בעה
° °•טשי•° New member 22/4/06 #3 עידן הקרח 2../images/Emo202.gif איזה סרט לפרלוף! סרט קורע מצחוק וניב, אתה מלך ולא ידעתי שאתה כזה גמור מהחיים סרט מצחיק לאללה. הסנאי הזה זיין בכולם!! היום היה ערב מצויין 7 שעות וחצי של קראחנות לפרלוף ומוזיקה מחרישת אוזניים. מה? אאה...
עידן הקרח 2../images/Emo202.gif איזה סרט לפרלוף! סרט קורע מצחוק וניב, אתה מלך ולא ידעתי שאתה כזה גמור מהחיים סרט מצחיק לאללה. הסנאי הזה זיין בכולם!! היום היה ערב מצויין 7 שעות וחצי של קראחנות לפרלוף ומוזיקה מחרישת אוזניים. מה? אאה...
W W a C K o New member 22/4/06 #4 ז'ונגגללרררר! :>~~~ היה לפרלוף! הגר וטשי שיחקתם אותה! זרימה לגבות! סרט מרגש בא סנאי קפוא יצאו שני ממותות מאוהבים :> אללה! הבעיה עכשיו שאני לא מוצא תמפתח שלי O_O
ז'ונגגללרררר! :>~~~ היה לפרלוף! הגר וטשי שיחקתם אותה! זרימה לגבות! סרט מרגש בא סנאי קפוא יצאו שני ממותות מאוהבים :> אללה! הבעיה עכשיו שאני לא מוצא תמפתח שלי O_O
° °•טשי•° New member 22/4/06 #5 איפה עוד תראו סנאי שרוקד בלט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סרט גאוני!!!!!!!!!!!! אל תדבר על אריק
W W a C K o New member 22/4/06 #6 נהיייתייי קצת מעוראאאררייקקק :] איפה תמונות של החברה של סיד!!!!! סרט לפרלווף
° °•טשי•° New member 22/4/06 #13 הוא לא אדיש! הוא נמר, מה אתה מצפה ממנו? הוא אמור להיות קשוח, מסתורי ורציני. הבחור הרגוע והמאופק. איזה בחור? הוא נמר! בכל מקרה, דייגו הציל את היום והוא הנמר היחיד שיודע לשחות
הוא לא אדיש! הוא נמר, מה אתה מצפה ממנו? הוא אמור להיות קשוח, מסתורי ורציני. הבחור הרגוע והמאופק. איזה בחור? הוא נמר! בכל מקרה, דייגו הציל את היום והוא הנמר היחיד שיודע לשחות
° °•טשי•° New member 22/4/06 #20 ../images/Emo2.gif../images/Emo26.gif זה דניס לארי! הוא שיחק בסודות החיים..
D DredLox New member 23/4/06 #26 מי זה מי? דניס לירי...קומיקאי אמריקאי: I'm just a regular Joe, with a regular job... זה השיר שהוא מבצע, וגם כתב כנראה...גיל קופטש תרגם אותו לעברית : )
מי זה מי? דניס לירי...קומיקאי אמריקאי: I'm just a regular Joe, with a regular job... זה השיר שהוא מבצע, וגם כתב כנראה...גיל קופטש תרגם אותו לעברית : )
° °•טשי•° New member 22/4/06 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני עפה לישון אל תדבר עם אריק ואל תהיה מעורעאריק.
../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני עפה לישון אל תדבר עם אריק ואל תהיה מעורעאריק.