בעוד כמה שעות יש...

The Bitter End

New member
בעוד כמה שעות יש...

יומולדת ליעלי!!!
וואו, מאיפה להתחיל, יעלי, את הבן אדם הכי מדהים שזכיתי להכיר השנה
, את פשוט מקסימה
. את יודעת בדיוק איך אני מרגישה, ואת יודעת בדיוק מה לומר, יש לך את הלב הכי רחב בעולם, ואת האישיות הכי שובה שיש, את כנה ואת חברותית ואת עדינה ובכל זאת חזקה ותומכת, ואת יפה, ואת כל כך כל כך מפרגנת, את מצחיקה אותי כל פעם מחדש[
] ומעלה בי המון המון חיוכים, את הדודה[ד] הכי שווה שיש, ואין מה לומר, יש לך כישרון צילום שעוד ישתלט על העולם[כן, ברצינות] במילים אחרות, את פשוט נפלאה! ואני כל כך אוהבת אותך
אז תמשיכי להיות מי שאת, כמו שאת אף פעם אל תפסיקי לחייך, ואל תשכחי שתמיד יש לך אותי אם תצטרכי, את יודעת שאני תמיד במרחק שיחה, בכל אופן, אני מאחלת לך את היומולדת הכי טוב ושמח שרק יכול להיות, וזהו, נגמרו לי המילים, אז רק מזל טוב ועד 120

ToryMaster

New member
טוב אז אני רוצה לישון

אז יעלי, מאמאלה של אימא. כמה זמן אני מכירה אותך? שלוש שנים? זה נראה כמו כל כך הרבה זמן, וזה מהמם לחשוב על כל הזמן שעבר, ועל כמה ששתינו השתנינו. זוכרת? "אל תשקרי לי, תשקרי מצידי לכולם, אל תשקרי לי", הבטחת שלא תשקרי, והבטחתי גם אני, וזה נשאר. הדרך היחידה לתאר את היעל שהכרתי היא לקרוא לה סמרטוט, סמרטוט מוכשר שכותב נהדר, אבל סמרטוט. ואני זוכרת את הלילות והימים שהיינו יושבות ומדברות ומכריחות אחת את השניה להמשיך ולמשוך הלאה ולא לוותר למרות שקשה, וזו מהות הקשר בינינו, אני חושבת. את מיוחדת, ואת מקסימה, וזו זכות בשבילי לראות כמה ממני יש בך, וכמה ממך יש בי, כאילו אנחנו באמת חולקות גנים [מה את יודעת, לאלוהים דריכם נסתרות
], וזו מתנה לחזות בך הופכת לאישה, וללמוד לדבר איתך על נושאים חדשים, ולחלוק איתך שלב כל כך חשוב בחיים שלך. [וגיל 18 זה לא באמת מיוחד, אל תאמיני לאף אחד]. אני אוהבת אותך בובי, הכי מלא שיש.

שירלי317

New member
יעליייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני רציתי לפתוח אבל מכוון שאני נטולת מקלדת אני אקצר פה ואמשיך בטלפון עוד רגע את נהדרת אני אוהבת אותך המון מזל טוב וחיוכים וזה מה שחשוב תמשיכי לשמח את כולם עם היותך את עצמך ורק תהי מאושרת למרות ובגלל הכל ואת השאר אני אמשיך בטלפון אבל שתדעי לך שלמרות שאנחנו מכירות רק בקושי שנה את חלק ממני ולא הייתי מוותרת עליך בחיים

shirli0811

New member
מזל טוב ((:)

הרבה אושר, עושר, יושר וכושר בריאות והצלחה, חיוכים ושמחה (:) באמת הרבה הרבה הרבה מזל טוב.. שתצליחי בלימודים תתקדמי ברכיבה ובכול מה שרק תרצי.. (:)

