בעוד ה"מומחויים" של חלאות קפלן מזהירים אותנו בתשקורת השמאל מהמורדים הסורים כדי לעשות לנו שחור ורע האמת אחרת לגמרי

הפרבולה1

Well-known member
זה שהמורדים נגד אסד והחיזבאללה הם האוייבים של אויבינו לא אומר שהם לא האויבים גם שלנו , לכן צריך להשמר גם מהמורדים שיש להם מנטליות ומטרות של דעאש.

כמו שהיריבים של החמאס שזה הרשות הפלסטינית הם גם אויבים שלנו .

marabo

Well-known member
זה שהמורדים נגד אסד והחיזבאללה הם האוייבים של אויבינו לא אומר שהם לא האויבים גם שלנו , לכן צריך להשמר גם מהמורדים שיש להם מנטליות ומטרות של דעאש.

מעולם לא הייתה מלחמה בין ישראל לדעאש

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מבין שהשכלתך בתחום גדולה משלו
נו באמת. יש לך שאלה בנושא בכלל? מה ד"ר קידר כבר יכול להבין בתחום מומחיותו ומקצועו? ברור שליטל ביג ג'ו האמיתי מבין ויודע יותר ממנו. לא רואה שאלה בסוגיה בכלל.

marabo

Well-known member
נו באמת. יש לך שאלה בנושא בכלל? מה ד"ר קידר כבר יכול להבין בתחום מומחיותו ומקצועו? ברור שליטל ביג ג'ו האמיתי מבין ויודע יותר ממנו. לא רואה שאלה בסוגיה בכלל.
האמת שזו התקדמות אצלו
בדרך כלל שמאלנים מסוגו כאן בפורום ובכלל נוטים לא להקשיב ואף בכלל לא להתיחס לקיומו של מומחה הסותר דברים מאמונותיהם או מהאג'נדה.
הפעם הוא כותב שהקשיב ואז קבע שהוא מקשקש.
אומנם לא פירט במה הוא מקשקש ולמה הוא סבור שזה קשקוש אבל זה כבר באמת מעבר ליכולת ולא משהו שאפשר לדרוש.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה אתה תוקע את האף?
מצטער. שכחתי שאתה מעדיף שיתקעו לך דברים אחרים. לא בשבילי, עמך הסליחה. תצטרך להמשיך את הקטעים האלה עם החברים שלך מארגז החול.

מיצינו.

נ.ב.
שמת לב ששאלת אותי מה אני תוקע את האף כשכלל לא דיברתי אליך ואתה זה שנדחף לתת-שרשור בין גולש אחר לביני ;-)? סתם חמוד לחברים :).

The Real Big Joe

Well-known member
מצטער. שכחתי שאתה מעדיף שיתקעו לך דברים אחרים. לא בשבילי, עמך הסליחה. תצטרך להמשיך את הקטעים האלה עם החברים שלך מארגז החול.

מיצינו.

נ.ב.
שמת לב ששאלת אותי מה אני תוקע את האף כשכלל לא דיברתי אליך ואתה זה שנדחף לתת-שרשור בין גולש אחר לביני ;-)? סתם חמוד לחברים :).
:D

הפרבולה1

Well-known member
זה לא נכון

marabo

Well-known member
זה לא נכון

אני מדבר על משהו באמת משמעותי וישירות נגד המדינה ברמה של חמאס או קרוב לזה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל דעא"ש בניגוד למוסלמים אחרים מצהיר במפורש על הכוונה לרצוח כל מי שלא מוסלמי ונכון שקודם הם ירצחו את הנוצרים והיהודים (אם יש) בסוריה ורק אחר יעברו למדינות שליד כולל ישראל, אבל עדיין, הם לא מחכים לשום משיח ולשום גאולה ורוצים לרצוח את כל ה"כופרים" עכשיו.

marabo

Well-known member
אבל דעא"ש בניגוד למוסלמים אחרים מצהיר במפורש על הכוונה לרצוח כל מי שלא מוסלמי ונכון שקודם הם ירצחו את הנוצרים והיהודים (אם יש) בסוריה ורק אחר יעברו למדינות שליד כולל ישראל, אבל עדיין, הם לא מחכים לשום משיח ולשום גאולה ורוצים לרצוח את כל ה"כופרים" עכשיו.
לא כל המורדים הם דעא"ש ובכלל כשנגיע לגשר נתמודד ויתכן שנופתע.
כעת הזמן לשמוח על הצלחתם.

Harrington

Well-known member
מנהל
הם רצחניים לא פחות ממשטר אסד שמותקף על ידם. אילו הייתה להם אפשרות היו שמחים מן הסתם לחסל את העם היהודי. אבל כרגע זה לא עומד על הפרק מבחינתם. יש להם אינטרסים חשובים ודחופים יותר מבחינתם וטוב לנו שזה המצב. להשגת מטרותיהם אלו (הפלת משטר אסד וכדו'), הם מוכנים ליצור קשרים עם מדינת ישראל היהודית. כך על-פי ד"ר קידר שלדבריו שוחח איתם ועם נציגיהם על הנושא.
אולי. זה נשמע סביר לחלוטין. אבל בעת הזאת הם מעוניינים בקשרי עבודה עם מדינת ישראל ולא בטוח שזה רע לנו כל כך. השאלה אם עדיף לנו שמשטר אסד יישאר על כנו, כשאנחנו יודעים שמעבר להיותו אויב רשמי שלנו, הוא מסייע אקטיבית לאויבינו (למשל בשינוי אמל"ח לחזבאללה בלבנון ועוד). השאלה אם בכלל עדיף שלא נתערב וניתן לטבע לעשות את זה שלו, כאשר נתמודד עם מי שינצח במאבק הזה, או שעדיף לנו לסייע לאחד הצדדים כאשר בהחלט יש מצב שסיוע ישראלי ולא משנה לאיזה צד, יכריע את המערכה הפנימית בסוריה לכאן או לכאן.

למעלה