בעוד יומיים מתחילה עונת האולסטאר של הישרדות אוסטרליה

סטילהוק

New member
בעוד יומיים מתחילה עונת האולסטאר של הישרדות אוסטרליה

בעוד יומיים בדיוק מתחילה עונת האולסטאר של הישרדות אוסטרליה, שתכלול את 24 מתמודדי העבר וביניהם גם שני זוכי עבר, הבאים:

אהרון 'אק' קנייט (עונה 2)
אבי הולמס (עונה 4)
ברוק ג'ווט (עונה 1)
דייזי ריצ'רדסון (עונה 4)
דייויד ג'נאט (עונה 4)
פליסיטי "פליק" איגינטון (עונה 1)
הארי הילס (עונה 4)
הנרי ניקולסון (עונה 2)
ג'אקי פטרסון (עונה 2)
ג'ריקו מלבונגה (זוכה עונה 2)
ג'ון איסטו (עונה 4)
לי קרסלדיין (עונה 1)
לוקי גילברט (עונה 2)
לידיה לסילה (עונה 3)
מאט רוג'רס (עונה 3)
מארק 'טרזן' הרלאר (עונה 2)
מישל דוגן (עונה 2)
מואנה הופ (עונה 3)
ניק אידנסה (עונה 1)
פיבי טימינס (עונה 1)
שיין גולד (זוכת עונה 3)
קומברנס שארן (עונה 3)
שוני פיירפקס (עונה 3)
זאק קוזירסקי (עונה 3)

פרק הבכורה של עונת האולסטארס של הישרדות האוסטרלית יעלה לשידור ברשת 10 האוסטרלית ביום שני, 3 בפברואר, עונת האולסטארס תכלול פייבוריטים, אנדרדוגים, נבלים, גיבורים ושחקנים ערמומיים ואסטרטגים, כולל שני זוכי עבר שחוזרים אל הג'ונגלים של פיג'יאן לעונה התחרותית והקשה ביותר של הישרדות האוסטרלית עד כה. במקביל לשידור העונה, השורד האוסטרלי לשעבר שהשתתף כבר בשתי עונות, לוק טוקי, ינחה פודקאסט מיוחד אונליין שיסקר באופן רשמי את כל פרקי עונת האולסטארס. כמו כן, עונה רגילה של תוכנית הריאליטי המצליחה הישרדות האוסטרלית תעלה לשידור במהלך הקיץ.​

noamlah

New member
כבר היה בצהריים

בניגוד לארהב שאחרינו בזמן
אוסטרליה בערך 10 שעות לפנינו
ב12 בצהריים כבר היו בויקיפדיה תוצאות של הפרק

סטילהוק

New member
צודק, התבלבלתי בזמנים עם ארה"ב. אבל עכשיו צפיתי בפרק.

אגב, היום ומחר יש עוד שני פרקים. כנראה שעונת האולסטארס משודרת 3 פעמים בשבוע בימים ב,ג ו-ד. מה שאומר שפרק 6 שלה ישודר באותו יום שהישרדות 40 האמריקאית תתחיל.

noamlah

New member
AUSTRALIAN SURVIVOR S07E01

שיין מתוקה ממש אבל לא באמת היה לה סיכוי
לא רק ששמו אותה בשבט שבו היא הכי מבוגרת, לא רק שהייתה מנצחת יחידה
אלא בנוסף לכל שמו אותה בשבט עם לידיה ששיין ארגנה עליה בליינדסייד ועם שוני שנדפקה בגללה בפיינל 4 שהשתיים האלו הגיעו מראש מוכנות להדיח אותה
היא הייתה מאוד ברורה בחיפוש אליל החסינות אבל לא יכול ממש להאשים אותה כי זה היה הסיכוי היחידי שלה, מה שכן, יפה שלקחה את ההדחה באופן ספורטיבי

הנרי מלא דיבורים ומשחק בשביל הטלוויזיה, בשביל מה להגיד למאט על הרמז, למה זה יתרום?

