קידר חי בסרט
נכון, רק השמאלנים מחוברים למציאותקידר חי בסרט
מעולם לא הייתה מלחמה בין ישראל לדעאשזה שהמורדים נגד אסד והחיזבאללה הם האוייבים של אויבינו לא אומר שהם לא האויבים גם שלנו , לכן צריך להשמר גם מהמורדים שיש להם מנטליות ומטרות של דעאש.
כמו שהיריבים של החמאס שזה הרשות הפלסטינית הם גם אויבים שלנו .
גם לא אם קוריאה הצפונית וגם לא עם הטליבאן. זה עושה אותם לחברים שלנו? טרול טפש!מעולם לא הייתה מלחמה בין ישראל לדעאש
תקשיב לד"ר קידר ותחכים.גם לא אם קוריאה הצפונית וגם לא עם הטליבאן. זה עושה אותם לחברים שלנו? טרול טפש!
הקשבתי. הוא זה שמקשקש.תקשיב לד"ר קידר ותחכים.
אל תקשקש סתם
אני מבין שהשכלתך בתחום גדולה משלוהקשבתי. הוא זה שמקשקש.
נו באמת. יש לך שאלה בנושא בכלל? מה ד"ר קידר כבר יכול להבין בתחום מומחיותו ומקצועו? ברור שליטל ביג ג'ו האמיתי מבין ויודע יותר ממנו. לא רואה שאלה בסוגיה בכלל.אני מבין שהשכלתך בתחום גדולה משלו
האמת שזו התקדמות אצלונו באמת. יש לך שאלה בנושא בכלל? מה ד"ר קידר כבר יכול להבין בתחום מומחיותו ומקצועו? ברור שליטל ביג ג'ו האמיתי מבין ויודע יותר ממנו. לא רואה שאלה בסוגיה בכלל.
מה אתה תוקע את האף?נו באמת. יש לך שאלה בנושא בכלל? מה ד"ר קידר כבר יכול להבין בתחום מומחיותו ומקצועו? ברור שליטל ביג ג'ו האמיתי מבין ויודע יותר ממנו. לא רואה שאלה בסוגיה בכלל.
מצטער. שכחתי שאתה מעדיף שיתקעו לך דברים אחרים. לא בשבילי, עמך הסליחה. תצטרך להמשיך את הקטעים האלה עם החברים שלך מארגז החול.מה אתה תוקע את האף?
מצטער. שכחתי שאתה מעדיף שיתקעו לך דברים אחרים. לא בשבילי, עמך הסליחה. תצטרך להמשיך את הקטעים האלה עם החברים שלך מארגז החול.
מיצינו.
נ.ב.
שמת לב ששאלת אותי מה אני תוקע את האף כשכלל לא דיברתי אליך ואתה זה שנדחף לתת-שרשור בין גולש אחר לביני ? סתם חמוד לחברים .
השכלתי לא. שכלי כן. ורוב "המשכילים" בתחום חולקים עליו. לישראל עדיף שלטון יציב. כמו של אסד.אני מבין שהשכלתך בתחום גדולה משלו
זה לא נכוןמעולם לא הייתה מלחמה בין ישראל לדעאש
אני מדבר על משהו באמת משמעותי וישירות נגד המדינה ברמה של חמאס או קרוב לזה.זה לא נכון
דאעש הפציר בתומכיו לבצע פיגועים נגד יהודים באירופה ברקע המלחמה
במאמר מערכת מתוך שבועון ארגון הטרור נכתב כי בדאעש מצפים מתומכיהם לבצע עוד פיגועיםwww.kan.org.il
ה-FBI עצר איש דאעש שתכנן פיגועים על מטרות יהודיות וישראליות - בחדרי חרדים
ה-FBI הודיע בסוף השבוע על מעצרו של סעיד, גבר מיוסטון, בגין יצור חומר נפץ, והפצת תעמולה של דאעש. החשוד תכנן תוך לפוצץ אתרים הקשורים ליהודים ולישראלים בתוך ארצות הברית. סעיד הביע רצון לתקוף אנשים שהוא ראה כתומכי ישראלwww.bhol.co.il
מחבלי דאעש ניסו לבצע פיגוע במוסדות יהודים בדרום אפריקה
כלי התקשורת בדרום אפריקה מדווחים על מעצרם של ברנדון-לי וטוני-לי תולסיה, אחים בני 24, שניסו לבצע סדרת פיגועים נגד מוסדות יהודיים בדרום אפריקה. בני משפחתם ..www.kikar.co.il
אבל דעא"ש בניגוד למוסלמים אחרים מצהיר במפורש על הכוונה לרצוח כל מי שלא מוסלמי ונכון שקודם הם ירצחו את הנוצרים והיהודים (אם יש) בסוריה ורק אחר יעברו למדינות שליד כולל ישראל, אבל עדיין, הם לא מחכים לשום משיח ולשום גאולה ורוצים לרצוח את כל ה"כופרים" עכשיו.מעולם לא הייתה מלחמה בין ישראל לדעאש
לא כל המורדים הם דעא"ש ובכלל כשנגיע לגשר נתמודד ויתכן שנופתע.אבל דעא"ש בניגוד למוסלמים אחרים מצהיר במפורש על הכוונה לרצוח כל מי שלא מוסלמי ונכון שקודם הם ירצחו את הנוצרים והיהודים (אם יש) בסוריה ורק אחר יעברו למדינות שליד כולל ישראל, אבל עדיין, הם לא מחכים לשום משיח ולשום גאולה ורוצים לרצוח את כל ה"כופרים" עכשיו.
הם רצחניים לא פחות ממשטר אסד שמותקף על ידם. אילו הייתה להם אפשרות היו שמחים מן הסתם לחסל את העם היהודי. אבל כרגע זה לא עומד על הפרק מבחינתם. יש להם אינטרסים חשובים ודחופים יותר מבחינתם וטוב לנו שזה המצב. להשגת מטרותיהם אלו (הפלת משטר אסד וכדו'), הם מוכנים ליצור קשרים עם מדינת ישראל היהודית. כך על-פי ד"ר קידר שלדבריו שוחח איתם ועם נציגיהם על הנושא.זה שהמורדים נגד אסד והחיזבאללה הם האוייבים של אויבינו לא אומר שהם לא האויבים גם שלנו , לכן צריך להשמר גם מהמורדים שיש להם מנטליות ומטרות של דעאש.
אולי. זה נשמע סביר לחלוטין. אבל בעת הזאת הם מעוניינים בקשרי עבודה עם מדינת ישראל ולא בטוח שזה רע לנו כל כך. השאלה אם עדיף לנו שמשטר אסד יישאר על כנו, כשאנחנו יודעים שמעבר להיותו אויב רשמי שלנו, הוא מסייע אקטיבית לאויבינו (למשל בשינוי אמל"ח לחזבאללה בלבנון ועוד). השאלה אם בכלל עדיף שלא נתערב וניתן לטבע לעשות את זה שלו, כאשר נתמודד עם מי שינצח במאבק הזה, או שעדיף לנו לסייע לאחד הצדדים כאשר בהחלט יש מצב שסיוע ישראלי ולא משנה לאיזה צד, יכריע את המערכה הפנימית בסוריה לכאן או לכאן.כמו שהיריבים של החמאס שזה הרשות הפלסטינית הם גם אויבים שלנו .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.