בעוד שבועיים אקבל 200 ש"ח.

מירב 72

New member
בעוד שבועיים אקבל 200 ש"ח.

"החברה העירונית", ששולטת ברוב המרכזים הקהילתיים בארץ, התחייבה בבית המשפט, ע"י הסמנכ"ל אלי פולק, לשלם לי 200 ש"ח. ביתי נרשמה לחוג ג'אז. חודשיים וחצי לאחר שנרשמנו, החליטה החברה העירונית לגייס נרשמים נוספים, והוזילה את המחיר. אנחנו לא יכולנו להנות מההנחה, והדבר גרם התמרמרות רבה בקרב ההורים שנאלצו לשלם יותר, רק בגלל עיתוי ההרשמה. הגשתי תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, ובגלל השהשופטת הודיעה שמקומו של תיק כזה הוא בבג"ץ, הסכמתי להתפשר על 200 ש"ח. יתכן ודבר דומה התרחש בחוגים נוספים ובקייטנות.

מירב 72

New member
תיקון טעות: החברה העירונית שמנהלת

את המרכזים הקהילתיים ב ראשל"צ

guysc

New member
אני מצטער להגיד לך שזאת בעיה שלך

אחרי חודשיים וחצי,200 שקל שזה לא סכום קריטי כל כך ואת והורים אחרים מתבכיינת על זה? אז מה,בסופר יש מבצע,אבל יום לפני שהמבצע התחיל אני קניתי שם. אני אלך לתבוע אותם? סתם התבכיינות. זכותם לשנות את המחיר,ואני בטוח שהם לא אמרו "בואו נוזיל מחירים,כדי לדפוק את כל מי שנרשם כבר". זה שטויות.

מירב 72

New member
החברה העירונית זו חברה ציבורית.

היא מחוייבת לשיוויון בין כל האזרחים. זה לא מוכר נעליים שיכול לתת לך הנחה כי דוד שלח אותך... תאר לעצמך שהיית מגלה שהשכן שלך, אדם בדיוק כמוך, משלם על אותה שיחת טלפון, חצי ממך? ואפילו לא ניתן לבטל את החוזה? מי שנרשם בזמן - משלם יקר, ומי שנרשם באחור - מקבל את המחיר הנמוך. הוגן?

guysc

New member
נתת כאן דוגמה שונה לגמרי

זה לא שנתנו הנחה בגלל פרוטקציה,זה פשוט שינוי של המחיר. את מבינה שהם שינו מחיר כי ככה זה? כי משנים גם מחירים של מיסים,קנסות ועוד הרבה דברים אחרים שהם אמורים להיות שיוויון בין כולם? נגיד שאת נוהגת,שוטר עוצר אותך ונותן לך קנס על מהירות מופרזת. המס הוא,לשם הדיון,200 שקלים. בינתיים,הקנס עלה. חצי שנה אחרי,עוצרים חברה טובה שלך על מהירות מופרזת,ונותנים לה קנס של 500. אז היא תלך ותגיד שזה לא פייר כי הקנס אמור להיות שווה לכולם ושחברה שלה,את,קיבלת לפני חצי שנה קנס קטן יותר? לא היא לא,כי שינו מחיר ואותו דבר קרה בחוג הזה.

למעלה