בעוד כחצי שעה...

shelly17gedera

New member
בעוד כחצי שעה...

נזכיר את פטירתו של אסף פדר ז"ל, שנפטר במחנה קיץ שעבר, אני יודעת שאולי הרבה מכם לא הכירו אותו, אבל הוא היה בנאדם מדהים, ולכן חשוב לציין ולהזכיר זאת גם בפניי החניכים. לבוגרים יועברו פעולות במחנה הקיץ לזכרו. 11.07.05- אסף,לעולם לא נשכח. יהי זכרו ברוך.

SoulDancer

New member
../images/Emo16.gif התאריך הלועזי..

האזכרה, הייתה ביום חמישי ה6.7... יהי זכרו ברוך

אסף פדר..ז"ל

אני לא מאמין שככה עברה שנה! כל כך מהר הסניף שלנו היינו עם הסניף שלו במחנה של שנה שעברה אני זוכר כמה שבכיתי הכרתי אותו יומיים בקושי דיברנו אבל.. אני זוכר שאני וחניך ה' בכינו כמו מטורפים נכנסתי להודעה של הבעוד חצי שעה.. ראיתי את השם הגוף שלי עד עכשיו עם צמרמורות וקצת דמעוות בעיינים.. אסף אנחנו נזכור אותך תמיד!

=\אספי

דבר ראשון...לוסט אין הולילנד... אתה מסניף ב"ש?או דימונה? אני מראשל"צ מערב... אסף פדר! יואאווו הוא היה כזה חמוד.. עצוב להגיד היה... העולם לקוח את הטובים.. מה לעשות... נזכור ולא נשכח..לעולם

idanshaf2

New member
לצערי..

לצערי לא יצא לי להכיר את אסף אישית. אולם בתור האדם שלמעשה החליף אותו יצא לי לשמוע עליו רבות. גם לאורך השנה בעבודה עם הבוגרים ניתן לראות את הרושם שהוא השאיר בהם ואת הדברים שהוא לימד אותם. אני רוצה לציין שהתנועה עושה מאמצים רבים להמשיך את דרכו של אסף. מחנה הקיץ הוא על שמו וישאר כך תמיד. לאורך כל ההכנות למחנה ובמחנה עצמו דברים נעשים ברוח הערכים שהוא האמין בהם. אתם מוזמנים להיכנס לפינת ההנצחה לזכר אסף (בצד שמאל של הדף)..

כבר שנה..

לא יאמן שעברה כבר שנה אספי.. היית אדם מדהים. אני אוהבת ומתגעגעת. יהי זכרו ברוך so i wont give up,no, i wont break down sooner than its seems life turns around, and i will be storng even if it all goes wrong, when im standing in the dark i'll still belive, SOMEONES WATCHING OVER ME...

למעלה