מאט משחק טוב בינתיים אבל יש בו משהו שאני פשוט לא אוהב, כמו בעונה הקודמת

מאוד אוהב את הארי ומאחל לו להתקדם טוב במשחק ושיצליח להסית את המטרה ממנו
ולניק אני גם צופה עתיד טוב, נראה שהוא למד לא להתבלט על ההתחלה והמשפט שלו בטרייבל קונסיל היה מאוד חכם

בדרך כלל לא מתייחס למשימות חסינות אבל ההופעה של לי הייתה פשוט עלובה, איי קיי כיסח אותו שם ולי הוא זה שאמור להיות האתלטי, נראה שפשוט לא אכפת לו
וגם מה זה הקול הסתמי הזה שלו למישל?
שיעוף מהר בבקשה

סטילהוק

New member
אחרי שני הפרקים הראשונים של העונה מדובר בעונה מעולה

אחרי שני הפרקים הראשונים של עונת האולסטארס אין ספק שמדובר בעונה מעולה שהתחילה לגמרי ברגל ימין, בתקווה שגם תישאר כזו. שתי מועצות שבט של שני השבטים הוכיחו ששני השבטים חושבים נכון ומשחקים נכון. הבחירה של השבטים להדיח תחילה את הזוכים בחירה נכונה בהחלט. וראינו עד כמה שניהם מסוכנים ולמה הם זכו בעונותיהם. אך זה גם הסיכון שלוקחים על עצמם הזוכים שחוזרים לשחק שוב כשכולם כבר מכירים אותם ויודעים את כל הטריקים, השטיקים וההצגות שלהם (איך אמר דייויד על ג'ריקו? זה היה זהב) ובעונה רגילה זה אכן עבד לו, אך לא בעונת אולסטארס שכולם בה שחקנים חוזרים שמכירים את המשחק וגם צפו בעונות קודמות.

ושוני
, פשוט מלכה
והפספוס הכי גדול מבחינתי לפחות של העונה השלישית במתכונת החדשה של הישרדות האוסטרלית, איך אני שמח שהיא חזרה, וכבר עובדת נכון, ויוצרת ברית משולשת סודית עם הארי וניק, שני התחמנים האסטרטגים של המשחק כמוה. שלא לדבר על כמה שהיא יפה, מתוקה ומצחיקה (איך היא אמרה כשהעמידה את שיין להדחה? הענקתי לך כבר חצי מיליון דולר, אני חושבת שזה יותר מהוגן, לא מתכוונת להעניק לך עוד חצי
), אך יחד עם זאת גם ערמומית ומסוכנת.

noamlah

New member
פרק 2

מעולה!!!
המון מעודף הזמן שיש בגרסה האוסטרלית הולך על האתגרים ולמרבה הפלא אני אוהב את זה, בגרסה האמריקאית זה עובר כלכך מהר שכבר שכחתי מהאתגרים, בטח בלהעריך את מי שטוב בהם
דייזי הייתה מעולה באתגר הפרס והפתיעה אותי מאוד
אתגר החסינות עם החביות גם היה מאוד מרשים
ואני מאוד אוהב את הטוויסט של הדילמה שמוסיף המון למשחק וליצירת הבריתות

נראה שלכולם יש רוח קרב גם באתגרים וגם משחקית ואסטרטגית
טוב, לכולם חוץ ממואנה שמאכזבת אותי
הבחורה בת 30, למה היא צריכה להציג עייפות כמו של סבתא זקנה
במועצה נראה שממש לא רוצה להיות שם ופשוט רצתה לגמור עם זה
מקווה שתתאשת

ג'ריקו גאון וכמעט הציל את עצמו, זה ממש לא מובן מאליו שהוא לא עלה כבחירה ראשונה, קצת חבל לי עליו אבל כבר הייתה לו את ההזדמנות שלו ומבחינת המכלול כברית הרבה יותר העדפתי את הברית של אייקיי ודיוויד שאני חייב להגיד שממש מפתיע לטובה בינתיים
יאללה, מחכה למחר

סטילהוק

New member

כן, האתגרים ובעיקר הקבוצתיים בגרסה האוסטרלית הרבה יותר גדולים ומורכבים, ואני אוהב אתגרים כמה שיותר בומבסטיים ומורכבים, מה שלצערי כמעט ואין יותר בגרסה האמריקאית.

אגב, זה ממש מוזר שדייויד וחבריו הצליחו להדליק אש מחיכוך של שני מקלות עץ בלילה קר. הייתי מבין אם הם היו מצליחים להדליק אש בכזו שיטה בבוקר כשהשמש זורחת, אבל בלילה? אבל הם לא צודקים שזו פעם ראשונה בהישרדות שמדליקים אש ללא אבן אש. ז'נט בעונה האחרונה של הגרסה האמריקאית הדליקה אש ללא אבן אש ונדמה לי שגם ג'ו הצליח לעשות זאת בעונות קודמות.

noamlah

New member
הם אמרו באוסטרליה

אני חושב שמלבד הארי ועוד כמה בודדים אנשים שם לא מכירים את הגרסה האמריקאית, בעיקר אלו שלוהקו על תקן אלופים מפורסמים ונקראו לתכנית מראש
כמו שהרבה מהם לא הכירו את ראסל כשהשתתף בעונה חמש

סטילהוק

New member

הם דווקא כן הכירו את ראסל, ועובדה שלא הלך לו איתם והוא הודח כשהוא עונד את פסלון החסינות על צוארו.