יעללללל ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

עוד לא פגשתי אותך במציאות, אבל אני יודעת שאת מדהימה. המון המון מזל טוב
טרליון אושר
שפע הצלחה
המון עושר
אינסוף בריאות
תדבקי תמיד ביושר
ואל תשכחי לשמור על כושר
תמשיכי לפרגן
ולצלם כל כך טוב
תהני עם לולה
ובהמשך החיים וכמובן כמובן
תחיי עד מתי שתרצי, ותזכרי להנות מהחיים
והעולם הוא במה, ואנחנו השחקנים
(איזה סיום יפהפה נכון
)
אוהבת אותך, למרות שעוד לא פגשתי שיר

Vintage Queen

New member
יעלושש../images/Emo99.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון המון המון המון המוןך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןןן
מ-ז-ל ט-ו-ב
עד 120
, שתמשיכי להיות ילדה מדהימה
וצלמת מוכשרתתת
ושהכל יבוא לך בקלות

../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo77.gif

מזל טוב !@, אנחנו לא מכירות אבל זה תמיד כיף לקבל מזל טוב ביומולדת שלך :p אז הרבה מזל טוב :]] חיחיחי, ואני קארין, :)

SNTQ

New member
ילדה גדולה שלי!../images/Emo65.gif

יעליק
, 18 לא בא כל יום אבל בכל זאת אני אכתוב לך פה ברכה קצרה (וקיצ'ית כרגיל
) כי את המלאה תקבלי בקרוב
.. אז בובה,שיהיה בהמון המון המון המון המון המון מזל טוב
יומולדת מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
שלם!
ועד 120 (+)
בריאות,אושר,אהבה והמון הצלחה בכל מה שתפני אליו בהמשך,
שתמשיכי ורק תפתחי את כישרון הצילום שלך (עוד ישמעו עלייך הרבה
),
והכי חשוב הוא שלעולם לא תפסיקי ללכת בעקבות החלומות שלך..
אוהבת מלאנטלפים ומתגעגעת המון המון המון..

horse 1212

New member
יעל../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif.

המון מזל טוב!
הרבה אושר,ובריאות
. בצלחה בלימודים,ובכל זה
. תמשיכי לרכב ולהצליח,ותמשיכי להיות צלמת כ"כ מוכשרת
. יש לי תמונה שלך(ואת אפילו לא יודעת
)אבל אני לא אעלה כי אולי את לא מרשה.

Maytav1

New member
יעלייי המון מזל טוב!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יומולדת שמח =)) המון בהצלחה בהכל... עד 120 :) אוהבת המון!

ווינגז

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo13.gif

יעלי וללי, אני אוהבת אתכן ממש, ותודה על הכל.

אומגאש, אומגאש!

למי יש יומולדת אם לא ליעליק שלי? אההההההההההההההההההההההההההה את חוקית! את חוקית! את חוקית! הלוואי שתשארי לתמיד, תמיד, תמיד מי שאת; הבנאדם הכי טוב, אוהב, חמוד ומדהים שאני מכירה! יש לך את העיצות הכי נכונות בעולם, את תמיד יודעת מה לומר ואיך לנחם כשצריך. תמיד חשבתי שאת בנאדם מדהים, בערך מהרגע שיצא לי להכיר אותך, אבל ככל שהזמן עובר [ויוצא לנו אפילו להפגש יותר פעמים
], אני מבינה שאת מסתירה עוד מדהימות בתוכך, שיוצאת החוצה לאט לאט [איפה את מסתירה אותה?
]. לא אכפת לי מה את חושבת על עצמך, כמה את מעריכה את עצמך ואת היכולות שלך או כמה את בטוחה שלא אוהבים אותך, את טועה, כי אני חושבת שלא יכול להיות בנאדם כמוך, שלא יאהבו אותו. אין פעם שלא פגשתי אותך ולא נהניתי, לא זכרתי בתור משהו חיובי, טוב וכיפי, פשוט כי את יעל. וזה מה שאני רוצה שתשארי, יעל, יעליק, הצומי הקטנה!
ואני אוהבת אותך, כל כך כל כך הרבה.

למעלה