בעוד כשעה אצא לטיול טבע/ נופים...

שריק 7

New member
בעוד כשעה אצא לטיול טבע/ נופים...

לוקח לי זמן ממושך להתארגן ולהרגיש שהגוף מוכן להתיישב באוטו לנסיעה.... אני שומעת בחוץ רוח שורקת כל הבוקר, וזה למרות השמש המאירה. מה שמאיים בקרירות ומצריך ממני התלבשות של בצל רגיש. כשנחזור וכשאתאושש- אתן לכם דיווח על הנעשה בשטח בשבת היפה הזו. יום נעים לכולכם- שרי

שריק 7

New member
נזכרתי- משהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קראתי זה עתה את ההודעות שנוספו כאן הלילה והיום. אנא- אל תתכסחו אל תתוכחו אל תוכיחו שאתם צודקים. או זכאים. בואו ננסה כ ו ל נ ו לשמור את הפורום למטרות הנאה ושיתוף בינינו. זה ב א מ ת לא כל כך קשה!! ננסה להתעלם מהודעות ווכחניות ולכתוב אך ורק ח י ו ב י
תאמרו שאני משלה את עצמי? קשה לי לקבל העובדה שאנו, החולים, הסובלים סבל בל- יתואר מהתסמינים הקשים לא נדע לקיים פורום ב-
בסובלנות תוך התעלמות מדמויות ש
מרגיזות אותנו. הרוגז גובר כשבוחשים בו שוב ושוב. אני שולחת לכם
ומקווה שנביט באופן חיובי
על המקרים שנרגזנו בעטים...
אני שולחת לכם את אהבתי
ומקווה שאיש לא ירגיש כאן, בשל אחרים,
או:
כל טוב לכם ויום רגוע בשאנטי שכה זקוקים לו. שרי

daud

New member
שריק אין כבר כזה דבר פורום של כולם

אני התנגדתי כל הזמן למספר פורומים ו סיבתי היא ש זה גורם לפיצול אבל מאחר ודעתי לא התקבלה ומאחר ויש פורום שגירש מתוכו חלק מהמשתתפים אז אני מבין את אלו שלא רוצים לראות את מי שהתנהג איליהם מגעיל ב"מקום המקלט" איליו הם ברחו........ אני לא ברחתי כי יש לי כושר ספיגה רציני אבל עדיין זה ממש צורם לי ו אני מבין את אלו שפשוט מדירים את רגליהם מכאן מסיבה זו אז שריק יש גבול ליכולת הספיגה של אנשים

שריק 7

New member
דאוד- אין כזה בואללה../images/Emo19.gif

מפני שזקוקים להרשאה, אך כאן - כותבים כולם.... אך לא ניסיתי לומר בדבריי משהו בנוסח: כל ישראל חברים..... אלא רק לבקש מאלה שמתנצחים שיניחו לנו! אני מיחלת ליום כזה, אבל מבחינה שהמציאות טופחת על פניי. מקווה לפגוש כאן עוד חברים שנבהלו/נעלמו. שרי

daud

New member
יש לנו תמימות דעים מלאה....

גם אני לא רוצה לראות את המתנצחים כאן
יש להן את המקום שלהן בוואלה אז חבל שהן באות לכאן כי אין להן פעילות שם

my last sony0

New member
אבל הבטחת שלא תכנס לפה לעולם../images/Emo41.gif

וחוצמזה מי שואל אותך בכלל

sayv

New member
אני שמחה שאת מוצאת לנכון ../images/Emo45.gif

להתחבר עם מטרידי הפורום, ולעשות את זה בגלוי ובפומבי. מקווה שזו תהיה ידידות מופלאה- למרות שאני חושדת שלא ידידות חדשה, ו-ששני דברים יקרו- או שתקחי אותו איתך לוואלה, וכך יפסקו ההטרדות כאן, או שתצליחי להעביר לו תהליך של חינוך מחדש- וכך- שוב- ימנעו ההטרדות בפורום.

זוהרה7

New member
סייב - או ש...........

אפנה ל
או ש שאפנה ל
או ש
או ש
או ש
או ש
בטוח שלא נשתמש ב
לילה טוב, זוהרה*

sayv

New member
אני מנסה להבין מה כוונתך ב-

"לא נשתמש בבלונים"?

my last sony0

New member
דוגמא אופינית של המטרידנית סייב../images/Emo41.gif

שנדחפת לכל הודעה עם מנת הארס שלה יש לי הרגשה שמי שמטריד פה בפורום זו רק את סיון

sayv

New member
יש לי הרגשה שבקרוב לא תצטרך

לדאוג לגבי זה.. אולי תמציא קצת השמצות משלך? גם את ההשמצות אתה גונב מאחרים?

dodo281

New member
שריק המטיילת המושבעת - ../images/Emo141.gif

איך היה ?! איפה הייתם ומה עשיתם ?!?!? שבוע טוב
))

למעלה