ועדיין לא ברור לי איך הם הצליחו להדליק אש מחיכוך של שני מקלות עץ בלילה. זה בהחלט תקדים בהישרדות בכלל.

סטילהוק

New member
פרק 3

נראה שהבנות בברית השביעייה הצהובה כל כך מסונוורות מדייויד שכבר הספיקו לשכוח איזה נחש הוא. לא מובן איך לברוק לא נדלקה נורה אדומה כשמאט שיחק את פסלון החסינות שלו על ז'אקי, הרי לא היה לו שום דרך לדעת שהיא המטרה, אלא אם כן קיבל מידע מתוך ברית השביעייה. במצב כזה הראשון שצריך לחשוד בו זה דייויד, שכבר הוכיח איזה נחש הוא בעונה האחרונה ששיחק. ברוק עשתה טעות גדולה ששיחקה את פסלון החסינות שלה על דייויד, גם בזבזה אליל על פארש וגם לא הצילה את דייזי.

אך דווקא מה שיותר גרוע בעיניי, למרות שההפקה מנסה להוציא את זה כמהלך גאוני של דייויד, זה שדייויד יורה בנגמ"ש, ובכך נותן יותר מדי כוח למאט "הסנדק" מעונה 3, שברגע הראשון שיוכל יתקע סכין בגבו. ומילא אם זה היה משנה את מצב הקבוצות בשבט, אך ההדחה של דייזי שכבר צריכה להתחיל לעורר שאלות בתוך הברית של דייויד, שכנראה יעלו בסופו של דבר על כך שדייויד הוא הסוס הטרויאני אצלהם בברית עדיין השאירה אותם הרוב (6), מול ברית החמישה של מאט.

מה שעוד מטריד זה שהנרי מהשבט השני משתף אף הוא פעולה עם הסנדק, מה שמעניק לסנדק כוח גדול מדי, וכולנו זוכרים כמה מסוכן הוא היה בעונה 3 כשהיה לו כוח. ולכן אני במקום הנרי ודייויד הייתי נזהר מאוד שלא לחזק את הסנדק יותר מדי, כי בסוף זה עוד יחזור אליהם כמו בומרנג.

מה שאהבתי זה שהשבט הירוק שבו נמצאים המתמודדים והמתמודדות היותר אהובים עלי ממשיך לנצח גם במשימות הפרס וגם במשימות החסינות, מה שמעניק להם בינתיים יתרון מספרי על השבט הצהוב.

noamlah

New member

דיוויד אדיוט
פרק הבא אם הצהובים מפסידים (ודייזי לפחות משני הפרקים האחרונים נראתה ככוח פיזי משמעותי באתגרים אז סיכוי רב שיפסידו)
מה הוא בדיוק חושב שהרביעייה שעדיין במיעוט תעשה?
תוך שניה יזרקו את השם שלו בשביל להציל את עצמם

גם לא הבנתי את הקטע של "הנקמה בדייזי", סתם סיפור בשביל ליצור לעצמו דמות טלוויזיונית
הרי הוא ודייזי היו בשני צדדים נפרדים ובמועצה שהודח הוא ולוק הצביעו לה
מה הוא בדיוק רוצה?
שינקום באבבי כשיגיע למיזוג כי היא אכן מאלו שפנו נגדו ובינתיים שישב בשקט
הכל בשביל השואו וזה כלכך מעצבן אותי

נקווה שאיי קיי והבנות ייפטרו ממנו כבר פרק הבא כי אם זה ימשיך כך הוא יעשה לי כאב ראש נוראי

אחרי שצפיתי בשלושת הפרקים

אהבתי אתגרים בעונה הזאת מאוד תחרותים המתמודדים
בשבט הירוק אהבתי את ברית של ניק הארי ושוני מאוד חכמים
בשבט הצהוב אהבתי את ברית של א.ק דיוידי
אחרי הפרק 3 דיודי יצא הכי טוב גם שרף את פסלון של ברוק וגם הדיח את דייזי בבלינסד ונקם בה על הדחה שלו בעונה הקודם שהדיחו אותו בבלינסייד
ועדיין הוא משחק חזק מדי לטעמי ושוב יהיה מטרה גדולה על גב שלו

למעלה