בעוד כמה ימים נגמר החופש!

שלוקמן

New member
בעוד כמה ימים נגמר החופש! ../images/Emo133.gif

איזה בסה נכון. ומתחילים שוב ללמוד גם ככה עבר מהר החופש. טוב אז בוא נעשה כזה דבר כל אחד יספר בקצרה מה הוא הספיק לעשות בחופש ומה הוא רצה ולא הספיק. אני מתחיל!!!
טוב אני הספקתי בחופש ללמוד והמון כן, כן לעשות סדר פסח אם בני דודים. לעשות טיול אופניים מרשים בנחל ציפורי מומלץ. מאחורי קיבוץ רמת יוחנן. מה שלא הספקתי: להנות מהים וכנראה אני לא יספיק, לבלות בקניון ביום קניות מטורף!!!
לנסוע ללונה פארק ת"א כן תכננתי
וכמובן במבומלה לא נסעתי כי אני פרש בעעע
טוב אכשו תורכם....

איוו../images/Emo118.gif

החופש בורח
הספקתי ללמוד למתמטיקה.. זה המקצוע היחיד o_O ניקינו את הבית לחג לאכול הרבה
להכיר חטיפים כשרים לפסח 0_0 ולהשתעמם, לראות הרבה טלויזיה, להישאר עד הבוקר.. דברים טיפשיים, חבל על החופש
הוא לא נוצל עד הסוף

../images/Emo221.gif כמעט ולא הספקתי כלום

חוץ מלא להיות בבית. למדתי למתמטיקה ולהיסטוריה. חגגתי את ליל הסדר לבד עם פיצה וודקה
הלכתי לכנס אנימהוליק הכרתי הרבה אנשים חדשים ופגשתי את אלו שאני מדברת איתם כבר יותר משנה. נסעתי פעמיים לתל אביב נסעתי לאבא- והיה דווקא נחמד וזהו עכשיו אני צריכה לסיים את שאר המקצועות
ויש לי עוד נסיע מחר לחברה. ולא בדיוק יש לי מושג מתי חוזרים לבצפר

zigmond 69

New member
ובכן...

היה לי חופש ממש כיף עד עכשיו: -הייתי בכל כנס אפשרי... -פגשתי את החברה הנוכחית שלי... -ראיתי חברים שלא ראיתי כבר מלא זמן! -לא למדתי לכלום,ואני מתחיל עכשיו. -קיצר,היה כיף,ועשיתי בדיוק כל מה שרציתי לעשות...

Ziga

New member
כל מני. כנסים, מפגש, סמינרים,

אבל הכי חושב ככל הנראה היה סמינר ההגשמה. יש לנו גרעין~ (ווהו.)

Ziga

New member
גרעין עמל, למען האמת.

סיפור מעניין משהו על השם 'חפץ': כשאנחנו חשבנו על שמות לגרעין, היו לנו מן הסתם המון המון וויכוחים, אבל בסוף הגענו לארבעה שמות - 'עמל', 'כדורבנות', 'מתפשט' ו'חפץ'. בסוף נשארנו רק עם 'עמל' ו'חפץ', ו'עמל' ניצח רק במספר קולות. זה כנראה צירוף מקרים, או משהו כזה, שלאחר מכן גרעין 'חפץ' החליט על השם הזה. כי אני באמת בספק אם הם היו בוחרים בו אם ידעו שאנחנו חשבנו עליו גם, ומאוד ברצינות. (נו, טוב, אז זה לא מעניין. ניחא.) מה הקשר שלך לגרעין חפץ?

thorondor

New member
חברת קאסט שלי נמצאת בגרעין הזה

והייתה בסמינר. אולי פגשת אותה - ג'ינג'ית יפה בשם מאשה.

Ziga

New member
יכול להיות שיש לי מושג מי זאת.

יש סיכוי שזו זו שישבתי לידה בנסיעה חזרה, מאחר ונסעתי ישר לכנס, במקום לחזור הביתה. למרות שאין לי מושג מה היה שמה, ולזכור אם היה הייתה ג'ינג'ית זה יותר מדי בשבילי. =X

noname202

New member
נממ..נמ...

- כנס פרחי משצ"ים של יומיים
- חזרות לטקס השואה העירוני - טיול אתגר [בצופים] שחזרתי ממנו לפני כמה שעות
מתכננת.. - מפגש פורום - עוד חזרות - לעשות ש.ב. [טוב שאני נזכרת
] כן, די מבוזבז

למעלה