בעוד חודשיים - לוחמת מן המנין

TaLoLaaaA

New member
בעוד חודשיים - לוחמת מן המנין ../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה... הזמן כל כך טס לו...
(אמור להיות מטוס...אבל לא נורא). אני זוכרת את הטקס והמסיבת סיום והבגרות האחרונה...כאילו זה היה אתמול... את היום ה1 שלי בחטיבה... את היום ה1 שלי בתיכון... טוב כשחושבים על זה זה לא היה לפני כל כך הרבה זמן, לפני 3 שנים ולפני 6 שנים, אבל במחשבה שניה, 6 שנים מתוך 18 שנה זה יותר מרבע חיים
מפיחד לחשוב על זה ככה... בכל אופן, אני רוצה לשתף אותכם בהתלבטות שיש לי...
אני עוד חודשיים עומדת להתגייס לשורות צבא ההגנה לישראל ולזכות להיות לוחמת מן המנין...כן...כן...ממש לוחמת בפלוגה מעורבת של לוחמים ולוחמות...
בעקרון אני יכולה להגיד לכם שעשיתי דרך ארוכהההההה מאוד כדי להגיע ולהתקבל לתפקיד הזה...זה ההיה מסלול איטי
ומפרך, אבל בסופו של דבר קיבלתי את מה שרציתי בתור מורעלת וחדורת כל כך אידיאולוגיה... וזאת דרכי לתרום למדינה היפיפיה שלנו... עד כאן הכל טוב ויפה
עכשיו מגיע הקטע הקצת מסובך...לא הרבה אמהות ואבות "זכו" (?) לדאוג ימים ולילות לבנותיהן המשרתות בשטחים בתור לוחמות...למען האמת המסלול הזה לבנות פתוח ר´ שנה ככה שבאמת מעט מאוד הורים "זכו" לזה. ההורים שלי מעולם לא חיזקו אותי ברצון שלי ללכת לקרבי ולהיות לוחמת...
וזה גם די ברור לי...כשאני חושבת מה יעבור עליהם בלילות אני ממש...ממש יעבור עליהם אותה הרגשה שיש לאותה אמה או אותה אב שבנו לוחם... עכשיו...ברור לי שאני לא מוותרת על התפקיד הזה
! אבל השאלה היא איך אני יכולה אולי בכל זאת לגרום להם להגיד לי מילה טובה בנושא או משהו...כי ללכת לשם בהרגשה שההורים שלך לא רוצים שתהיה שם זה קצת עושה רע על הלב... מעבר לזה - איך אני יכולה לעזור להם להתמודד יותר טוב עם המצב
אני יודעת שזה לא ממש קשור לפורום הזה...אבל אני סומכת על דעתכם ובמיוחד בגלל שיש פה הרבה אמהות שאולי יוכלו לעזור לי מהשקפת אולם שלהם כהורים. חוצמיזה...לא הייתי פה הרבה זמן...לקחתי לעצמי קצת חופש לניקוי ראש לכמה ימים...זה עוזר...תאמינו לי. שולחת לכם המוןןןןןןןןןןןןן
והרבה
(במיוחד למיכל בר
) ממני ש
מאוד.

TaLoLaaaA

New member
אהמ...אין אף אחד שיכול לעזור???

אהמ...במכתב הקודם ביקשתי עצות או תגובות ועזרה בעיקר מכיוון ההורים. למה אף אחד לא מגיב
?

noor נור

New member
טלולה= לי אישית קשה היה להגיב

כי אני די מבינה את הורייך. מבחינתי- הצבא???דבר מפחיד ביותר לשלוח לשם ילדים ובמיוחד בימים נוראיים אלה. פטריוטיזם?כבר עבר מהעולם.מעבר לזה- לגבי הורייך? אי אפשר לבוא מהצד ולהמליץ. אני רק מאחלת לך שבכל מקרה יתמכו בך בכל דרכייך, כי זה הדבר החשוב ביותר שהורים צריכים לעשות!ילדי אמנם קטנים, ויש הרבה פעמים שילדי מתעקשים על משהו מסויים שאיני מסכימה איתם, אך הוא לא ממש עקרוני לי, ואני תומכת ונותנת את ברכת הדרך, בתקווה שיגיעו למסקנות בעצמם. כשהדבר הוא מאד עקרוני? זה קשה, למרות שמוכרחה להגיד שגם שם הייתי- והשלמתי עם הידיעה ש"רצונו של האדם-כבודו" ותמכתי בידיים מחבקות!!! מקווה שתלכי לדרכך בהשלמה, בשמחה ובאושר. שבת שלום.

מיכל@בר

New member
גם לי קשה היה להגיב, וחלילה לך

לחשוב שהיתה כאן התעלמות או משהו דומה. קשה שלא לדאוג, קשה לחסום את דרכך, כי ימים קשים אלה.. מבינה את הרצון שלך, מבינה את הפחד של הוריך, איך לא?

למעלה