בעד שחרור גלעד שליט אבל לא בכל מחיר?

בעד שחרור גלעד שליט אבל לא בכל מחיר?

אם את/ה מסוגל/ת לחשוב מעבר לסיסמאות ריקות מתוכן של "גלעד בכל מחיר" ומבין/ה שלא שווה להקריב עשרות ואפילו מאות אזרחים וחיילים תמורת חייל אחד, ארגון גם-אני הקימו בשבילך אתר! נכנסים ומתחילים ליצור שינוי באווירה התקשורתית!

lilalila

New member
דרך הפעולה שלך ואיך שהגשת לי את הקישור

מספרים על הכוחות שמנהלים אותך, אפילו יותר מדעתך בעניין שחרור שליט. והמבין יבין

lilalila

New member
סליחה, טעות שלי הפעם

אני ממש מתנצלת. איכשהו ראיתי את ההודעה שלך כאילו היא כתובה בשרשור שלי.... זה היה לי נראה לי לא שייך וירדתי עליך בגלל זה..........אז סליחה...

זו פעם ראשונה...

זו ממש לא פעם ראשונה שאנשים נכנסים בי בלי לקרוא את מה שאני כותב, אבל זו בהחלט פעם ראשונה שמבקשים סליחה אחר כך...

lilalila

New member
אז שוב סליחה...על החשבון

אתה לא אשם שאני עצבנית היום (בין היתר כי אני רוצה לבקר שם ואני לא יודעת איפה זה ) אולי אתה יודע איפה זה בית ראש הממשלה בירושלים?

בית-המגורים של ראש הממשלה נמצא ב-

בית-המגורים של ראש ממשלת-ישראל נמצא בפינת הרחובות בלפור וסמולנסקין, בתוך מתחם סגור בין מחסומים וגדרות מאובטחים, אם כי לא סגורים הרמטית. הגדרת-המתחם - איזור מוגן, ומותר לעוברי-אורח כמו גם לשכנים המתגוררים בסמוך לעבור בו, כאשר למאבטחים החמושים הממלאים את הרחובות וניצבים בשערי-האיזור יש אישור (חלקם מצויידים לשם כך בתעודות-שוטר) לבדוק מי ומי העוברים. אם אין להם סיבה מיוחדת לחשוד במי שעובר, הם לא מעכבים או שואלים אותו שאלות. הרחוב הסמוך לבית ראש-הממשלה, שבו ניצב 'אוהל-המחאה' למען גלעד שליט, ומתקיימות המשמרות וההפגנות למענו, נקרא שדרות בן-מימון, והוא המשכו של רחוב עזה המגיע מכוון עמק-המצליבה, ומחבר אותו ל'ככר צרפת' הגובלת בחיבור של הרחובות הראשיים המלך ג'ורג' החמישי וקרן-היסוד. הבנין הגובל בשדרות בן-מימון וגם נמצא מול בית ראש-הממשלה, ושלאורך החומה והגדר המקיפות את החצר הגדולה שמאחוריו מתקיימות המשמרות וההפגנות, הוא בנין 'טרה סנטה' (הארץ הקדושה) שחזיתו ברחוב קרן-היסוד. כל האוטובוסים של אגד העוברים ברחובות המלך ג'ורג' וקרן-היסוד (למשל בכוון דרום-ירושלים, תלפיות, ארמון הנציב, השכונה הגרמנית וכו'), מתאימים להגעה למקום המשמרת. אוטובוסים המגיעים מכוון התחנה המרכזית, גבעת-רם (קמפוס האוניברסיטה העברית שם), קרית-הממשלה, וחוצים את שכונת רחביה ממערב למזרח, מספרם 32 ו-9. יש להם תחנה ממש בקצה רחוב עזה, סמוך לכניסה למתחם המוגן של בית ראש-הממשלה, ומול 'אוהל-המחאה' ומקומה של המשמרת הדו-שבועית של ימי שישי. מספיק ברור ומפורט ?

למעלה