בעוד כרבע שעה (שמונה ושש דקות)

XUXA141

New member
בעוד כרבע שעה (שמונה ושש דקות)

בYES 1 - "סטרטר לאהבה" - עם דיוויד טננט.

XUXA141

New member
ומיד אחרי זה, באותו ערוץ

"שאלת פתיחה" עם קתרין טייט.

רייvבלה

New member
איזה תרגום גרוע לשם של הסרט הזה

אגב לא אהבתי את הסרט הזה במיוחד מישהו ראה את secret smile גם בכיכובו של טננט?

XUXA141

New member
כן, סרט נחמד. צפוי בסוף.

כמובן שדיוויד גאון בכך שבהתחלה הוא מקסים (ומשכיב את הבחורה בדיוק בשלוש דקות ושלושים ושבע שניות מרגע ההתחלה של הסרט), ואחר כך יוצר אווירה מפחידה סביבו, אם כי מי שניחש את סוף הסרט, יכול לראות בו רובד נוסף, לקראת הסיום. מצורפת תמונה, ממש ללקק את האצבעות...

XUXA141

New member
ואגב סרטים של דיוויד.

רוב הסרטים שלו ישנים יחסית, חלקם מוצלחים וחלקם לא. הכי מוצלח לדעתי זה "רקוברי" שבו הוא משחק פגוע מוח שעובר שיקום וכל מה שקורה לו עם המשפחה שלו. משחק מצוין (אם כי יש לו זקן איום ונורא), כולל הופעת עירום אחורי מרשים. סרטים אחרים שאני לא זוכרת את שמם - והם לא היו מרשימים במיוחד, הם שני סרטים קצרים - משהו כמו עשר דקות כל אחד, באחד מהם הוא משחק שוטר תנועה שרודף אחרי בחורה ששכחה דגים באקווריום באוטובוס, ובשני הוא בחור צעיר שהחברה שלו מבינה אותו לא נכון וחושבת שהוא הציע לה נישואים, מה שיוצר רצף של טעויות. כמובן שההופעה הכי מדהימה שלו היא כמובן ב"קזנובה".

Tristana

New member
הסרט היחיד שלו שראיתי זה...

... "הארי פוטר וגביע האש". למעשה, קראוץ' ג'וניור והדוקטור הם שני התפקידים היחידים שלו שראיתי....

XUXA141

New member
לא בעיה למצוא סרטים נוספים.

פשוט להכנס לפילמוגרפיה שלו, להעתיק את השמות ולערוך חיפוש קצר ביוטיוב או במקומות מתאימים אחרים. הרוב המוחלט ניתן למציאה בקלות.

Tristana

New member
זה נכון...

הענין הוא שזה פשוט לא הכי מעניין אותי... אולי בגלל שאני לא אוהבת קולנוע בריטי באותה רמה שאני אוהבת את הסדרות שלהם... או אולי כי הוא לא מרתק אותי כשחקן... נגיד את רואה סרט או סידרה, ויש שם שחקן ש - קשה להסביר את זה - אבל גורם לך להרגיש משהו, לא ממש משנה מה, ואת פשוט חייבת לראות אותו בתפקיד נוסף ואז מתחיל כל הבלגן עם IMDB ו-YouTube ו"בלוקבאסטר"... דיוויד טננט לא מעורר את ההרגשה הזאת אצלי... נכון, אני מאוד נהנית מהסידרה ואת הדוקטור שלו אהבתי יותר מאשר את של אקלסטון, אבל that's it....

רייvבלה

New member
הסרט הזה הפחיד אותי לאלללההה

לקח לי קצת זמן וכמה פרקים של הדוקטור כדי להתחיל לחבב את טננט מחדש..

rose who

New member
אני אותו הדבר

בהתחלה רציתי לשחוט אותם אבל היום רואים שהוא יותר טוב

למעלה