בעד שרות מילואים

מיק6

New member
בעד שרות מילואים

אחרי שחיתי בחול במשך 16 שנה אני מבין שאנחנו לא רצוים בשום מקום בעולם אלה אים נסתיר את יהדותנו וגם ידוע שהערבים רוצים ליזרוק אותנו לים אז חברים בואו לא נהיה נאיבים ונישאר מאוחדים רק קחה תישאר לנו מדינה מדינות ערב תופסים עליחם טרמפ נגד העם המדינה באו לא נישקך שהם רוצים את כל המדינה וזאת הםיבה שחזרתי מחול קדי להיתנדב למילואיםולישמור על המדינה מהערבים ומהםרבנים תודה לכל המילואימניקים

בולש

New member
מה הקשר לכתיב

מה הקשר לשגיאות כתיב השאלה הייתה פשוטה לא ביקרתי את כתב היד לכולם הזכות להיות גם 100 שנים בחול השאלה אם זוכרים בחול את זכות הקיום שלנו בארץ

ניר נגר

New member
היי ליאור..לא רואה

כל קשר לשגיאות הכתיב אל תשכח שמדובר בעולה חדש...:)

אני שמח שיש עוד אנשים עם אידאלים

אני שמח שיש עוד אנשים עם אידאלים, וידיעה ברורה, ששירות המילואים פירושו הוא הגנה על המולדת. המשך כך, והפץ את משנתך ברחבי העולם-כי לפעמים נדמה לי שכמה מיליארדים לא הבינו מה שכמה מיליוני אנשים במדינה שלנו כבר הבינו ממזמן.

בולש

New member
../images/Emo59.gifדרוך

אנחנו לא צריכים תזכורת מהעולם יש לנו כאן כל יום תזכורת כואבת לצערנו לא רק הנופלים יש לנו גם את אלה שמבזים את זכר הנופלים כאלה ששוכבים על הגדר מכאן ועד להאג הבודדים האלה מקימים עלינו את המיליארדים אבל אם נאמין ננצח את הסירוב לחיות כאן

ניר נגר

New member
שבת שלום מיק...אני מסכים איתך

לחלוטין בכך שכוחנו באחדותינו...לצערי יש כוחות בקירבנו, היהודים, שפשוט חוברים לאוייב ולפעמים מייצגים אותו הרבה יותר טוב מהאוייב עצמו... אני מתנחם בכל שזו גדולתה של מדינה דמוקרטית..למרות שלפעמים אני מצטער שאנחנו לא במדינה דיקטטורית שתסתום את הפה כמו שצריך לגייס החמישי שביננו כל הכבוד על ההתנדבות...שירות קל, חזק ואמץ ויישר כוח.

shaief

New member
כוחנו באחדותינו...

תיכף תתחיל להסתובב עם אלומת זרדים ותספר את המשל הפאשיסטי הידוע. כחונו באחדותינו רק כאשר האחדות היא ימינה. שמעת פעם דרישה מהשמאל ל"אחדות"? הרי ה"אחדות" הזו שאתה דורש היא מזויפת ולא דמוקרטית בעליל. שי.

רטוש

New member
למה ה"שמאל" איננו קורא לאחדות....

כדי לענות על שאלה מעין זו יש לבחון את המכניזמים עליהם מושתת מה שקרוי אצלנו בהתוויה מוטעית כ"שמאל" - ההגדרה הנכונה יותר היא ה"שמאל החדש".. אותו "שמאל חדש" בנוי ומורכב מהפרטה של התודעה החברתית המאחדת. "אחדות" - היא "בד אדום" ומאיימת על ערכי הליברליזם (החופש האינסופי שהוא דוגל בהם) נדבך עיקרי במחוללים שלו הם ריסוק מתגבר של המוסדות החברתיים של מוסד המדינה הן בתחום החברתי והן בבטחוני. הוא מושתת על הפרד ומשול- החלשת תחושת השייכות של אדם לאתניות שהוא משתייך אליה תוך האלהת ערכים "אוניברסליים" תוך אובדן הפרופורציה לאיזון ביניהם. הנשק העיקרי של ה"שמאל החדש" - הליברלי - התייחסות במבטלת לכל התארגנות אורגנית להגנת השבט. גם כשהסכין תונח על צווארו (הגזמנו יותר נכון צווארו של ה"פשיסט" הרי הוא נאור מדי להלחם על קיומו...בשביל זה ישם פשיסטים) פשיזם פשיזם- יצרח הליברל בכל ניחר לכל ניסיון התאגדות לשימור האתניות. זה לא "דמוקרטי"- היא מילת הקסם השניה לסתימת פיות- היריעה קצרה אך הבה נזכיר כי הדמוקרטיה היא אמצעי נכון וחיובי להתנהלות אך לא יכולה להוות תמיד כמטרת על כאשר קיים איום קיומי - שרבים וטובים מאיתנו מבינים כי קיים גם על האתניות העברית לטווח הבינוני והארוך... גם אם נדמה לשאננים מאיתנו כי מדובר במריבה עם כמה "פלסטינאים נכבשים"... בפסיכולוגיה - יש ניסוי הקרוי "ריור פבלובי" - כשניאו-ליברל שומע התאגדות של אנשים מכל שדרות העם תומכי עבודה וליכוד למשל למען המטרה המשותפת הוא מתחיל לרייר ולזעוק "פשיסטים פשיסטים" בלא יכולת לקרוא את המציאות הנכוחה... דרך אגב אני מכיר לא מעט אנשים שמגדירים עצמם 'שמאל' בהם אנשי רוח שדוגלים בעשייה בטחונית בלתי מתפשרת כנגד האויב. ביניהם הקאנון הספרותי ס יזהר אשר משום מה מושמצים או מוסלקים היטב מעיני הקהל הרחב.

מיק6

New member
מילואים בשטחים

שבוע טוב לכולם קיבלתי הערה על טעויות בקתיבה תודה אבל אני לא מתביש בזה אחרי כל כךהרבה שנים בחול אין לי בעיה חוץ מיזה שקלקלית אני מסודר אז קרגע מה שמענין אותי זה מצב המדינה היחידה שיש לנו ולחן לכל אחיי הםרבנים ואהבי הערבים בבקשה מימחם ביום שהערבים יוחלו לנו הם לא יבחינו ביני לבניחם בבקשה אל תישנאו אותם אבל אל תיתחברו אליהם נגדנו תודה אוהב את כל עם ישראל

למעלה