בעוד אילו מדינות נאורות בן של ראש ממשלה לוחץ לחוקק חוקים- בלא סמכות רשמית או אחרת?

דורי 1981

Active member

Harrington

Well-known member
מנהל
בכל מדינה דמוקרטית יש לוביסטים, בדרך כלל בכמויות גדולות פי כמה וכמה משיש בישראל. זכותו של כל אזרח לנסות להשפיע על הצעות החוק בישראל ובנו של ראש הממשלה לא נופל מבחינה זו מאף אזרח אחר.

אז אין לי מושג כמובן אם הדיווחים לעיל נכונים. זה לא שאתר ואללה מוכר בגלל עודף אמינות :). אבל גם אם הכל שם נכון, אין עם זה שום בעיה. גם לא עם השאלה שנשאלת כאן בכותרת.

דורי 1981

Active member
בכל מדינה דמוקרטית יש לוביסטים, בדרך כלל בכמויות גדולות פי כמה וכמה משיש בישראל. זכותו של כל אזרח לנסות להשפיע על הצעות החוק בישראל ובנו של ראש הממשלה לא נופל מבחינה זו מאף אזרח אחר.
השרץ רשום כלוביסט? כמיטב ידיעתי הוא מנהל ניו מדיה. טוב, כנראה שהשמש במיאמי מערפלת לו את המוח (אם יש בכלל).

Harrington

Well-known member
מנהל
השרץ רשום כלוביסט?
אין לי מושג מי כאן אמור להיות שרץ (זולת כמובן וכידוע מי שמכנה כך יריבים פוליטיים). אבל אין כל צורך להיות רשום כלוביסט כדי לנסות להשפיע על חקיקה. כל אדם שמרגיש מעורב בחיי האומה יכול לעשות זאת ואלפים זאת עושים, או מנסים לעשות זאת, מידי יום ביומו.
כמיטב ידיעתי הוא מנהל ניו מדיה.
כאמור, לא יודע מי מכונה כאן שרץ כך שאינני יודע למי אתה מתכוון. אבל עושה רושם שאתה מכיר את מושא כתיבתך לא רק אם אתה יודע במה הוא עוסק או רשום. אז אתה פחות צריך אותי ב'דיון' הזה.
טוב, כנראה שהשמש במיאמי מערפלת לו את המוח (אם יש בכלל).
כמובן. כי יש לו שם משפחה כזה או אחר, אז איך יתכן שיש לו מוח :).

סורי, אבל אין לי כוח היום לדיונים ברמה של גן חובה.

מיצינו.

למעלה