמה! אסור לתת לטימטום שכזה כוח בידיים לקבוע מה אסור ומה מותר!

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בעד סינון אתרי פדופיליה ואתרים

נאציים . חשוב שהחוק יגדיר באופן מדוייק מהם האתרים אותם יש לחסום. כמו כן הייתי חוסם גם את כל האתרים המלמדים באופן חופשי כיצד להכין חומרי נפץ ופצצות.

אני בעד לסגור אתרי ארגוני מחבתים

שהפכו להיות אתרי שנאה לכול דבר, גם נגד אנשים וקבוצות, גם נגד המדינה והמוסדות שלה, הם מציגים מצג שווא של יהדות בדרכי נועם, בעצם אלו ארגונים פונדמנטליסטים שלא בוחלים בשום שקר סילוף דמגוגיה, כדי להוציא בנאדם מסביבתו הטבעית, משפחה, ילדים,ולהפוך אותו זר ומנוכר, ותלוי באחרים.

גלבטרון

New member
לדעתי "סינון" זה לא פיתרון אלא פעולה יזומה

כנגד אתרים מעין אלה ולהעמיד את העומדים מאחוריהם לדין. כל מה שסינון עושה זה להגביל גישה לאותם אתרים על בסיס מילים נבחרות שנקבעו מראש. זה לא מונע לחלוטין גישה לאותם אתרים שמלכתחילה אינם חוקיים ואסור להם להתקיים. בשינוי אות אחת, מילה אחת, הסינון חסר תועלת. לכן תוכנות הסינון הקיימות לרכישה כיום הן כמו אנטי-וירוס. יש לעדכנם באופן שוטף כל הזמן אחרת הן לא יהיו יעילות וגם אז דברים יפלו בין הכיסאות. צריך שכל אדם יוכל לבקש מספקית האינטרנט שלו את התוכנה לסינון אתרים ללא תשלום נוסף או מנגד לומר לספקי האינטרנט ליצור חבילת שימוש הכוללת חסימה במחיר אחד ולא כתוספת תשלום. אבל אסור בתכלית האיסור לדרוש רישום פרטים אישיים של אזרח רק מישום שהוא לא מעוניין בחסימה כמו עבריין ושאותו רישום ישמר ע"י הממשלה - זו פגיעה בחופש הפרט ממדרגה ראשונה! וצעד כזה רק יוביל להרס החברה!

למעלה